- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
oleeeey
bi an önce haftasonu gelsin dimiBu aralar çok işten soğudum hiç çalışmak istemiyom
valla bende öyle hiç bi işe elim gitmiyo nasılsa işi bırakıcam çıkyım diyorum
sonrada ssk ma kıyamıyorum çalışırsam 6 ay daha ödenicek 6 ay az değil
bencede canım şuan allaha şükür sorunun yok devam et canım sonra evde olacaksın zaten bol bol möerak etme
evet canım az kaldı 97 yılından beri işhaytındayım sabrettim
allah nasp ederse 6 ay daha sabrederim ....inşallah senin kuşun da konsun bir an önce
karnına da sende kurtul iş hayatından
seyhancımm canımm seninle birtürlü denk gelemedik... çok şükür idare ediyom sen nasılsın bakayım...
aminnn canımmm tüm arkadaşlarımla birliktee
evet yaa denk gelemiyos gerçi bende pek gelemiyom esram o yüzden
bende işte idare eder çıkış saatimize doğru geldin ama
Misafirlerin kimlerdi neden geldiler
iyi akşamlar hanımlar
görümcem gelmişti neden biliyonmu bebek görmeye... Yiğit 4.5 aylık oldu... Yeni teşrif ettiler...
ciddimisinn yuhh bee nasıl halaymış oNerde yaşıyolar çokmu uzaktalar
2 sokak var aramızda... çok vefalıdırlar çok fedakardırlar...
utanmadı mı geldiğinde sen hiç laf sokmadınmı veya
laf sokarsında ama şöyle bir kelime var bilirmisin
anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna azz....
ebet aplacımm yaklaştı bakalım hayırlsı olsunhayırlısı olsun canım sona yaklaşmışsın darısı başımıza
canım benimm geçmiş olsunniyi aksamlar kızlar dun çok kotuydum ateşim çok yukseldi üşütmüşüm galiba ilaçda içmek istemiyorum ama dayanamadım içtim.nane limon içtim duş aldım sabaha düzeldim biraz bu gün daha iyiyim .
doktora gittim kızlar bu gün cumaya yumoşlarım toplanacak çok heyacanlıyım bu zamansa ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum.
ayy bende bendee ama inşallah benim talihlinin kasasına göredir bide kasadan geçmezse çok utanırım vallakıs dün ben kırmızı don aldımm kurbanımaa pekk sexüüüüüü
ipemin oğluşu olucak taammıı varmısınız iddiaya hadi biri benimle iddaya girsin allahın izniyle tosunumuz olacak 21 gün sonra görceksinizzzbakk ipek aplanında haberii yokk gördünn müü quzumm
aplacım demiştimya bi tane bebek elbisesi ördüm sana gönderiyim diyee senin bebişş bencee kızçe hedayem olsun çirkine melike teyzesi ördü die giydirecen
hanımlar peki bişi merak ediyorum hedayeleri aldıktan sonra peki bilicekmi herkes kime kim çıkmış ve kim kime neler almış yani atıyorum melikeye alınanı hediyeyi biz göürücekmiyiz eklermiyiz haydi bi fikir ayy heyecan yaptııımdimemm kii bana kim gönderecek desin bende kime göndereceğimi deyimmm
deseydin az daha gelmeseydin askere uğurlarken gelirdin sende iyi saırlısın ya oğlan 5 aylık olmuş pipisi kesilecek nerdeyse tövbe yaaa aman iyiki görümcem yokgörümcem gelmişti neden biliyonmu bebek görmeye... yiğit 4.5 aylık oldu... yeni teşrif ettiler...
oo demek cuma günü he haydi inşallah kaliteli kaliteli sana yetecek kadar sağlam yumoşlar olsun ve döllensinler inşallahhhiyi aksamlar kızlar dun çok kotuydum ateşim çok yukseldi üşütmüşüm galiba ilaçda içmek istemiyorum ama dayanamadım içtim.nane limon içtim duş aldım sabaha düzeldim biraz bu gün daha iyiyim .
doktora gittim kızlar bu gün cumaya yumoşlarım toplanacak çok heyacanlıyım bu zamansa ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum.
yaaa inşallah foruma gelememen şirketle alakalı değildir durucuk yaselam cicoşlarııımmmmm nasılsınız pazartesi bütün gün pc çalışmadı bilgi işlem merkezinden yapmalarını bekledik bugünde kk'ya giremedim sorun var diyoduu haber veriyim dedim eğer siz girdiyseniz aklımada kötü şeyler geliyoo ya bu şirket anladı foruma girdiğimi kestimi yoksa bilmiyorum yarın deneyecem şimdi çıkıyorum ha bu arada dün gece çok uyumadık küçük bey nezle oldu burnu akıyooo haydi çıktım ben görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?