canım yazdıda sadece yukseldı dedı ama dogal yoldan olurmu acaba dıye merak edıyo
Slm arkadaşlar ben yeni katıldım...bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim üstüne olmak nedir sizce ..
canım hoş geldin aramıza üstüne görmek bildiğim duyduğum kadarıyla hamişken adet değilde leke şeklinde olmasıdır bebek yerleşince bazı bayanlarda olurmuşSlm arkadaşlar ben yeni katıldım...bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim üstüne olmak nedir sizce ..
canım bizde sorun bende eşimde herşey normal bu yüzden böyle sorunlar nedir nasıldır bilmiyorum hemen hemen aynı sorunları olan arkadaşlar mutlaka cevaplarlarya arkadşlar bilgisi olan varsa lutfen bana yardımcı olsun ya arkadaş arayıp duruyo
inş tez vakitte Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsinYada bu konuyla ilgili bilgi nasıl bulabilirim bu forumda..lütfen 10 senedir sabırla bebeğimi bekliyorum:96:
canım bizde sorun bende eşimde herşey normal bu yüzden böyle sorunlar nedir nasıldır bilmiyorum hemen hemen aynı sorunları olan arkadaşlar mutlaka cevaplarlarinş Rabbim tüm bebek özlemi çekenlere hayırlı ve sağlıklı bebiş nasip etsin tez vakitte inşşşş
nasılsınız kızlar bugün yoğundum komşudaydım kahve günümüz vardı yineaz önce de yan komşu geldi kızıyla yeni uğurladım inş cuma günü Kuran kursuna başlıyorum :87: yoğun olacağım ama olsun haberiniz ola kızlar
Size anlatmak istiyorum o zaman durumumu 28 kasımda hasta olmam gerekirdi ama 30 da oldum ...normalde hiç şaşmaz düzenli adet olurum..2 gün az kanamam oldu sonra kaverengi akıntım oldu 5 inde bitti..ertesi gün bel, kasık ağrılarım oldu halen devam ediyor sanki adet olucakmışım gibi dünden beride göğüslerime nadiren sızı oluyor ve 2 gündür beyaz bir ıslaklıkvar kaygan bir sıvı :44:
nasılsınız kızlar bugün yoğundum komşudaydım kahve günümüz vardı yineaz önce de yan komşu geldi kızıyla yeni uğurladım inş cuma günü Kuran kursuna başlıyorum :87: yoğun olacağım ama olsun haberiniz ola kızlar
Size anlatmak istiyorum o zaman durumumu 28 kasımda hasta olmam gerekirdi ama 30 da oldum ...normalde hiç şaşmaz düzenli adet olurum..2 gün az kanamam oldu sonra kaverengi akıntım oldu 5 inde bitti..ertesi gün bel, kasık ağrılarım oldu halen devam ediyor sanki adet olucakmışım gibi dünden beride göğüslerime nadiren sızı oluyor ve 2 gündür beyaz bir ıslaklıkvar kaygan bir sıvı :44:
az önce eve geldim komşularla yürüyüş yaptıknasılsınız kızlar bugün yoğundum komşudaydım kahve günümüz vardı yineaz önce de yan komşu geldi kızıyla yeni uğurladım inş cuma günü Kuran kursuna başlıyorum :87: yoğun olacağım ama olsun haberiniz ola kızlar
sağol cnm unuturmuyum hiç sizi elimden geldiğince yanınızdayımşifam komşulara ısınamamaktan korkuyodun bak ne güzel gidip gelmeler başladı
demek kurana gidiceksin hayırlı olsun canım bizide unutma sakın bu yoğunlukta özletme kendini
sağol cnm unuturmuyum hiç sizi elimden geldiğince yanınızdayımşifam komşulara ısınamamaktan korkuyodun bak ne güzel gidip gelmeler başladı
demek kurana gidiceksin hayırlı olsun canım bizide unutma sakın bu yoğunlukta özletme kendini
sağol canımsifaa kullanıcısından alıntı
nasılsınız kızlar bugün yoğundum komşudaydım kahve günümüz vardı yineaz önce de yan komşu geldi kızıyla yeni uğurladım inş cuma günü Kuran kursuna başlıyorum yoğun olacağım ama olsun haberiniz ola kızlar
canım ne güzel hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?