Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayır canım ben ser veririm sır vermem

hayırlısı olsun canım ...g ehliyet ne demek merak ettim
g ehliyett büyük taşıtları kullanmak içinmiş aplacımm hanii paletlerin altına takıyolar taşıyolar ya öle bişiymiş herhall
o değil bu değil şu değil kim ozaman kim kim kimm

dimemm kii bana kim gönderecek desin bende kime göndereceğimi deyimmm

ay canım çok teşekkür ederim ben unutmuşum bile elbise beğendiğimi ..demek kız diyosun
biraz daha sabret 3 haftamız kaldı belli olsun adres veririm sana eğer kız olmazsa ziyan olmasın başka birine yollarsın
bende de yavaş sevda site

üzme kendini melike herşey de biir hayır vardır belki böylesi daha iyi ...annenlerin ev meselesi
içinde üzülme şimdi satılmadıysa bir kaç ay içinde satılır inşallah istediğin gibi olur

tamam aplacım nasıl istersenn ama kıs yanii kız lafını duyunca coşuyo bizimki

hıhhh kokmuşşşşşşşşşş

amann ya şekerlerr tamam komşularımı seviyorum ama hiç rahat bırakmıyolarr yaa eşim gidince bi geliyolar hava kararana kadarr sonra akşam geliyolarr 23 e kadarr kociş 11de geliyoya benimm
bidee çocuk durmuyor ama yine bana bırakıyorr aff yaa şimdi yine çağrı atıyoo

bu kadar eminsin demek nurcik yenge de çok emin benim için farketmez kıza da erkeğe de
çok sevinirim tipsiz kızım veya tipsiz oğlum diye severim
oyy o tipsizlerii yiirm benn yaa sağlıklı sıhhatli doğsunlarda inşalahhh
ebet datlumm o kadann eminimmm kızçee
üzme kendini melike herşey de biir hayır vardır belki böylesi daha iyi ...annenlerin ev meselesi
içinde üzülme şimdi satılmadıysa bir kaç ay içinde satılır inşallah istediğin gibi olur

inşalah aplacımm yaa ama gerçektenn sıkıldımm yaa Rabbimin gücüne gitmesin ama nefret ediyorum burdan ben kaçmaya çalıştıkça bura yapışıyo bana

senin yakışıklı çapkın desene ....canım komşuluk ilişkisi iyi ama sürekli bir arada olmak sıkıcı gerçekten insan bi evinde kendi başına kalmak ister gece gündüz bir arada olmazki böyle

senin yakışıklı çapkın desene ....canım komşuluk ilişkisi iyi ama sürekli bir arada olmak sıkıcı gerçekten insan bi evinde kendi başına kalmak ister gece gündüz bir arada olmazki böyle

ebet teyzesii çapkınn
evet aplaa bi işimi yapamıyorumm çok afedersiniz epilasyon yapacamm basılacam die korkudan başlayamıyorumm

senin komşularında hiç düşünesi yokmuşş hamile kadını bu kadar yorarmı insan yaa ..bence onların gelmesine fırsat vermeden sen git onlara

inançlı bi kızsın sen hayırlsını iste hep herşey yoluna girer merak etme
bazen ısrarla istediğimiz bir şey için pişman olabiliyoruz onun için takma kafana
inşallah sizin için en iyisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…