amin canım
belli değil canım doktor 16 . hafta kontrol ünde söylerim dedi
yanılma payı olduğu için söylemek istemedi
12 hafta 4 günlük
masallah rabbım tamamına erdırsın.guzel bır duygudur.ınsallah rabbım gonlundekını nasıp eder.bu topıkte bole hamıle kalan yanı tedavıle ıle hamıle kalan kac arkadas var?
amin canım ....bu topikte mucize gibi hamile kalan daha çok canım
başta etipuf kendiliğinden olmaz deniyodu şimdi oğluşu kucağında
bynkutluay duru bulut nazraca hep tedavi olacakken hamile kalanlar
ben nevbahar leydim tedaviyle olanlar daha başka hamilerde vardı ama ismen ilk aklıma gelenler bunlar
ayyy ınsallah rabbım bızlerede nasıp eder.ınan 13 ay oldu bekleyelı ama omrumden omur gıttı sankı 10 yıl oldu yemınle bundada vardır bır hayır dıyorum gercekten hıcbır soun olmadıgı halde olmuyorsa vardır bır sebebı dıyorum asla ısyan etmedım ama ne bıleyım ıste ınsan sureklı evlet ıstemektende alıkoyamıyor kendını...bende bole olmak ıstıyommm bende annemlere herkese hamıleyım demek ıstıyorum ve en onemlısıde bende esımın mutlu olmasını ıstıyorummm.
inşallah olucak canım hiç merak etme allah hayırlı sağlıklı evlat versin çok bekletmeden
aminn inşallahhh...
ipekcim miden bulanınca çubuk kraker bulundur yanında 1-2 tane ye durduruyor... yeşil elma maden suyu birde beyaqz leblebi bunlarda çok iyi geliyor...
bu arada nevoyla bulutla tubişle melikeyle hiç karşılaşamadım.. nerdeler...
bulut geliyo tubiş arada uğruyo çok fazla kalamıyo melikenin de eşi öğleye kadar evde oluyomuş
nevo zaten gelsede bende karşılaşamıyorum gece saatlerinde çocuklardan fırsat bulunca durumlarını yazıp çıkıyo
sen ne zaman işten ayrılmayı planlıyon canım...
bu arada iş buldum gibi bişey... eşimin bürosunun olduğu yerde bir kooperatif kurulacakmış... muhasebeci bayan arıyorlarmış.. 1 aya kadar kurulacakmış sanırım... bakalım eğer olursa inşallah bende orda çalışmaya başlarım.. ilk etapta maaşı çok iyi değil ama bir derdimize derman olur yinede..
doğum iznine çıkarken au-yrılmayı düşünüyorum ....hayırlı olsun canım
para çok önemli ama başlangıç yapmakta önemli birde şimdi senin için çalışma saatleri de çok önemli olucak... yiğite kim bakıcak canım sen işteyken
inşallah istediğin gibi olmasını kabul ederler eve yakın olması gerçekten çok güzelmişilk etapta çok zor olacak canım.. ama bir avantajım var çalışacağım yer annemede bizim evede eşimin bürosunada çok yakın... yani yiğiti anneme bıraksam annemle iş yeri arası yürüyerek 5 dk... işverenle konuşurum 2 saatte bir süt izni verse öğle aralarıda yiğitin yanına gelsem böyle bir şansım olsa para önemli değil gerçekten...
mennnn geldimmm güzellerr nasılsınızzzzzz
iyiyiz sen nasılsın canım
bendeee iyii bee cnmm şükürlerr olsunn kii girebildimm delii oldum yaaaaaa
aaa ne güzel bi haber buu maşallah allah mutluluğunu daimi etsin o kötü günlerden tek bir i bile kalmasın aklında sıcacık olsun yuvaları inşallaaaahhhgünaydınnnnnnnn
kızlar nazraca ile özelden konuştukk şimdii hepinize selamı var çok özlemiş hepimizi ..çok mutlu olduğunu söyledii..işide bırakmışş bundan sonra bizimle artık
pek ümitli değilim ama inşallah diyelim nurcanımmmtubişim o preseedi bende kullandığım zaman kasıklarımdaa dolgunluk hissi ve biraz ağrı yapıyorduu...
inşallahh presed vesilen olur canımm
ya kızlar ben başlangıçta bu don meselesini şaka sanmıştım ciddiye almamıştım onun için almak
gibi bir niyetim yoktu ama bunu ayıp kabul edip almamak saçma bence çünkü kimse alınmasın ama herkese açık olan bir internet sayfasında yeri geliyo çok mahrem konulara değiniyoruz
herkes gülüyo eğleniyo kimse ya buraya ya erkekler geliyosa ya yabancı geliyosa
demiyo ayıp karşılamıy kişiye özel bir paketin içinden don çıkmasının nesi ayıp göndermek isteyen alsın göndersin bence penye bi donun ayıbından ne olur hepimiz giyiyoruz
aminnnnnnnnnnnn ağzına yüreğine sağlık pufidiğimmmmmGünaydın hayırlı cumalar.... Rabbim bu güzel günün hatrı hür*****e yaptığımızı duaları kabul eylesin... Evsizlere ev hastalara şifa ölmüşlere rahmet çocuk isteyenlere çocuk evlenmek isteyenlere hayırlı bir eş işsizlere iş ve daha ne dileği olan varsa rabbim herkesin duasını hayırlısıyla kabul eylesin... Rabbim burdaki tüm arkadaşlarımada ve tüm çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar versin... Hamile olan arkadaşlarımız sorunsuz bir hamilelik geçirip kucaklarına hayrılı bir şekilde evlatlarını alabilsinler... evladı olanlarında çocuklaına Rabbim sağlık sıhhat ve hayırlı salih ömür versin.... Aminn..
he valla ne donmuş yaneyse don meseleside halloldu sonunda ne donmuş
kızlar ben istanbula gidince spora gitmeyi düşünüyordum burda bayanlara özel yok diye tatilim sporla gececekti ama dün arkadasın eşi bir yer bulmuş bayanlara özel günler düzenlenecekmiş cumartesi pazar haftada 2 gün 50 tl acılır acılmaz gidicem haftaya başlar sanırım fiyatıda düşürmeye çalışacak arkadasın eşi polis birde bişeyler yaparlar yapmazlarsa bile 50 tl cok iyi bir fiyat istanbula 100 liraya gidiyordum.70 kiloya cıktım 5 kilo vermem lazım en az
maşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh12 hafta 4 günlük
hadi inşallah hayırlısıyla hakkından olsun canım senin için herşey daha güzel olur inşallahh..bu arada iş buldum gibi bişey... eşimin bürosunun olduğu yerde bir kooperatif kurulacakmış... muhasebeci bayan arıyorlarmış.. 1 aya kadar kurulacakmış sanırım... bakalım eğer olursa inşallah bende orda çalışmaya başlarım.. ilk etapta maaşı çok iyi değil ama bir derdimize derman olur yinede..
bugün site bizi çileden çıkarıyo :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?