Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınnnnnnnn

kızlar nazraca ile özelden konuştukk şimdii hepinize selamı var çok özlemiş hepimizi ..çok mutlu olduğunu söyledii..işide bırakmışş bundan sonra bizimle artık

tubişim o preseedi bende kullandığım zaman kasıklarımdaa dolgunluk hissi ve biraz ağrı yapıyorduu...
inşallahh presed vesilen olur canımm

günaydın hayırlı cumalar....dün duru leydimi sormuştu bende aradım ama sizlere
selamını getirmeyi unuttum :26: hala yatıyomuş iyiymiş herkese çok selam söyledi

günaydın hayırlı cumalar....dün duru leydimi sormuştu bende aradım ama sizlere
selamını getirmeyi unuttum :26: hala yatıyomuş iyiymiş herkese çok selam söyledi
günaydın kankii
aman iyi olsunda varsın yatsınn leydimm

günaydın kedersizim ne güzel bir haber bu böyle cok mutlu oldum
günaydın canımm ..sabah arkadaş listeme baktım kim çevrim içi diye bir baktımki nazracaın ışığı yanıyo hemen yazdımm

günaydın canım hayırlı cumalarr

evet aynen canımm şu tadilat işi çok uzun sürdü bu sefer :88:

günaydın canım hayırlı cumalarr

evet aynen canımm şu tadilat işi çok uzun sürdü bu sefer :88:

ben alıntısız cevaplayamıyom bile sen nasıl yapıyon
bu arada cuma gününe geldik haftanın son iş günü en çok sevdiğim müğbarek güne ve en yoğun olduğum güne

demek nazraca artık dönüyo aramıza hadi hayırlısı
leydim yatıyomu hala kaç haftalık oldu onun kızlar kanaması yok dimi

kanaması yok bebek çok aşağıda tutunduğu için düşük riski var ondan yatıyo canım
9 haftalık olmuş galiba söyledi aslında da aklımda tam kalmamış

2 gündür sular yoktu evi b.. götürüyor lavaboları yıkayım en azından susuzluk ne kötü bişey

yaa 2 gün bide yaa gerçekten susuz hiçbişey olmuyoo her iş kalır hele benim yedekte suyum da 2 küçük bidon okadar

amin...Allah kimsenin evine huzrsuzluk koymasın..kızlarr nazraca profil resmine oğluşunu resmini koymuş bizim için bakın isterseniz

baktım şimdi sen deyince allah sağlıcak büyütmek nasip etsin mutlulukları bozulmasın

kızlar hediyeler ayın kacında gönderilecek birde kırmızı don şart mı

nurcanım ayın 25 de demişti ama yılbaşından önce elde olacak şekilde olsun bence.mesela ben iş yerimin adresini verdim çalıştığım için geç gelirse teslim alamam tatilde olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…