Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güle güle şifacımmm kolay gelsin sana arada bir kaç gell

fatoşcum hoşgeldin

damlaselen iyiym canım evet işler yoğunn

kamerrr evett yaa aynen katılıyorum bizler ilişki anını bile çocuk düşünerek yapıyoruz artık psikolojimiz iyice bozuk

hatta geçen gün saraçoğlu ile konuştum diyoki sizin olur normal yolla diyo ama stres yapmaa lütfenn bak çok sorun yok diyo oluruna bırak biraz diyo herşey sende bitiyo diyo

bu nurcanın temizliğide ne temizlikmiş yaaa

valla katılıyorum sana şimdi kociş istiyo bakıom yumurtlama dönemleriyse, söle bi hesap yapıyom hemen atlıyom,deilse nazlan babam nazlannnn

ya bu arada biraz önce bulutun ismi vardı aşağıda çıkmış yazmadan

yoksa baktı ben varım sorular sorucam çıktı

öle olsun bakalım

sen napiyon bakimm preseed kullanıyonmu bu ayda iğne varmı elinde hala bu arada şu iğne olayını biraz anlatsana canım.Bir keremi vuruluyo sadece zamanı varmı falan

bu aylıkk preseed dee vardaaa kullanmıyacamm balkııı kullanırımm bellıdee olmazz onadaa inanmıyorum artık iğne cnm 2 aylık 15 de 1 tanee vuruluyoo 2 aydaa toplam 4 taneee kullanıyosun doktorr 2 aydan sonraa olurr demıştii ama nerdeeee ahh ahhhh

kızlar ben çıkıyorum güne gidicem hazırlanmama lazım şimdiden herkese duaları için çok teşekkürler yarın giremeytebilirim sabah erken gidicez en kısa zamanda görüşmek üzere

güya temizlik yapacaktım
nişanda çektiğimiz resimleri anneme ve ablama gösterdim msnde o yüzden geciktim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…