Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Honki ponki torino.
Calona bimbo boriro.
Mitsubisi hibobo kozizo.
Çikiçiki sayne tiki tak toooooook...

kanki bu şarkı sana gelsinn

ee o kadarcık olur kardeşler arasında bile oluyo ....kim kız eşim ailesinde bana arkadaş olan

kzımm iyi düşün kim olabilirki sence .
dur sana ipucu vereyim belkii dankkk eder başına :86::86:
hastalıkta ve sağlıkta iyi günde ve kötü günde her zaman ve heryede ??kim olabilir kanki???

"Hadi yine iyisin / İyisin iyisin / Sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin / Deli dolu birisin, birisin birisin / Reçeteni ister misin / Muck! ister misin?

ben geldım ben geldım ya doktor dınlen dedı ama buraya takılmadan olmuyorkı ipekkk nurcannn slmmm

guuuukkkkkk ceeeeeeeeeeeeeeeeee guuuukkkk ceeeeeeeee
men geldimmmmmmm cicoşlaarrr nasılsınız bakalımm
hoşgeldin canım iyidir sen nasılsın
ınsallah sızler asılamdan sonra sureklı yatıyormuydunuz? yanı kesınlıkle uzanmamkı lazım?
ben tüp bebekten sonra bile sürekli yatmamıştım işe gitmedim evişi yapmadım (hala yapmıyorum ) sürekli yatmana gerek yok bence
tabi en doğrusu için en rahat nasıl edecekse öyle yapman

ben geldım ben geldım ya doktor dınlen dedı ama buraya takılmadan olmuyorkı ipekkk nurcannn slmmm
hoşgeldin hoşgeldinn.. ..

canım devamlı uzanmana gerek yok normal hayatına dönebilirsin sadece ağır işlerden kaçınman gerekiyo

guuuukkkkkk ceeeeeeeeeeeeeeeeee guuuukkkk ceeeeeeeee
men geldimmmmmmm cicoşlaarrr nasılsınız bakalımm
bu şarkıda senin için duru
Bu kız beni beni görmeli / Bana kazak örmeli/ Yalnız beni sevmeli artık / Bu kız beni görmeli / Bana kazak örmeli / Muradına ermeli artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…