Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım sana ceza geç geldin yalnız kalmayı hak ettin üzgünüm yavrus çıkmam lazım azbirazcık yemeği terbiye edip gelicem sadece 15 dk müsade olarmı burda oursan laflarık olmazsan öperim seni o nurlu yüzünden komacan ederim seni yaradana emanet giderim hazırlamaya ziyafet

yav de get dalga mı geçiyon şaşkın valla yorgunluktan kafa bi dünya zaten sende olayı sabote etme valla bu gidişle bu tempoya yetişmem için bir iki klon olayına girmem şart
bakın hele şu cicişkoya bozulurmuştaaa ne kızıyon beaa yardım edek dedik insanlık namına sendne bitane yetiyo birde bir iki klon he delirtecenmi sen bizi beaa

tamamdır kuzguncuk kurabiye o şiiri yollayasın bu garibe emi,yok be güzelcim ah işitmek değil benimki mızmızlık iyiyim çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde maşallah tek sıkıntım da yoğunluk olsun razıyım amma benim asıl derdim buraya gelip lak lak edememek yanisi yakınmam sizden ötürü zencefilli çörekim,kapiş??

teem teeem yarın yollarım ....kapiş...

ahaaa pardon ühüüüüü dimek sende gidiyon tamam öyle olsun valla şuan aslında olayı çok pis dramatize edesim var ama benimde ocakta çorbam var ho hooo bende seni üperim yavru kraliçem bu arada yurcanımlan hasbihal edemedik epeydir görünce bol sıcak selamlar ve salyalı öpücüklerimi ilet olar mı

hiiiç bişey etme erken geleydinöp tabe beni ama salyalı malyalı öpme bak ben pimpirikliyim kaşıntı tutuyo her haltta beni..teem yurcana selamını iletirim ama salyalı kısmını ben üstlenemem sen bir ara yapıştırırsın haydi kal sağlıcakla cicişkomm allaha en güzel olana emanetimsin

melikecim demek pc bozuldu bir an önce yaptır kuzum yaa :26:
yaptırdıkk quzuu çok şükür büyük bi sorun yokmuşş geldii pcmiz aboo alışmışım ya ne zor du beaaa
bende aynen canım boyayacağım ama erteleyip duruyom bakalım ne zaman :26:
yaa bende boyucamm saçlarımı
ilk ben aldım galibaa erkenciyim ama bişi daha eklemeyi düşünüyorum hediye ha peki bu 30 tl limiti aşmak gerekiyormu :26: aşmıcakmıyız

ayy quuzmm desene aynıyız benim saçlarda renk renk olduu her renk var
oıyy maşalahh çirkineeee yirimm ben onuu yaa inşalahh testleride temiz çıkacakkk
şu kıyafet meselesi gerçekten strese sokuyo insanı
dimi ya kotlarımı düşündükçe sinir oluyorum hiç biririnin içine giremiyorumm ama ben hamileliği 3 parça bişey aldım 50 tlye çıkardım hepiside güzel ama
anammmmm ben ona kurban olurumm paşamm benimmmmmmm
kıss kim bu kurbann ama ama ben atkıyı takamıyorummm((
yakışmıyorr yaa ama senin ellerinden ya ben sandığıma koyarım kıs kullanmaya kıyamam
duru bacı gelemiyo kaç gündür bana çıkan talihlinin adresini vermedi daha
kızın en yoğun zamanında bizde iş olduk :78:
banada gelmediiiiiii:(((((((

iyi akşamlar şekerkerrrrr 2 gündür hastaneyle uğraşıyoz yarında gidecem
bebek iyiymiş çok şükür ama gebeliğe başlı bişiler yüksekmiş ve b12 ve demir adına bişi yokmuş bendee onları tamammlıcakmışızz ama ilçata veremiyorr demir ve b12 olan ilaç
anamm kollarım delik deşik olduuu delüü garıı sanki düşmamından alıyo kanııı nasıl morardıı yaaaaa

iyi akşamlar şekerkerrrrr 2 gündür hastaneyle uğraşıyoz yarında gidecem
bebek iyiymiş çok şükür ama gebeliğe başlı bişiler yüksekmiş ve b12 ve demir adına bişi yokmuş bendee onları tamammlıcakmışızz ama ilçata veremiyorr demir ve b12 olan ilaç
anamm kollarım delik deşik olduuu delüü garıı sanki düşmamından alıyo kanııı nasıl morardıı yaaaaa

ay insan bi slm bi hal sorma geçmiş olsun bekliyor yani okudunuz gittiniz tubişim geldi tosti geldii fatoş geldi ama hiç bişi yazmadıı neyse yazmıcam bida

süper ya

iyi geceler kızlar yatmadan bşr bakayım dedim malum gündüz pek giremiyorum..biraz önce misafirlikten geldik güzelmi güzel tatlımı tatlı bir bebeğin yanından adı da duru adı gibi maşallah yaaa..

neysee ipeğim demek ayak sallıyodu bebişinn hee yaa demek sende sıkı diyete girdin olsun canımm sen doktorunun verdiği diyete uy canım elinden geldiği kadar

tuğbişimmm rüyan hayrolsun canımm çokk güzelmişşşş

melikemm demek seninde demir ve b12 ekdikliğin var geçmiş olsun canım netten araştır bu eksikliklere hangi yiyecek iyi gelirse onu ye canım:44:

iyi gecelerrrr ben yatmaya gidiyom artıkk

bu arada banada adres gelmedi kızlar

Günaydın kızlar nasılsınız ...melikem geçmiş olsun canım demir eksiliği çıkmış sana demir takviyesi vermemişlermiydi

günaydınnn hanımlarrrrr
tubişim rüyan hayırlara çıksınn .çok güzel bir rüyaa peygamber efendimizi görmek herkese nasip olmazz ..çok temiz kalpli olduğuna ben zaten inanıyorumm .benim kanatsız meleğimmm

gardaşımm kime alındın sen yine görmemişlerdirr mesajını o yüzden cevap vermedilerr üzülme
vitamin için neden ilaç veremiyorlarmışki:44:...yediklerine dikkat etmiyorsun herhall gardaşımm iyi bak kendine loo
geçmiş olsunn inşallah önemli bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…