sevom kopyalasan nelermiş o dualar bakalım ...ne kadan tembelim dimibu arada bugün bende birçok dua çıkardım diyanetin sitesinde çok çeşitli dualar var bilginize kızlarr :79:
şukadar zamandaa çekilecek diee zamanıı varmıııı bidee niett ederkenn bebk istiyorumm diemiiii ediyosun cnmmm bidee adetliykenn okunuyomuuuu
cnmm bazıı mesleler vardıı bidee o benii çok deşifreee ediyoduu o yuzdeenn sevdamaaa cee diyorummm yanii melegim bi gün bana ceee diyip gelecekkkkk
sen nickini değiştirdin ama herkes sana isminle hitap ediyo hala
ya kızlar ben size bunu nasıl çekeceğinizi anlatırken yazmamışmıydım acaba
söylediiğimi hatırlıyodum ikiniz birden yapmayınca şüphe ettim benmi yanılttım sizi
olsun canım napalım unutmuş olabilirsin yada söyledin bizim gözümüzden kaçmış olabilirsen elinden geldiği kadar yardımcı oldun canım sağolasın
suçlu hissettim birden kendimi
suçlu hissedilecek bişey yok canım rahat ol sen aksine bize bir yöntem gösterdin ne mutlu sana
geldimi çok az dimivalla ben daha doğru dürüst bakamadım
abuuuuuuuuuuuuu siteye neoldu yazacak yer bulamadımmmm
ben geldiimmmm dışarda hava çok soğuk
doktordan geldik iyi herşey sadece gece ağlamalarına anneye özlem dedi içim kötü oldu
evde olanlar çok şanslı bu konuda
abuuuuuuuuuuuuu siteye neoldu yazacak yer bulamadımmmm
ben geldiimmmm dışarda hava çok soğuk
doktordan geldik iyi herşey sadece gece ağlamalarına anneye özlem dedi içim kötü oldu
evde olanlar çok şanslı bu konuda
paşanın iyi olmasına sevindim canım
yesinler o kuzuyu demek senin için ağlıyomuş canım benim
merhaba duru ya sıteye bıseyler olmus kımsecıkler yok bırde ıkıdebır kapanıyoo senın bebıs mı hastaydı?
yaaa şaştım
değildi aylık kontrol canım
ufacık bile olsalar herşeyi anlıyolar abimin kızıda 6 aylık falandı annesi babası
işten gelince yzünü çevirirdi bakmazdı yüzlerine küsüyodu galiba
kimse yok site çok yavaş çıkayım ben görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?