Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

minik lokum hiç belli olmuyo ki bazen çok enerijik yapıyo bazende
yorgunluktan duramıyorum

bu neki bi doğsun

modern kölelik Hiç bir koşulda sesini çıkarmadan çalışırsan en iyi sensin

aynen öylee yaparsan 1 numarasın yapmazsan senden kötüsü yok nankörlük işteee
piyangodan para çıksın bırakcam işi

bu neki bi doğsun

Aynen öylee yaparsan 1 numarasın yapmazsan senden kötüsü yok nankörlük işteee
piyangodan para çıksın bırakcam işi
yaramaz olucak içimden bi ses öyle diyo ....inşallah tutturursun piyangoyu canım
abuuuuuu ben girdim herkes kaçtııııı nurcik, sevda, etipuf, kamer
gördünmü ipeğiimmmm
nurcik eşi gelicekmiş çıktı cevap paneli açılmadığı için iyi akşamlar yazamamış
msnden haber verdi

hu huuuu slm güzeller naber yine gecenin bir yarısı geldim ancak bitti işlerim allah kabul ederse inş.bugeceye özel ibadet ettim tekrar kelimei tevhide başaldım lunu yaptım bunu yaptım derken gece yarısı 2 de geldim hoş akşam üstüde uğradım kims eyoktu neler konuşmuşsunz okuyup çıktım...
hayde size bişey anlatayım akşam benim kurbancağızımın paketini hazırlarken eşime dedimki ya bişey dahamı koysam oda dediki buzdolabının üzerinde elektrik ve su faturası var birde doğal gaz geldi bugün onlarıda ayrı bi zarfta koy dedihayrına senin kurban yatırsın dedi bide eğleniyoki kendi kendine görmeliydiniz hem söyleyip hem gülüyo benim akılcı herifimaslında fena fikir değil he

neyse arkadaşlar cumanız mübarek olsun..bu gece hepiniz ayrı ayrı dualarımdaydınız inşallah rabbim kabul buyurur..günün ilk günaydını benden olsun mekanın güzellerine
allaha emanet olun yarın temizlik yapmayı düşünüyorum o moda girebilirsem öğlendne sonra gelirim tembelliğim tutarsa daha erken gelirim öperim hepinizi byee

gununn 2.. günaydınıdaaa bendenn olsunn damlaselen nın ayetel kursısınıı okudumm yazmayıı unutmuşum ALLAH kabul etsınn ınşallahh melegııı gelırrr 10 veya 15 gunn sonraaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…