- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canım çok sıkkın bugünn
canım çok sıkkın bugünn
yok canım olmadım henüz ..sen oldunmu ?adetmi oldun canım
belli bir sebeb yok canım ..neden olduğunu bilmiyorum bende .:95::95:neden diye sorma ihtiyacı duydum canım mahsuru yoksa
kim varki canımı sıksınnhayırdır kim sıktı canını
yok canım olmadım henüz ..sen oldunmu ?
belli bir sebeb yok canım ..neden olduğunu bilmiyorum bende .:95::95:
yok canım olmadım henüz ..sen oldunmu ?
Belli bir sebeb yok canım ..neden olduğunu bilmiyorum bende .:95::95:
kim varki canımı sıksınn.yanlız başımayımm eşimde bugün geç gelecekk ..tek başıma olduğum için canım sıkılıyor olabilir:84:
kim varki canımı sıksınn.yanlız başımayımm eşimde bugün geç gelecekk ..tek başıma olduğum için canım sıkılıyor olabilir:84:
adet olacağımı bile unutmuşummamanınnn boşver canım sıkma canını adet olcam felan diye hiç sıkma helede ben oldum zaten pek bi sevindim 6 gün geçti kocamı 6 yıl yaşlandırdım valla, o bile bi ferahlık bee ooohhh yaaaatakma kafana her ay olmuyomuyuz zatennnnn ilahii
bende olmadım canım ama eli kulağında
benimde keyfim pek yokSenin gibi sebepsiz
çok şükür yokkönemli bi şey olmasın böyle can sıkıntısı hepimizde oluyo
ilahiiiiiyok yok sıkılma geçte olsa gelmesi bak bi kkocalarımız var yolunu bekliyoz belki doğurma şansımızı katlıyoz olmayanlar netsin yanii sıkıntıdan ölsün kocasızlıktan
yok yok sıkılma geçte olsa gelmesi bak bi kkocalarımız var yolunu bekliyoz belki doğurma şansımızı katlıyoz olmayanlar netsin yanii sıkıntıdan ölsün kocasızlıktan
Aslında benimde canım sıkılıyoBizimkileri aşure için çağırınca
eşime ayıp olmaması için dedim istersen sende kardeşlerini çağır
şimdide pişman oldum hiç çekesim yok onları eltime çok gıcık oluyorum inşallah gelmezler
Aslında benimde canım sıkılıyoBizimkileri aşure için çağırınca
şimdide pişman oldum hiç çekesim yok onları eltime çok gıcık oluyorum inşallah gelmezler
yok yok sıkılma geçte olsa gelmesi bak bi kkocalarımız var yolunu bekliyoz belki doğurma şansımızı katlıyoz olmayanlar netsin yanii sıkıntıdan ölsün kocasızlıktan
aslında benimde canım sıkılıyoBizimkileri aşure için çağırınca
kusura bakam ama sen kaşınmışsınnn :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?