günaydınnnnnnnn
kızlar nazraca ile özelden konuştukk şimdii hepinize selamı var çok özlemiş hepimizi ..çok mutlu olduğunu söyledii..işide bırakmışş bundan sonra bizimle artık
günaydın hayırlı cumalar....dün duru leydimi sormuştu bende aradım ama sizlere
selamını getirmeyi unuttum :26: hala yatıyomuş iyiymiş herkese çok selam söyledi
günaydın kankiigünaydın hayırlı cumalar....dün duru leydimi sormuştu bende aradım ama sizlere
selamını getirmeyi unuttum :26: hala yatıyomuş iyiymiş herkese çok selam söyledi
günaydın canımm ..sabah arkadaş listeme baktım kim çevrim içi diye bir baktımki nazracaın ışığı yanıyo hemen yazdımmgünaydın kedersizim ne güzel bir haber bu böyle cok mutlu oldum
günaydın ipeğim alykümselam iyi olsunda
günaydın canım ....
günaydınlar hayırlı cumalarr
yaa dün alşam tadilattaydı giremedim siteye..şimdide cevaplama paneli yok ve çok yavaş sizlerde de öle mi yaaa
günaydınnnnnnnn
kızlar nazraca ile özelden konuştukk şimdii hepinize selamı var çok özlemiş hepimizi ..çok mutlu olduğunu söyledii..işide bırakmışş bundan sonra bizimle artık
amin...Allah kimsenin evine huzrsuzluk koymasın..kızlarr nazraca profil resmine oğluşunu resmini koymuş bizim için bakın istersenizallah mutluluğunu daim etsin
her işini su ile yapıyorsun .sular kesik olunca iş güç hepsi kalıyoo2 gündür sular yoktu evi b.. götürüyor lavaboları yıkayım en azından susuzluk ne kötü bişey
günaydın canım hayırlı cumalarr
evet aynen canımm şu tadilat işi çok uzun sürdü bu sefer :88:
ben alıntısız cevaplayamıyom bilesen nasıl yapıyon
bu arada cuma gününe geldik haftanın son iş günü en çok sevdiğim müğbarek güne ve en yoğun olduğum güne
demek nazraca artık dönüyo aramıza hadi hayırlısı
leydim yatıyomu hala kaç haftalık oldu onun kızlar kanaması yok dimi
2 gündür sular yoktu evi b.. götürüyor lavaboları yıkayım en azından susuzluk ne kötü bişey
amin...Allah kimsenin evine huzrsuzluk koymasın..kızlarr nazraca profil resmine oğluşunu resmini koymuş bizim için bakın isterseniz
kızlar hediyeler ayın kacında gönderilecek birde kırmızı don şart mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?