sende benim gibi kızmı diyorsun ..diğer kızların tahmini erkek ama bekle bence hemen gönderme belli olsun öyle
o değil bu değil şu değil kim ozaman kim kim kimmno problemm quzu bende yok bi sorun
saol aplamm çok saoll mafeleks kaptımmm
ebet ya çok heyecanlanıyorum wallaa hime çıktım diee
ama bebem sen çıkmadın ki banaa
sende benim gibi kızmı diyorsun ..diğer kızların tahmini erkek ama bekle bence hemen gönderme belli olsun öyle
g ehliyett büyük taşıtları kullanmak içinmiş aplacımm hanii paletlerin altına takıyolar taşıyolar ya öle bişiymiş herhallhayır canım ben ser veririm sır vermem
hayırlısı olsun canım ...g ehliyet ne demek merak ettim
o değil bu değil şu değil kim ozaman kim kim kimm
ay canım çok teşekkür ederim ben unutmuşum bile elbise beğendiğimi ..demek kız diyosunbakk ipek aplanında haberii yokk gördünn müü quzumm
aplacım demiştimya bi tane bebek elbisesi ördüm sana gönderiyim diyee senin bebişş bencee kızçe hedayem olsun çirkine melike teyzesi ördü die giydirecen
bende de yavaş sevda siteya kızlar sizin siteyle sorununuz yok galiba benim hala sorun devamö ediyo donuyo yaa
melikemm hoşgeldin bacımm geçmiş olsun yaa sende hastalanmışsınn
demek çekiliş merakı hepimizi sarmışşşama melikeye ben çıktım kızlar merak etmeyin
g ehliyett büyük taşıtları kullanmak içinmiş aplacımm hanii paletlerin altına takıyolar taşıyolar ya öle bişiymiş herhall
dimemm kii bana kim gönderecek desin bende kime göndereceğimi deyimmm
ebett tatlım başından beri kıs die düşünüyorum hayırlısı olsun bakemm
kesin kız gözüyle bakıyom ben
tipsiz olmuyacak anneciği gibi tombiş olacakkkbu kadar eminsin demek nurcik yenge de çok emin benim için farketmez kıza da erkeğe de
çok sevinirim tipsiz kızım veya tipsiz oğlum diye severim
g ehliyett büyük taşıtları kullanmak içinmiş aplacımm hanii paletlerin altına takıyolar taşıyolar ya öle bişiymiş herhall
dimemm kii bana kim gönderecek desin bende kime göndereceğimi deyimmm
tamam aplacım nasıl istersenn ama kıs yanii kız lafını duyunca coşuyo bizimkiay canım çok teşekkür ederim ben unutmuşum bile elbise beğendiğimi ..demek kız diyosun
biraz daha sabret 3 haftamız kaldı belli olsun adres veririm sana eğer kız olmazsa ziyan olmasın başka birine yollarsın
bende de yavaş sevda site
tipsiz olmuyacak anneciği gibi tombiş olacakkk
oyy o tipsizlerii yiirm benn yaa sağlıklı sıhhatli doğsunlarda inşalahhhbu kadar eminsin demek nurcik yenge de çok emin benim için farketmez kıza da erkeğe de
çok sevinirim tipsiz kızım veya tipsiz oğlum diye severim
üzme kendini melike herşey de biir hayır vardır belki böylesi daha iyi ...annenlerin ev meselesi
içinde üzülme şimdi satılmadıysa bir kaç ay içinde satılır inşallah istediğin gibi olur
senin yakışıklı çapkın desene ....canım komşuluk ilişkisi iyi ama sürekli bir arada olmak sıkıcı gerçekten insan bi evinde kendi başına kalmak ister gece gündüz bir arada olmazki böyletamam aplacım nasıl istersenn ama kıs yanii kız lafını duyunca coşuyo bizimki
hıhhh kokmuşşşşşşşşşş
amann ya şekerlerr tamam komşularımı seviyorum ama hiç rahat bırakmıyolarr yaa eşim gidince bi geliyolar hava kararana kadarr sonra akşam geliyolarr 23 e kadarr kociş 11de geliyoya benimm
bidee çocuk durmuyor ama yine bana bırakıyorr aff yaa şimdi yine çağrı atıyoo
senin yakışıklı çapkın desene ....canım komşuluk ilişkisi iyi ama sürekli bir arada olmak sıkıcı gerçekten insan bi evinde kendi başına kalmak ister gece gündüz bir arada olmazki böyle
senin komşularında hiç düşünesi yokmuşş hamile kadını bu kadar yorarmı insan yaa ..bence onların gelmesine fırsat vermeden sen git onlaratamam aplacım nasıl istersenn ama kıs yanii kız lafını duyunca coşuyo bizimki
hıhhh kokmuşşşşşşşşşş
amann ya şekerlerr tamam komşularımı seviyorum ama hiç rahat bırakmıyolarr yaa eşim gidince bi geliyolar hava kararana kadarr sonra akşam geliyolarr 23 e kadarr kociş 11de geliyoya benimm
bidee çocuk durmuyor ama yine bana bırakıyorr aff yaa şimdi yine çağrı atıyoo
oyy o tipsizlerii yiirm benn yaa sağlıklı sıhhatli doğsunlarda inşalahhh
ebet datlumm o kadann eminimmm kızçee
inşalah aplacımm yaa ama gerçektenn sıkıldımm yaa Rabbimin gücüne gitmesin ama nefret ediyorum burdan ben kaçmaya çalıştıkça bura yapışıyo bana
neyse şekerlerr ben kaçıyımm şimdi gelir komşu pcyi kapatıyım çocuk dalıyo pcye
çok öptümm sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?