merhaba canim,nasilsin?saglikli olsunlar da gerisi onemli digil canim benim.bu arada size demisdim ya gorumcem hamile,hani ilk bebeyini kaybetmisti(bobrekler yuzunden).ayin 7de ikinci bebeyini de kaybetti,hem de sezeryanla dogum yapti,bebek 1 gun yasadi,o kadar uzgunuz ki.kaynanamlar hala donmedi,anliycaniz cok kotu gunler yasiyoruz.bu kez doktorlar soz vermistiler ki bebek te ,anne de saglikli olucak ,ama olmadi,yine de hayirlisi.
geçmiş olsun ve başınız sağolsun gerçekten çok kötü bir şey rabbim kimseye yaşatmasın
ayyy çok üzüldümm gerçektennn .Allah sabırlar versin ..
başınız sağolsun allah görümcene sabır versin canım
inşallah böyle bi şey bir daha yaşamaz
Allah bir daha yaşatmasınsagolun canlarim benim,RABBIM hic kimseye boyle bi aci yasatmasin insallah.inanin kiz 7 ayi oyle zorlukla bitirmisti ki,son 15 gun agrikesiciyle yasiyordu.inanin hala toparlanamadim
Allah bir daha yaşatmasın
kızlar GÜNAYDIN
RABBİM her zaman herşeyin hayırlısı versin....bebek sahibi olmak için o kadar çabalıyor ve o kadar üzülüyoruz ki ..... ,hamile kalıp kucağına almayı beklerken o acı sonu yaşamak kadar kötü bişe olmasa gerek...bir de bu tarafından bakmalıyız ...ben hiç hamile kalmadım .kalamıorum..kalıpta düşürmek yada doğum anında ölmesi yada ALLAH muhafaza özürlü olmasından daha hayırlı değilmi...hep diyoruz ki RABBİM hayırlısını versin iişte bizim için var bir hayır ki RABBİM şuanda vermiyor bebeğimizi bize...bize düşen en büyük iiş bol bol dua edip sağlıklı ve en kısa zamanda deyip dua etmemiz...mutlaka hepimiz muradımıza ereceğiz bir gün!sabır -dayanma gücü....böle üzüntüleri duydukça biraz silkeleniyorum,kendime geliyorum...benden daha fazla acılar çeken var die* 2 bucuk yıldır aralıksız tedavi görüyorum inşallah ki inanaıyorum da RABBİM bebeğimi verdiğinde başka acılar üzüntüler tedaviler geçirmeyim ---geçirmeyelim hepimiz adına...
yıldızcığım böbreklerle ne alakası vardı...anlamadım...yengen böbrek hastasımıydı....rabbimin takdirinden ötesi boş...rabbbim herşeyin iyisini güzelini bilen...inşallah bir daha böyle acılar yaşatmaz....
kızlar benimde küçük eltim 5,5 aylık bebeğini kaybetti....bayramda...kurban bayramıydı...herşey o kadar güzeldiki...benim hamilelik haberimi almışlardı...kaynanamlar..ve tüm evlatları gelinleri bir aradaydı...bayramda....bayramın 1. günüydü..eltimin birazcık sancısı vardı ama...fazla değildi...hiç kimseye birşey söylemedi..akşam üstü ağrıları çoğalınca hafiften lekelenmeler olunca haber verdi..aldılar hastaneye götürdüler...15 dakika yol gittikten sonra eltim sıkıştığını lavobaya gitmek isteğini söylüyor...duruyorlar...bu gidiyor lavobaya..yanında hemşire olan ablamız vardı...şansına...ve o an bebek gelmiş...bağırmaya başlamış eltim lavobada...o ara ablam bebeği al baş örtüne sar...asla bakma demiş....ve hastaneye gitmişler..bebek doğmuş ölü olarak...
hastanede kürtaj filan olmasına gerek yok demişler..eşiyle filan gelmiş...bebek....ertesi gün köyün mezarlığına gömdüler..erkekmiş...
bunları anlatmak istedim...çünkü hayatta hiç aklımıza gelmeyen şeyler oluyor...bu eltimin bebeği ve kendi sağlıklıydı...doktorlarda bir cevap verememişler...
herşeyi veren rabbim..vardır bir bildiği takdiri dedik...rabbime sığındık...herzaman rabbime dua edip...ondan istemeliyiz..herşeyi....birde hayırlısını sağlıklısını...
kızlar cuma gunu yumurtalaım toplanacak toplanana kadar ve toplandıktan sonra ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim lütfen bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?