Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok canım olmadım henüz ..sen oldunmu ?

belli bir sebeb yok canım ..neden olduğunu bilmiyorum bende .:95::95:

amanınnn boşver canım sıkma canını adet olcam felan diye hiç sıkma helede ben oldum zaten pek bi sevindim 6 gün geçti kocamı 6 yıl yaşlandırdım valla, o bile bi ferahlık bee ooohhh yaaaa takma kafana her ay olmuyomuyuz zatennnnn ilahii

kim varki canımı sıksınn .yanlız başımayımm eşimde bugün geç gelecekk ..tek başıma olduğum için canım sıkılıyor olabilir:84:

yok yok sıkılma geçte olsa gelmesi bak bi kkocalarımız var yolunu bekliyoz belki doğurma şansımızı katlıyoz olmayanlar netsin yanii sıkıntıdan ölsün kocasızlıktan

adet olacağımı bile unutmuşumm ..sevo ile adet tarihleimiz aynı o söylemese benim aklıma bile gelmezdi
demekki adet öncesi sendromu yaşıyormuşumm anlaşıldı can sıkıntımm :86:

Aslında benimde canım sıkılıyo Bizimkileri aşure için çağırınca
eşime ayıp olmaması için dedim istersen sende kardeşlerini çağır
şimdide pişman oldum hiç çekesim yok onları eltime çok gıcık oluyorum inşallah gelmezler

bende olmadım canım ama eli kulağında

benimde keyfim pek yok Senin gibi sebepsiz

sebesiz olurmu adet öncesi sendromu yaşıyoruzz akkılımm
önemli bi şey olmasın böyle can sıkıntısı hepimizde oluyo
çok şükür yokk
yok yok sıkılma geçte olsa gelmesi bak bi kkocalarımız var yolunu bekliyoz belki doğurma şansımızı katlıyoz olmayanlar netsin yanii sıkıntıdan ölsün kocasızlıktan
ilahiiiii

aman ya çok saçmaladım, nedense bendede bir neşe var bugün güzel bişiler olucak gibi arkadaşlar ben çıkamadım çıkamadım biraz çıkım ara veriyim bir süürrü işim var dosyalıcam evraklar var kalkıp yapım,görüşürüz...

kusura bakam ama sen kaşınmışsınnn :97::97:

ayy biz eltimle kardeş gibiyiz MAŞALLAH allah bozmasın birbirimize sölemeden tuvalete gitmeyiz kocalar bıktı bizdenn onunda iki çocuğu var haftada 1 görüşmezsek çocuklar delirirrrr yerim onları

ilahii kamer yaa

yaa sen yoğunum diyodun okadar insanı çağırdın bide

kusura bakam ama sen kaşınmışsınnn :97::97:

ya ne biliyim böyle özel bişey olunca eşimnkileri ayırmıyım diyorum
o da ister ailesiyle birlikte olmak sırf eşimi düşündüğümden ama eltim gerçekten
çok cahil salak bi insan sadece onun için istemiyorum gelmelerini durmadan dua ediyorum inşallah kocası mesaide olur onlar gelmez kayınvaldem vediğerleri için
bi sıkıntım yok

Kızlar iğrenç bi espri olacak biliyorum yapmazsam çatlarım
acaba diyorum salafat falanmı başlasak yarın eltimin bize gelmemesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…