Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar nasılsınız bakem
aldığımız hediyelerin fişini koyalım gibi bir muhabbet olmuş esefle kınıyorum
birbirimize güvenimiz olmasaydı böyle bir işe kalkışmazdık herhalde
bu arada benim kurban aras kargo subesini vermiş adresini vermemiş ben ptt kargoyu kullanıyorum onla yollasam olur herhalde demi kızlar ptt den arasa :)

Hoşbuldumm canlar... sizleri gördüm çok iyi oldum... bende hem size yazıyom hemde çamaşırları toparlıyom... bugün misafirim var saat 11 ben daha döküntülerle uğraşıyom...

hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
Hoşbuldumm canlar... sizleri gördüm çok iyi oldum... bende hem size yazıyom hemde çamaşırları toparlıyom... bugün misafirim var saat 11 ben daha döküntülerle uğraşıyom...

geç kalmışsın misafir için hazırlığın varmıydı

etipufum kaynanan olsa ancak bu kadar gıcık bi şey yazardı
okudum kendi kendime sinir oldum

Cebinde akrep var eli gitmiyor
Leyla döktürüyor dönüp bakmıyor
Kadehleri birbirine çakmıyor usta

Bas bas paraları leylaya :92:
Bi daha mı gelicez dünyaya

Hayatını yaşa şükret mevlaya
Hiç götüren varmı öbür dünyaya :97:
Haydi kollarını kaldır havaya usta

Bas bas paraları leylaya

Farkında değilsin zaman geçiyor
Biraz eğlen fırsat elden kaçıyor :86:
Kim ne yapsa aynı yere göçüyor usta
Bas bas paraları leylaya

:81:

Bir Gün Temel Ölüm Döşeğinde İmiş Temel Hemen Karısını Cağırır: Hanım Hanım Cabuk Giyin Kuşan En Güzel Takılarını En güzel Giysilerini Giy der. Hanımı Giyer Kuşanır Sonra Temelin Yanına Gider Der:Temel Bey Neden Giyinip Kuşandım. Temel Cevap Verir:Belki Azrail Gelirse Beni Değil Seni BeğeNİr Ve SENi Götürür Der:)

daha önce bu fıkrayı buraya yazdığımı hatırlıyorum ama okumayan vardır diye yine koyuyorum

Temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır. Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz "Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin konuşmayacak birisi varsa oda benim" der.Temelden tek bir cevap ben göt verenler ile konuşmam

yaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızııı donn şartmııı hediyelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

valla ben aldımm kırmızı donuu ..bu yılbaşı çekilişiyse kırmızı donda bunun simgesi diye kırmızı donu şart koymuştuk ama almak istemezsen zorla değil

malesef hiçç hazırlığım yok... bişeyler yapmaya çalışıyom ama ne kadar yetişir muamma

etipufum kaynanan olsa ancak bu kadar gıcık bi şey yazardı
okudum kendi kendime sinir oldum

:84: :84: :84:

bir gun hoca nin biri azmis ve dayanamamis gece disari cikmis bir tagne o...u bulmus ve sormus,

Hoca: kac lira istiyorsun bacim !!! demis
O...u da 50 ytl demis hoca da ise 25 ytl varmis neyse anlasmislar hoca kadina yarisini sokacak ve kadinla bir hotel e gidiyorlar neyse bunlar baslamislar hoplamaya ziplamaya derken bu sefer de o...u dayanamamis ve azmis ve soyle demis
O....u:hepsini sok hepsini sok !!!!!demis hoca da demis ki
Hoca: yok ben haram yemeeeeeeeeeeeeeeeem demis

Son düzenleme:

ancaa izlemekle yetinirsin yapsana bişeyler
ustamın yanında benim ne haddime
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızııı donn şartmııı hediyelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[
tabiki şart

ancaa izlemekle yetinirsin yapsana bişeyler
ustamın yanında benim ne haddime
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızııı donn şartmııı hediyelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[
tabiki şart

fıkralar süperdiii
etipufumm canım misafirin geliyo haa kolay gelsin canım sen işe ne zman başlıcan yafff bu arada bizim tosun ne kadarlık olduuu

fatooşşş kırmız don yazına çok güldüm annemmmm

canım bu fiş olayını şifa arkadaşımız söylerken ciddi değildi hepimiz 30 tl sınır koyunca mecazi anlamda böyle bişey söyledi

ptt ile yollarsan olur herhalde canım sonuçta kendi kurbanın gidip alacak hediyesini ev adresini vermediğine göre :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…