bu hafta daha bi kendime geldim millete sarıyorum
evet farkındayımaldığın ilaçlarda gücüne güç katıyooo çekilin yoldan ipek geliyoooooooo
amann ya delii oldum ha bugünde gittim hastaneye bu seferde yok böle bişi diyolarr normal değerler dediler araştırmış kociş apla hiç sorma koca bi liste yaptı banaiyi geceler kızlar yatmadan bşr bakayım dedim malum gündüz pek giremiyorum..biraz önce misafirlikten geldik güzelmi güzel tatlımı tatlı bir bebeğin yanından adı da duruadı gibi maşallah yaaa..
neysee ipeğim demek ayak sallıyodu bebişinn heeyaa demek sende sıkı diyete girdin olsun canımm sen doktorunun verdiği diyete uy canım elinden geldiği kadar
tuğbişimmm rüyan hayrolsun canımm çokk güzelmişşşş
melikemm demek seninde demir ve b12 ekdikliğin var geçmiş olsun canım netten araştır bu eksikliklere hangi yiyecek iyi gelirse onu ye canım:44:
iyi gecelerrrr ben yatmaya gidiyom artıkk
bu arada banada adres gelmedi kızlar
saol aplacımm verdiler aplaa ama testi yanlış yapmışlar herhal çıkmadı bu sefer deGünaydın kızlar nasılsınız ...melikem geçmiş olsun canım demir eksiliği çıkmış sana demir takviyesi vermemişlermiydi
neyse datlum boşver dikkate alınmmaış zati yada yine geldilerbana köşeden köşedenn:))günaydınnn hanımlarrrrr
tubişim rüyan hayırlara çıksınn .çok güzel bir rüyaa peygamber efendimizi görmek herkese nasip olmazz ..çok temiz kalpli olduğuna ben zaten inanıyorumm .benim kanatsız meleğimmm
gardaşımm kime alındın sen yinegörmemişlerdirr mesajını o yüzden cevap vermedilerr üzülme
vitamin için neden ilaç veremiyorlarmışki:44:...yediklerine dikkat etmiyorsun herhall gardaşımm iyi bak kendine loo
geçmiş olsunn inşallah önemli bişey değildir
evet farkındayımaldığın ilaçlarda gücüne güç katıyooo çekilin yoldan ipek geliyoooooooo
offf off bir pro üyesine otell tatili çıktıı ipeğimm
ama 1 güncükk
hepimizi silindir gibi ezer geçer allamaaaa
çok fazla bi ilaç almıyorum ki ferrum fort elevit coraspin dışında kullandığım bi şey kalmadı
kıslarr kociş evde bugün iiznli size slm verip gideyim duşaa sonrada kahvaltıı hazırlıcammm
slmm gençlikkkkkkkkkkkkkk
offf off bir pro üyesine otell tatili çıktıı ipeğimm
ama 1 güncükk
valla orasını bilemem ama .kazanan şanslı biri :97:vergiler kazanan talihliyemi aitt
abuuuuuuuuu kaç kiloydu unutmuşuummmm
güle güle canım tahlillerinde sorun olmamasına sevindimkıslarr kociş evde bugün iiznli size slm verip gideyim duşaa sonrada kahvaltıı hazırlıcammm
slmm gençlikkkkkkkkkkkkkk
abuuuuuuuuu kaç kiloydu unutmuşuummmm
sanırım ipeğim şu anda yemek yiyooooooo
bana çıkmasın öyle tatil ben bu halimle kaldırıp kendimi gidemem otele falan
bana şöyle küçük bi hediye yollasınlar
az kaldıı gıııhoşgeldin gardaşım ..tahlilerinde sorun olmadığına sevindimm canımm ...
ahh bir doğursaydın artıkk
güle güle canım tahlillerinde sorun olmamasına sevindim
küstüm sana duru sende böyle yaparsan kedersiz neler neler yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?