bakın hele şu cicişkoya bozulurmuştaaa ne kızıyon beaa yardım edek dedik insanlık namınayav de get dalga mı geçiyon şaşkın valla yorgunluktan kafa bi dünya zaten sende olayı sabote etme valla bu gidişle bu tempoya yetişmem için bir iki klon olayına girmem şart
teem teeem yarın yollarım ....kapiş...tamamdır kuzguncuk kurabiye o şiiri yollayasın bu garibe emi,yok be güzelcim ah işitmek değil benimki mızmızlık iyiyim çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde maşallah tek sıkıntım da yoğunluk olsun razıyım amma benim asıl derdim buraya gelip lak lak edememek yanisi yakınmam sizden ötürü zencefilli çörekim,kapiş??
ahaaa pardon ühüüüüü dimek sende gidiyon tamam öyle olsun valla şuan aslında olayı çok pis dramatize edesim var ama benimde ocakta çorbam var ho hooo bende seni üperim yavru kraliçem bu arada yurcanımlan hasbihal edemedik epeydir görünce bol sıcak selamlar ve salyalı öpücüklerimi ilet olar mı
yaptırdıkk quzuu çok şükür büyük bi sorun yokmuşş geldii pcmiz aboo alışmışım ya ne zor du beaaamelikecim demek pc bozuldu bir an önce yaptır kuzum yaa :26:
yaa bende boyucamm saçlarımıbende aynen canım boyayacağım ama erteleyip duruyom bakalım ne zaman :26:
ilk ben aldım galibaaerkenciyim ama bişi daha eklemeyi düşünüyorum hediye ha peki bu 30 tl limiti aşmak gerekiyormu :26: aşmıcakmıyız
ayy quuzmm desene aynıyız benim saçlarda renk renk olduu her renk varvalla zamanı olan biri bu konuya el atarsa iyi olacak herkese soralım listeye yazalım ben gelebilsem yaparım ama maalesef müsait olamıyorum
aynen kızlar benimde diplerim geldi çoktan ama boyatmadım hala..kaç renk var şuan saçımda gökkuşağı gibi oldum
oıyy maşalahh çirkineeee yirimm ben onuu yaa inşalahh testleride temiz çıkacakkkben geldim kızlar kankim hoşbuldum
bebiş çok iyiydi bacaklarını sallıyodu tipsiz
2li test için kan verdim cumartesi sonucu belli olucak
bu arada doktor resmen diyete soktu beni yasaklar fazlalaştı çok moralim bozuk
böyle hamilelikmi olur ben ne yicem dedim doğurduktan sonra istediğini ye şimdi yiyemezsin dedi :84::84::84::84::84::84::84:
dimi ya kotlarımı düşündükçe sinir oluyorum hiç biririnin içine giremiyorumm ama ben hamileliği 3 parça bişey aldım 50 tlye çıkardım hepiside güzel amaşu kıyafet meselesi gerçekten strese sokuyo insanı
anammmmm ben ona kurban olurumm paşamm benimmmmmmmyiğit iyi teyzelri ellerinizden öper... ama çok yaramaz akşama kadar beni mahvediyor.. ne temizlik kaldı nede kendime bakabiliyorum.. Rabbim onun canına sağlık versinde bunlar geçer güzel uğraşlar... bende değişik hiçbişey yok anlıyacağınız herşey aynı...
kıss kim bu kurbann ama ama ben atkıyı takamıyorummmkilo verecekmişşşş pehhhh külahıma anlattt :90: :90: :90:
ben kurbanıma dün size gösterdiğim atkıyı kendisine örüyorum aslında ama gönderip göndermemkte kararsızım yaaa kullanırmı aceppp ..
kurbanımm sana sesleniyorummm atkıyı beğendinmiii
banada gelmediiiiiii:duru bacı gelemiyo kaç gündür bana çıkan talihlinin adresini vermedi daha
kızın en yoğun zamanında bizde iş olduk :78:
Her gördüğü güzele, gel motele gidek, der
Gel hele yemek yiyek, aşna fişna edek, der
Evde karın var, desen, o evdeki yedek, der
Ne nasihat kar eder, ne düzeltir uyarı
Az gelişmiş ülkenin çok gelişmiş hıyarı
Viskiye meze yapar acılı lahmacunu
Elbisesiyle yatar, çıkarmaz pabucunu
Lavman diye kullanır nargile marpucunu
Kabuğuyla ısırır, çiğneyip yutar narı
Evdekini boşadı, çirkin diye, kart diye
Dört tane karı aldı örfümüzde şart diye
Armudun iyisini hep ısırır hart diye
Leyleği bülbül bilir, öyle orman kibarı
Kıçta çifte Baretta, elde cep telefonu
Kulaklık ağza gelir, ters tutar mikrofonu
Sütlaç yemez ekmeden üzerine kimyonu
Geceleri arşınlar beş kulüp sekiz barı
Makarena yapışı entelliğe jestidir
Hem Şopen hayranıdır, hem Mahsun'un mestidir
Zort diye burun silmek kibarlığa restidir
İnsanlık iflas etmiş, dibine ekmiş darı
Aftosuna giydirir bikini de tanga da
Evde ağır rollerde kaldırmaz palanga da
Böylesi yetişmedi Cukurbostan - Langa'da
Sandalye der oturur görse bilgisayarı
Anlatmaya çalıştım zontanın elitini
Piyasanın kurdunu, sosyetenin itini
Düne kadar kelinden ayıklarken bitini
Bugün yeşil yeşildir istifte milyarları
daha istermisin bebitomm
kimsecikler yok..gidip kahvaltı yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?