yeter ulennn işim kaldı.... hayden hepiniz bize gelindeel atın şu garibanın işlerine....
yeter ulennn işim kaldı.... hayden hepiniz bize gelindeel atın şu garibanın işlerine....
bu gidişle gelen misafirler senin evişlerini yapacak saat 12 ye geliyo
Allahımmm Allahımmm daha neler duyacazzzböğğğğğğğğğ bizim burda bir arkadaş eşine kırmızı baksır almıştı hemde çizgi film karakterli çoık gülmüştüm
günaydııın kızlarr
star daki ASİ yi izliorum ben daha önce bu diziyi izlememiştim ama çok güzelmiş ya
AŞIK olmak ne güzel bişe ya!!!!bu diziyi izlemeye başladığımdan bu yana eşime aşk hareketleri yapıorum malum biz görücü usulüyle ewlenince aşk sonra oluor hele bide bnm gibi çok kısa nişanlılık dönemi geçirdiyseniz...
o zmnn sizeee iyii aşklarr sonrasındaa bizee bideee yiğenn getirrrr haaaaaa bu aşkkın sonunuu bunaaaaa gelirr inşallahhhhh
hoşgeldin elifff ..asiyi hiç izlemedimm ...nasıl yapıyorsun o aşk hareketlerini bizede söylee bizde yapalımm eşlerimizee
kız ne gülüosun yalan mı!!!belki de bakalım AŞK olunca daha mı başka olcak:)))))
demir ile asi nin aşkları
........aşk çok başka ya.......
sevinçtenn gülüyorumm bu aşkın sonu güzell olacakkkkkkinşallahhhhh
ahhhkk bide SEYMEN ile BAHAR ın aşkı vardı........en güzeli
sevinçtenn gülüyorumm bu aşkın sonu güzell olacakkkkkkinşallahhhhh
günaydııın kızlarr
star daki ASİ yi izliorum ben daha önce bu diziyi izlememiştim ama çok güzelmiş ya
AŞIK olmak ne güzel bişe ya!!!!bu diziyi izlemeye başladığımdan bu yana eşime aşk hareketleri yapıorum malum biz görücü usulüyle ewlenince aşk sonra oluor hele bide bnm gibi çok kısa nişanlılık dönemi geçirdiyseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?