valla ben sitenin sorunundan dolayı kayboldum
araba baktınızmı sevo
hımm anladım canım hayırlsı inşallah bütçenizi aşmadan kafanıza göre bulursunuz bir arabayok ya dün eşim geç çıktı işten gidemedik bu akşam kısmetse gitcez tabi yine geç çıkmazsa..6 da çıkıyo eşim 7,30 da kapanıyo gideceğimiz yer o yüzden yetişip yetişemeyeceğimiz belli değil erken çıkmassı lazım
yok ya dün eşim geç çıktı işten gidemedik bu akşam kısmetse gitcez tabi yine geç çıkmazsa..6 da çıkıyo eşim 7,30 da kapanıyo gideceğimiz yer o yüzden yetişip yetişemeyeceğimiz belli değil erken çıkmassı lazım
merhaba canlarim,ben geldim kizlar nasilsiniz?sizi cok ozledim.
ipeyim,hayirli ugurlu olsun,insallah alirsiniz canim.
hoşgeldin azeri bacımmerhaba canlarim,ben geldim kizlar nasilsiniz?sizi cok ozledim.
merhaba canlarim,ben geldim kizlar nasilsiniz?sizi cok ozledim.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl ...canım sevdaya hayırlı uğurlu olsun biz almıyoruz
onlar araba alıyo
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl ...canım sevdaya hayırlı uğurlu olsun biz almıyoruz
onlar araba alıyo
iyiyim canim,bebek te iyi cok sukur.sen nasilsin?bebisin de iyi insallah.afedersin canim,sen sandim,o zaman sevdaya hayirli ugurlu olsun.
sağolasın yıldızım
aboww ben mercimek didim ama 14 haftalık olmuşsunuz maşallahh canımm
hoşgeldin yıldızım nasılsın ya evet uzun zaman oldu gelemedin bizde seni özledik nasılsın bakalım mercimeğin nasıll
iyiyim canim,bebek te iyi cok sukur.sen nasilsin?bebisin de iyi insallah.afedersin canim,sen sandim,o zaman sevdaya hayirli ugurlu olsun.
yıldız senden önce doğurcakmışş bilmiyordummzaman geçiyo teyzeleri mercimekler büyüdü artık
iyiym canim,sen nasilsin?cok sukur iyi canim,insallah cok yakinda olmayan arkadaslarima da rabbım versin,ben de sizden mercimeklerinizi sorayim insallah
yıldız senden önce doğurcakmışş bilmiyordumm
iyiym canim,sen nasilsin?cok sukur iyi canim,insallah cok yakinda olmayan arkadaslarima da rabbım versin,ben de sizden mercimeklerinizi sorayim insallah
merhaba canim,nasilsin?saglikli olsunlar da gerisi onemli digil canim benim.bu arada size demisdim ya gorumcem hamile,hani ilk bebeyini kaybetmisti(bobrekler yuzunden).ayin 7de ikinci bebeyini de kaybetti,hem de sezeryanla dogum yapti,bebek 1 gun yasadi,o kadar uzgunuz ki.kaynanamlar hala donmedi,anliycaniz cok kotu gunler yasiyoruz.bu kez doktorlar soz vermistiler ki bebek te ,anne de saglikli olucak ,ama olmadi,yine de hayirlisi.
ayyy çok üzüldümm gerçektennn .Allah sabırlar versin ..merhaba canim,nasilsin?saglikli olsunlar da gerisi onemli digil canim benim.bu arada size demisdim ya gorumcem hamile,hani ilk bebeyini kaybetmisti(bobrekler yuzunden).ayin 7de ikinci bebeyini de kaybetti,hem de sezeryanla dogum yapti,bebek 1 gun yasadi,o kadar uzgunuz ki.kaynanamlar hala donmedi,anliycaniz cok kotu gunler yasiyoruz.bu kez doktorlar soz vermistiler ki bebek te ,anne de saglikli olucak ,ama olmadi,yine de hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?