kızlar bugün durunun keyfi belliki yerinde değill ,sıvayın koları bakayımm duruyu eğlendirmek içinn yapalım bişeylerr :92: :92: :92:
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız bakem
aldığımız hediyelerin fişini koyalım gibi bir muhabbet olmuş esefle kınıyorum
birbirimize güvenimiz olmasaydı böyle bir işe kalkışmazdık herhalde
bu arada benim kurban aras kargo subesini vermiş adresini vermemiş ben ptt kargoyu kullanıyorum onla yollasam olur herhalde demi kızlar ptt den arasa :)
Hoşbuldumm canlar... sizleri gördüm çok iyi oldum... bende hem size yazıyom hemde çamaşırları toparlıyom... bugün misafirim var saat 11 ben daha döküntülerle uğraşıyom...
selam kızlar nasılsınız bakem
bu arada benim kurban aras kargo subesini vermiş adresini vermemiş ben ptt kargoyu kullanıyorum onla yollasam olur herhalde demi kızlar ptt den arasa :)
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
geç kalmışsın misafir için hazırlığın varmıydı
Cebinde akrep var eli gitmiyor
Leyla döktürüyor dönüp bakmıyor
Kadehleri birbirine çakmıyor usta
Bas bas paraları leylaya :92:
Bi daha mı gelicez dünyaya
Hayatını yaşa şükret mevlaya
Hiç götüren varmı öbür dünyaya :97:
Haydi kollarını kaldır havaya usta
Bas bas paraları leylaya
Farkında değilsin zaman geçiyor
Biraz eğlen fırsat elden kaçıyor :86:
Kim ne yapsa aynı yere göçüyor usta
Bas bas paraları leylaya
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızııı donn şartmııı hediyelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
geç kalmışsın misafir için hazırlığın varmıydı
etipufum kaynanan olsa ancak bu kadar gıcık bi şey yazardı
okudum kendi kendime sinir oldum
daha önce bu fıkrayı buraya yazdığımı hatırlıyorum ama okumayan vardır diye yine koyuyorum
Temel ile Fadime evlenirler ve gerdeğe girerler,fakat Temel tutturur Fadime ye illaki ters ilişkiye gireceğim diye, Fadime ne kadar olmaz dediyse de, Temel yalvara yakara ters ilişkiye girmeyi başarır. Aradan üç gün geçmesine rağmen Temel, Fadime ile konuşmaz. En sonunda Fadime dayanamaz "Temel bütün suç senin zorla ilişkiye sen girdin konuşmayacak birisi varsa oda benim" der.Temelden tek bir cevap ben göt verenler ile konuşmam
Bir Gün Temel Ölüm Döşeğinde İmiş Temel Hemen Karısını Cağırır: Hanım Hanım Cabuk Giyin Kuşan En Güzel Takılarını En güzel Giysilerini Giy der. Hanımı Giyer Kuşanır Sonra Temelin Yanına Gider Der:Temel Bey Neden Giyinip Kuşandım. Temel Cevap Verir:Belki Azrail Gelirse Beni Değil Seni BeğeNİr Ve SENi Götürür Der:)
ustamın yanında benim ne haddimeancaa izlemekle yetinirsin yapsana bişeyler
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızııı donn şartmııı hediyelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[
tabiki şart
Bir Gün Temel Ölüm Döşeğinde İmiş Temel Hemen Karısını Cağırır: Hanım Hanım Cabuk Giyin Kuşan En Güzel Takılarını En güzel Giysilerini Giy der. Hanımı Giyer Kuşanır Sonra Temelin Yanına Gider Der:Temel Bey Neden Giyinip Kuşandım. Temel Cevap Verir:Belki Azrail Gelirse Beni Değil Seni BeğeNİr Ve SENi Götürür Der:)
ustamın yanında benim ne haddimeancaa izlemekle yetinirsin yapsana bişeyler
yaaaaaaaaaaaaaaaaa kırmızııı donn şartmııı hediyelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[
tabiki şart
canım bu fiş olayını şifa arkadaşımız söylerken ciddi değildi hepimiz 30 tl sınır koyunca mecazi anlamda böyle bişey söylediselam kızlar nasılsınız bakem
ustamın yanında benim ne haddime
tabiki şart
anammm o zmnn kocalarınızzpaketii görmedennn donu içindenn alınn yoksaa utanırımm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?