Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar şuanda dinledim tuğba özay ında bebeği olmuyormuş...tek tüple yaşıyormuş tüpün birini almışlar ...odaçok istıyormuş..dio ki:bebekli annelere baktıkça içim gidiyor .yaşım ilerliıor .petek dinçöz de aynen çok duygulandılar...

sağolun canım şimdilik sakin gibiyim ama o gün gelince ne yaparım bilmiyorum allahım hayırlısını versin

Kızlar duru kk ya giremiyomuş sitede bakım var yazısı çıkıyomuş

damlacım ben yumurta toplamadan sonra özel bi şey yapmadım
ilk gün ağrım vardı evde yattım ertesi gün işe geldim

çok sağol canım tavsiyelerinize uyacağım

Kızlar duru kk ya giremiyomuş sitede bakım var yazısı çıkıyomuş

damlacım ben yumurta toplamadan sonra özel bi şey yapmadım
ilk gün ağrım vardı evde yattım ertesi gün işe geldim

tmm canım önemli olan transferden sonrası galiba o zamana kadar bütün işlerimi halledip o zaman dikkat etmem lazım

tmm canım önemli olan transferden sonrası galiba o zamana kadar bütün işlerimi halledip o zaman dikkat etmem lazım

evet canım zaten doktorun ve tüp bebek hemşiresi sana neler yapman gerektiğini
anlatıyolar canım bana her ikisindede transferden sonra nelere dikkat edeceğimi
hem anlattılar hemde kağıt verdiler

melikemmmmmmm geldimm zuzummm geldimm kıssssssss peşimdeee geziıyooo senii görürr görmezzz asıl yuvamızaaa geldimm hmnn hadee sendee gel beklıyorummmmmm
hee senin arkanda gezdimm quzuu sen yuvaya dönmüşsün emme benim yine komşular geldi akşamm çıktımmm

oyy kurban olurum kıs ben onaa geçmiş olsunn Rabbim şifa versin yakışıklımıza
ayy quzum kıyamam kıs giremiyorsun kkya sinirler ne olacak
yokk gıı burda öle kasası büyük kimse yok herkesin normal boyutlarda ben hariçç:))
quzuu kızı olacak neyine giriyonn kısss varım iddiasınaa
datlımm hediyeleri alınca ekleriz kim kime ne almış öğrenirizzz

slm şekerlerrrr bugün komşu bana gelmeden ben gidecem kocişten izin aldımm biraz otutrur kaçarım eve işim var diee

benim kasanın büyüklüğüde hiç küçümsencek gibi değil
Canım nurcan ve sen kız ....duru ve tubiş erkek diyo ikiye ikisiniz hadi bakalım

benim kasanın büyüklüğüde hiç küçümsencek gibi değil
Canım nurcan ve sen kız ....duru ve tubiş erkek diyo ikiye ikisiniz hadi bakalım
aman aplaa yemeğin salçalısı kadının kalçalısı dimii yane bizde böle teselli bulakk dimi yanee
bizim dediğimiz çıkacakk kesinn tubişim gelsinde iddiamızı yapakkk yane nasılsa bizim dediğimiz olacak

aplamm ben gidiyimm koşmuya o gelmeden çok öptümm senii oğluşumda kızını öptüüüüü

ahandaa tubişşşimde seyhannımmm aplalarımda geldiii nasıl gitçemm ben şimcikkkk
ama gitmezsemm beni basacaklarrr

nesine dersen osuna giriyorum oğluşu tosuncuğu olacak

slm millet nabersiniz ben bugün orucum allah kabul ederse başım çok ağrıyor yemek yapmadım daha iki saat kaldı ezana bi bakıpğ çıkayım dedim yemekten sonra gelirim öpüyorum sizeri allaha emanet olun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…