yumurta toplama işleminmden sonra dinlen stres yapma hep güzel düşün vucüdünu yorma
transferden sonra baharatlı yiyecek,maydanoz,kırmızı biber,turşu,gibi şeylerden uzak dur.aklıma ilk gelenler bunlar canım
elif sana katılıyorum zaten her zaman Allah daha büyük detler vermesin diyorumm .bizim durmumuzdan daha kötü olanlar var .Rabbim kulları için her zaman hayırlı olanını veriyo .
damlacımm transefrden sonra katı yemekler yeme kabız olmamaya çalış ayaklarını sıcak tut,acı yemeklerde uzak dur...süt ve meyve suları iç..birde ne kadar doğru bilmiyorum ananas ve kabak çekirdeği embriyoların tutunmasına yardımcı oluyormuş tüket bunlarıda canım ..en önemliside bol bol dua et ve pozitif ol
Kızlar duru kk ya giremiyomuş sitede bakım var yazısı çıkıyomuş
damlacım ben yumurta toplamadan sonra özel bi şey yapmadım
ilk gün ağrım vardı evde yattım ertesi gün işe geldim
tmm canım önemli olan transferden sonrası galiba o zamana kadar bütün işlerimi halledip o zaman dikkat etmem lazım
hee senin arkanda gezdimm quzuu sen yuvaya dönmüşsün emme benim yine komşular geldi akşamm çıktımmmmelikemmmmmmm geldimm zuzummm geldimm kıssssssss peşimdeee geziıyooo senii görürr görmezzz asıl yuvamızaaa geldimm hmnn hadee sendee gel beklıyorummmmmm
oyy kurban olurum kıs ben onaa geçmiş olsunn Rabbim şifa versin yakışıklımızaselam cicoşlarııımmmmm nasılsınız pazartesi bütün gün pc çalışmadı bilgi işlem merkezinden yapmalarını bekledik bugünde kk'ya giremedim sorun var diyoduu haber veriyim dedim eğer siz girdiyseniz aklımada kötü şeyler geliyoo ya bu şirket anladı foruma girdiğimi kestimi yoksa bilmiyorum yarın deneyecem şimdi çıkıyorum ha bu arada dün gece çok uyumadık küçük bey nezle oldu burnu akıyooo haydi çıktım ben görüşürüz canlarım
yokk gıı burda öle kasası büyük kimse yok herkesin normal boyutlarda ben hariçç:))ayy bende bendee ama inşallah benim talihlinin kasasına göredir bide kasadan geçmezse çok utanırım valla
ipemin oğluşu olucak taammıı varmısınız iddiaya hadi biri benimle iddaya girsin allahın izniyle tosunumuz olacak 21 gün sonra görceksinizzz
hanımlar peki bişi merak ediyorum hedayeleri aldıktan sonra peki bilicekmi herkes kime kim çıkmış ve kim kime neler almış yani atıyorum melikeye alınanı hediyeyi biz göürücekmiyiz eklermiyiz haydi bi fikir ayy heyecan yaptııım
deseydin az daha gelmeseydin askere uğurlarken gelirdin sende iyi saırlısın ya oğlan 5 aylık olmuş pipisi kesilecek nerdeyse tövbe yaaa aman iyiki görümcem yok
oo demek cuma günü he haydi inşallah kaliteli kaliteli sana yetecek kadar sağlam yumoşlar olsun ve döllensinler inşallahhhgeçmiş olsun bundan sonra lütfen dikkat et heleki transfere kadar iyi olmaya bak aksırık öksürük tutmasın ilaç alman gerekmesin ..yumoş toplamadan sonra dikkat edeceklerini sana dr anlatır canım allah yardımcın olsun göbüşün bebişle dolsun
yaaa inşallah foruma gelememen şirketle alakalı değildir durucuk yaminik adam hastamı olmuuuşş kıyamamm geçmiş olsun annesiiii munnunu yesin çatlak teyzoşu
hee senin arkanda gezdimm quzuu sen yuvaya dönmüşsün emme benim yine komşular geldi akşamm çıktımmm
oyy kurban olurum kıs ben onaa geçmiş olsunn rabbim şifa versin yakışıklımıza
ayy quzum kıyamam kıs giremiyorsun kkya sinirler ne olacak
yokk gıı burda öle kasası büyük kimse yok herkesin normal boyutlarda ben hariçç:))
quzuu kızı olacak neyine giriyonn kısss varım iddiasınaa
datlımm hediyeleri alınca ekleriz kim kime ne almış öğrenirizzz
aman aplaa yemeğin salçalısı kadının kalçalısı dimii yane bizde böle teselli bulakk dimi yaneebenim kasanın büyüklüğüde hiç küçümsencek gibi değil
Canım nurcan ve sen kız ....duru ve tubiş erkek diyo ikiye ikisiniz hadi bakalım
benim kasanın büyüklüğüde hiç küçümsencek gibi değil
Canım nurcan ve sen kız ....duru ve tubiş erkek diyo ikiye ikisiniz hadi bakalım
ahandaa tubişşşimde seyhannımmm aplalarımda geldiii nasıl gitçemm ben şimcikkkk
ama gitmezsemm beni basacaklarrr
ahandaa tubişşşimde seyhannımmm aplalarımda geldiii nasıl gitçemm ben şimcikkkk
ama gitmezsemm beni basacaklarrr
aşk olsun bende irkekkk demiştim
nesine dersen osuna giriyorum oğluşu tosuncuğu olacakyokk gıı burda öle kasası büyük kimse yok herkesin normal boyutlarda ben hariçç:))
quzuu kızı olacak neyine giriyonn kısss varım iddiasınaa
datlımm hediyeleri alınca ekleriz kim kime ne almış öğrenirizzz
kız.kız..kız...:92: :92: :92: :92: :92:3 oldu erkek diyenler beni ve eşimide eğer dahil ediyosanız
erkek diyenler 5
kız diyenler 2 yokmu arttıraaaaaaaaaaaaan
slm millet nabersiniz ben bugün orucum allah kabul ederse başım çok ağrıyor yemek yapmadım daha iki saat kaldı ezana bi bakıpğ çıkayım dedim yemekten sonra gelirim öpüyorum sizeri allaha emanet olun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?