evet canım olabiliobazen yanlış anlaşılmalar olabiiyor canım .
he walla nereymiş ora adres yollada bizde bakalım fAtoşşşş
ahh beee ipemm bi gelsindee nee çeyizlerr yaparım benn onaa bununlaa tamı tamına örgü 4 dane battaniyesi olacak inşallah
[/URL][/IMG]
ipekimmmmm bakkk buuuuuu
adresi bilmiom şimdi bulucam facedemeraklılarrrrrr alınn bu bakınn adresii isee şifaa sen biliyosun facedeeeee meralin örgü dünyası
[/URL][/IMG]
ipekimmmmm bakkk buuuuuu
çok fazla değilmi 4 tane battaniye başka alma bence ....inşallah en kısa zamanda bebişin uğuruyla gelsin canım
çok beğendiim çok güzelmiş inşallah yumuk kızın olsun sar sarmala kızını fatoşum
kıss 3 tanesinin 2 sini ben yaptım 1 taneside benim bebek battaniyem 4. dee iştee buu yeni aldıgım battaniyeee
hamarat hatun demek 2 sini sen yaptın eline sağlık
saolll bebemmmmm saolllll inşallahh bi bebemdee olurrdaaa kullanmak nasip olurrrrr
olucak olucak merak etme sen stres yapma bak bebiş nasıl gelicek
ayyyyy agazındann bal damlıyooo inşallahhh cnmm inşallahh hayırlısıylaaa gelirr inşallahh kısmetsee tabii bi aksilikk çıkmazsaaaa bidahaki ay başlıyoruzz tüp bebegeee
hayırlısı olsun canım
ipekk bişeyy diyecemm tüp bebek oluncaa illaki sezaryan mıı oluyosun:26::26::26:
saolll cnmmmm inşallahh ilk tedavimdee yakalarımm meleğimiiii
hiç bilmiyorum canım tv deki doktorlar illaki gerekmediğini söylüyo bişey diyemicem
ben normal olmasını isterim ama doktoruma bırakıcam o kararı ne uygun görürse kabul ederim
sadece sezaryen olursa epidural isterim o anda kendimde olmak istiyorum
hımmm ama epidural korkutuyoo benii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sen bilirsin inşallah tabi hayırlısıysaaa normall olurr inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?