tam çıkacakken sen geldinn ama olmazkiiSlmm kızlarrrrrrrrrrrrr
yok quzu benim koca göndermez zırt pırt kızarrr banasenin komşularında hiç düşünesi yokmuşş hamile kadını bu kadar yorarmı insan yaa ..bence onların gelmesine fırsat vermeden sen git onlara
inşalah aplacımmm doğru diyosun aplaa çok istediğimizde yeri geliyor pişman olabiliyoruz ama Rabbim hayırlısı versin inaşalhhinançlı bi kızsın sen hayırlsını iste hep herşey yoluna girer merak etme
bazen ısrarla istediğimiz bir şey için pişman olabiliyoruz onun için takma kafana
inşallah sizin için en iyisi olur
slmm datlımm ya ben didiyodum sen geldinn öptümm koccamanSlmm kızlarrrrrrrrrrrrr
dikkat et quuz kendineee Allaha emanet ol acil şifalar diliyorumkızlarr kendimi kötü hisediyorumm biraz dinlensem iyi olacak
güle güle canım ....senin doğum ne zaman canım martmıydı
dikkat et quuz kendineee Allaha emanet ol acil şifalar diliyorum
aplamm benim doğummm 12 şubattan başlıyormuş doğma ihtimalii bir haftada gelişimi öndeymişşyani şubat sonlarına gelir herhall
hoşbulduk kızlar... çok şükür iyiyim gelen giden çok yüzden fırsat bulamadım...
ya bu arada nurcanla melike çıkıyorlar...
yetişemedim size yaa olmadı böyle
ipeğim bu arada ben ateş ölçme yöntemi yapıyorum biliyosundur onunla ilgili ovulasyn kartı var bir topikte onu kullanıyolar ve tahminen ovulasyon zamanını buluyosun oradan onunla ilgili bilgi alıyorum
diğer arkadaşlarımızda belki isterler diye yazayım dedim
ateş ölçmeyi duydum hiç yapmadım canım ...inşallah bir faydası olmuştur canım
ben iki aydır bilinçsizce yapıyodum hatta 2 aydır yumurtlamıyom zannettim ama ateş ölçme topindeki derecelere bakınca benimkinin normnal olduğunu daha yeni anladımbu ay yumurtlamadım zannedip doğru dürüst çalışma yapmadım hatta ama bilinçlendim bakalım şu kart olayınıda yaparsam ovulasyon zamanlarımı anlarım artıkın
sen zaten hep en kötüsünü düşün neden yumrutlama olmasın oluyo tabi
boş yere yumurtlaya yumurtlaya onlarda bıktı daha o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?