Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

senin komşularında hiç düşünesi yokmuşş hamile kadını bu kadar yorarmı insan yaa ..bence onların gelmesine fırsat vermeden sen git onlara
yok quzu benim koca göndermez zırt pırt kızarrr bana
inançlı bi kızsın sen hayırlsını iste hep herşey yoluna girer merak etme
bazen ısrarla istediğimiz bir şey için pişman olabiliyoruz onun için takma kafana
inşallah sizin için en iyisi olur
inşalah aplacımmm doğru diyosun aplaa çok istediğimizde yeri geliyor pişman olabiliyoruz ama Rabbim hayırlısı versin inaşalhh
inşalahh tırlatmadan kurtulurum burdann
Slmm kızlarrrrrrrrrrrrr
slmm datlımm ya ben didiyodum sen geldinn öptümm koccaman

kızlarr kendimi kötü hisediyorumm biraz dinlensem iyi olacak
dikkat et quuz kendineee Allaha emanet ol acil şifalar diliyorum
güle güle canım ....senin doğum ne zaman canım martmıydı

aplamm benim doğummm 12 şubattan başlıyormuş doğma ihtimalii bir haftada gelişimi öndeymişş yani şubat sonlarına gelir herhall

esroş seninle iki laf edemedim kusura bakma çıkacam canımm bir dahaki sefere artık
görüşürüz canımm öptüm kocaman

hoşbulduk kızlar... çok şükür iyiyim gelen giden çok yüzden fırsat bulamadım...

ya bu arada nurcanla melike çıkıyorlar...

yetişemedim size yaa olmadı böyle

püffff ne oldu yaa giremiyommm

esram hoşgeldin canım nasılsın bakalım

nurcanım git dinlen canım dinlenmeden kendine gelemezsin

ipeğim bu arada ben ateş ölçme yöntemi yapıyorum biliyosundur onunla ilgili ovulasyn kartı var bir topikte onu kullanıyolar ve tahminen ovulasyon zamanını buluyosun oradan onunla ilgili bilgi alıyorum
diğer arkadaşlarımızda belki isterler diye yazayım dedim

ateş ölçmeyi duydum hiç yapmadım canım ...inşallah bir faydası olmuştur canım

ateş ölçmeyi duydum hiç yapmadım canım ...inşallah bir faydası olmuştur canım

ben iki aydır bilinçsizce yapıyodum hatta 2 aydır yumurtlamıyom zannettim ama ateş ölçme topindeki derecelere bakınca benimkinin normnal olduğunu daha yeni anladım bu ay yumurtlamadım zannedip doğru dürüst çalışma yapmadım hatta ama bilinçlendim bakalım şu kart olayınıda yaparsam ovulasyon zamanlarımı anlarım artıkın

sen zaten hep en kötüsünü düşün neden yumrutlama olmasın oluyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…