aramızdaki farkın farkında değilsin galiba sen doğuma 85le girmişsin benim doğuma daha 6 ay var
tamam tatlımm afiyet olsun sana .bende çıakrım birazdann eşim gelecekk
ipeğe sormak lazımmm
canım geldim aslında yazıp yollamıştım ama gitmemiş demekkişifam çıkmışşş şifaaaaammm
ipeğe sormak lazımmm
hah aynen öleee canım burda beni bir tek sen anladın canım
tamam bende onun için yazdım şimdiden 84 sen doğuma kaç kiloyla gircen
haydi matematik sorusu çözün bakalım
kolay gelsin ama gel yine
ipek yemek yemekten cevap yazamıyo
ipeğim bugün senle uğraştım hakkını helal et
iyi yaptın canım inşallah en kısa zamanda bebişin sarıp sarmalarsın içindeekıss nurcann hanii meralin örgüü dünyası varyaa ordakii bebek battaniyesi takımını aldım 4lü 125 lira aldım derken şipariş verdimmmm
kıss nurcann hanii meralin örgüü dünyası varyaa ordakii bebek battaniyesi takımını aldım 4lü 125 lira aldım derken şipariş verdimmmm
iyi yaptın canım inşallah en kısa zamanda bebişin sarıp sarmalarsın içindee
gunaydın canlar nasılsınz
Bu arada size bırsey sorcam gecen bır arkadasım aradıda eşi varikosel ameliyat olmuş sayıları 1 mılyondan 18 mılyona ileri yavaş harekette %12 den %45 cıkmıs nasıl bır sonuc bıraz yardımcı olursanız bende arkaşıma yardımcı oluyum
saolll bebem saollllll inşallahhhhhiyi yaptın canım inşallah en kısa zamanda bebişin sarıp sarmalarsın içindee
ora nere kız kk damı
çok iyi çıkmış sonucu ,sayıda harekette baya yükselmiş
fatoşun bebişi şanslı daha gelemden çeyizi hazır benim tipsizimin daha bi iğnesi bbile yok
canım ya dktr tüp bebek demişde bunlarda şaşırmış ondan sordum canım tşk
evet canım normal yolla olmaz zaman kaybetmeden tüp bebege baş vurun demışşimdiki sonucamı tüp bebek demiş :44:
he walla nereymiş ora adres yollada bizde bakalım fAtoşşşşora nere kız kk damı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?