Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla bende öyle hiç bi işe elim gitmiyo nasılsa işi bırakıcam çıkyım diyorum
sonrada ssk ma kıyamıyorum çalışırsam 6 ay daha ödenicek 6 ay az değil

bencede canım şuan allaha şükür sorunun yok devam et canım sonra evde olacaksın zaten bol bol möerak etme

bencede canım şuan allaha şükür sorunun yok devam et canım sonra evde olacaksın zaten bol bol möerak etme

evet canım az kaldı 97 yılından beri işhaytındayım sabrettim
allah nasp ederse 6 ay daha sabrederim ....inşallah senin kuşun da konsun bir an önce
karnına da sende kurtul iş hayatından

evet canım az kaldı 97 yılından beri işhaytındayım sabrettim
allah nasp ederse 6 ay daha sabrederim ....inşallah senin kuşun da konsun bir an önce
karnına da sende kurtul iş hayatından

aminnn canımmm tüm arkadaşlarımla birliktee

seyhancımm canımm seninle birtürlü denk gelemedik... çok şükür idare ediyom sen nasılsın bakayım...

evet yaa denk gelemiyos gerçi bende pek gelemiyom esram o yüzden
bende işte idare eder çıkış saatimize doğru geldin ama
Misafirlerin kimlerdi neden geldiler

aminnn canımmm tüm arkadaşlarımla birliktee

evet yaa denk gelemiyos gerçi bende pek gelemiyom esram o yüzden
bende işte idare eder çıkış saatimize doğru geldin ama
Misafirlerin kimlerdi neden geldiler

görümcem gelmişti neden biliyonmu bebek görmeye... yiğit 4.5 aylık oldu... yeni teşrif ettiler...

laf sokarsında ama şöyle bir kelime var bilirmisin

anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna azz....

bilmezmiyimmm demek bu laf görümcen için söylenmiş bi laf
Aman boşver eşin görüyodur herkesi merak etme canım

ben çıkıyporum canım iyi akşamlar görüşürüz sonra erken gelmeye çalış taammmııı

iyi aksamlar kızlar dun çok kotuydum ateşim çok yukseldi üşütmüşüm galiba ilaçda içmek istemiyorum ama dayanamadım içtim.nane limon içtim duş aldım sabaha düzeldim biraz bu gün daha iyiyim .
doktora gittim kızlar bu gün cumaya yumoşlarım toplanacak çok heyacanlıyım bu zamansa ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum.

hayırlısı olsun canım sona yaklaşmışsın darısı başımıza
ebet aplacımm yaklaştı bakalım hayırlsı olsun
am,n aplacımm inşalahh
canım benimm geçmiş olsunn
hadii hayırlı sonuçlar alak inşalah

melikemmmmmmm geldimm zuzummm geldimm kıssssssss peşimdeee geziıyooo senii görürr görmezzz asıl yuvamızaaa geldimm hmnn hadee sendee gel beklıyorummmmmm

selam cicoşlarııımmmmm nasılsınız pazartesi bütün gün pc çalışmadı bilgi işlem merkezinden yapmalarını bekledik bugünde kk'ya giremedim sorun var diyoduu haber veriyim dedim eğer siz girdiyseniz aklımada kötü şeyler geliyoo ya bu şirket anladı foruma girdiğimi kestimi yoksa bilmiyorum yarın deneyecem şimdi çıkıyorum ha bu arada dün gece çok uyumadık küçük bey nezle oldu burnu akıyooo haydi çıktım ben görüşürüz canlarım

kıs dün ben kırmızı don aldımm kurbanımaa pekk sexüüüüüü
ayy bende bendee ama inşallah benim talihlinin kasasına göredir bide kasadan geçmezse çok utanırım valla

ipemin oğluşu olucak taammıı varmısınız iddiaya hadi biri benimle iddaya girsin allahın izniyle tosunumuz olacak 21 gün sonra görceksinizzz

dimemm kii bana kim gönderecek desin bende kime göndereceğimi deyimmm
hanımlar peki bişi merak ediyorum hedayeleri aldıktan sonra peki bilicekmi herkes kime kim çıkmış ve kim kime neler almış yani atıyorum melikeye alınanı hediyeyi biz göürücekmiyiz eklermiyiz haydi bi fikir ayy heyecan yaptııım
görümcem gelmişti neden biliyonmu bebek görmeye... yiğit 4.5 aylık oldu... yeni teşrif ettiler...
deseydin az daha gelmeseydin askere uğurlarken gelirdin sende iyi saırlısın ya oğlan 5 aylık olmuş pipisi kesilecek nerdeyse tövbe yaaa aman iyiki görümcem yok

oo demek cuma günü he haydi inşallah kaliteli kaliteli sana yetecek kadar sağlam yumoşlar olsun ve döllensinler inşallahhhgeçmiş olsun bundan sonra lütfen dikkat et heleki transfere kadar iyi olmaya bak aksırık öksürük tutmasın ilaç alman gerekmesin ..yumoş toplamadan sonra dikkat edeceklerini sana dr anlatır canım allah yardımcın olsun göbüşün bebişle dolsun

yaaa inşallah foruma gelememen şirketle alakalı değildir durucuk ya minik adam hastamı olmuuuşş kıyamamm geçmiş olsun annesiiii munnunu yesin çatlak teyzoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…