aaa şuna bakk daha dün gelmiş bizimle kafa tutuyorryaaa nerelerdesınız arkadaslar yaaaaa alooooooooo gelın bakım burayaaaaabakın doverım haa hepınızıııı
günaydın canımm .sormaaa site hepimizi çileden çıkardı
nasılsınn ne var ne yokk ..aşılamanın kaçıncı günü test tarihin ne zaman
canım asılamam 6 aralıkda oldu bugun 5.gunum doktorumuz 14.gun test yap dedı
ama daha erken cıkıyormu ?varmı bır bılgınız?
doktorun dediğini yap ne zaman dediyse ozaman yapacaksın testini ,daha erken yapma bence ..hem spermler rahimde 3 gün calı kalabiliyorlar geç döllenme olmuşsa erken çıkmazz testinde o yüzdenn 14.günü beklecanım asılamam 6 aralıkda oldu bugun 5.gunum doktorumuz 14.gun test yap dedı
ama daha erken cıkıyormu ?varmı bır bılgınız?
sakın daha erken yapma doktorun ne zaman dediyse o zaman yap inşallah tutunmuştur bebiş
doktorun dediğini yap ne zaman dediyse ozaman yapacaksın testini ,daha erken yapma bence ..hem spermler rahimde 3 gün calı kalabiliyorlar geç döllenme olmuşsa erken çıkmazz testinde o yüzdenn 14.günü bekle
Günaydın hayırlı cumalar.... Rabbim bu güzel günün hatrı hür*****e yaptığımızı duaları kabul eylesin... Evsizlere ev hastalara şifa ölmüşlere rahmet çocuk isteyenlere çocuk evlenmek isteyenlere hayırlı bir eş işsizlere iş ve daha ne dileği olan varsa rabbim herkesin duasını hayırlısıyla kabul eylesin... Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımada ve tüm çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar versin... Hamile olan arkadaşlarımız sorunsuz bir hamilelik geçirip kucaklarına hayrılı bir şekilde evlatlarını alabilsinler... evladı olanlarında çocuklaına Rabbim sağlık sıhhat ve hayırlı salih ömür versin.... Aminn..
Günaydın hayırlı cumalar.... Rabbim bu güzel günün hatrı hür*****e yaptığımızı duaları kabul eylesin... Evsizlere ev hastalara şifa ölmüşlere rahmet çocuk isteyenlere çocuk evlenmek isteyenlere hayırlı bir eş işsizlere iş ve daha ne dileği olan varsa rabbim herkesin duasını hayırlısıyla kabul eylesin... Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımada ve tüm çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar versin... Hamile olan arkadaşlarımız sorunsuz bir hamilelik geçirip kucaklarına hayrılı bir şekilde evlatlarını alabilsinler... evladı olanlarında çocuklaına Rabbim sağlık sıhhat ve hayırlı salih ömür versin.... Aminn..
amin gardaşım agzına saglık
ayyy Allah razı olsun arkadasım cok sagol.sanada hayırlı cumalar.aynı dılekler senın ıcınde olsun agzına saglık.
canım daha önce bir kaç kez tedavi olmuş olarak biri olarak söyliyimcanım herhangı bır belırtısı varmı hamılelıgın yanı hanı bıseyler hıssedılıyormu ılk gunler?
neyse don meseleside halloldu sonunda ne donmuş
kızlar ben istanbula gidince spora gitmeyi düşünüyordum burda bayanlara özel yok diye tatilim sporla gececekti ama dün arkadasın eşi bir yer bulmuş bayanlara özel günler düzenlenecekmiş cumartesi pazar haftada 2 gün 50 tl acılır acılmaz gidicem haftaya başlar sanırım fiyatıda düşürmeye çalışacak arkadasın eşi polis birde bişeyler yaparlar yapmazlarsa bile 50 tl cok iyi bir fiyat istanbula 100 liraya gidiyordum.70 kiloya cıktım 5 kilo vermem lazım en az
amin canım bütün kalbimleGünaydın hayırlı cumalar.... Rabbim bu güzel günün hatrı hür*****e yaptığımızı duaları kabul eylesin... Evsizlere ev hastalara şifa ölmüşlere rahmet çocuk isteyenlere çocuk evlenmek isteyenlere hayırlı bir eş işsizlere iş ve daha ne dileği olan varsa rabbim herkesin duasını hayırlısıyla kabul eylesin... Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımada ve tüm çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar versin... Hamile olan arkadaşlarımız sorunsuz bir hamilelik geçirip kucaklarına hayrılı bir şekilde evlatlarını alabilsinler... evladı olanlarında çocuklaına Rabbim sağlık sıhhat ve hayırlı salih ömür versin.... Aminn..
neyse don meseleside halloldu sonunda ne donmuş
kızlar ben istanbula gidince spora gitmeyi düşünüyordum burda bayanlara özel yok diye tatilim sporla gececekti ama dün arkadasın eşi bir yer bulmuş bayanlara özel günler düzenlenecekmiş cumartesi pazar haftada 2 gün 50 tl acılır acılmaz gidicem haftaya başlar sanırım fiyatıda düşürmeye çalışacak arkadasın eşi polis birde bişeyler yaparlar yapmazlarsa bile 50 tl cok iyi bir fiyat istanbula 100 liraya gidiyordum.70 kiloya cıktım 5 kilo vermem lazım en az
canım daha önce bir kaç kez tedavi olmuş olarak biri olarak söyliyim
bu günlerde hiçbir belirtiye bakı p ne hamile değilim de ne hamileyim
çünkü belirtiler birbirmne çok benziyo inşallah hamilesindir gönlünü ferah tut
bol bol dua et
amin canımınsallah ıpek ınsallah rabbım benı gıbı ısteyen herkese bu mubarek gunlerde hayırlı saglıklı bır cocuk nasıp etsın.bu arada senın bebıs erkek mı kız mı?
ipoşş hamileliğin nasıl gidiyor canım... mide bulantın felan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?