Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

meraklılarrrrrr alınn bu bakınn adresii isee şifaa sen biliyosun facedeeeee meralin örgü dünyası
adresi bilmiom şimdi bulucam facede sağol resimlediğin için ama çok güzelmiş inşşş bebişin çok bekletmeden gelir ve iyi günlerde kullansın

Melikeciğim canım geçmiş olsun ama sonuç iyiymiş sevindim canım Allah şifanı versin hiç bir vitamin eksikliğin olmasın inşşşşş

ipekk bişeyy diyecemm tüp bebek oluncaa illaki sezaryan mıı oluyosun:26::26::26:

hiç bilmiyorum canım tv deki doktorlar illaki gerekmediğini söylüyo bişey diyemicem
ben normal olmasını isterim ama doktoruma bırakıcam o kararı ne uygun görürse kabul ederim
sadece sezaryen olursa epidural isterim o anda kendimde olmak istiyorum

hımmm ama epidural korkutuyoo benii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sen bilirsin inşallah tabi hayırlısıysaaa normall olurr inşallahhh

hımmm ama epidural korkutuyoo benii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sen bilirsin inşallah tabi hayırlısıysaaa normall olurr inşallahhh

genlden daha riskli olduğunu düşünmüyorum epiduralinde genel anestezininde hatta normal doğumun bile
riskleri var o kısmını düşünmemek lazım allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…