Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bakınn sizee ne dıyecemm kendıııı profılımee baktımm vee ardındaann buu kım düşünüpp durdummm nee salakım yaa bennnn

günaydınnnn

kamercim resim eklemek istiyorsan .önce kullanıcı paneline giriyorsun sol tarafta seçenekler var avatar resmini değiştir diye bir yer olacak oraya tıklıyorsun .. 2. aşamada: gözat şeçeneği çıkacak pcde olan resimler çıkacak birini seçiyorsun sonra değişiklikleri kaydete tıklıyorsun umarım analatabilmişmdir

tubişim kurbanın hediyesi hazır demek valla bende bugün son olarak bebiş için bişeyler almayı düşünüyorum .gerçi hamile değil kurbanım ama olsun , elbet olacak Allahın izni ile
eşinde uyanıkmış bacımm.aynı sevo gibi

hoşbulduk canım bişi sorcam şu profil resmini nasıl ekliyoruz bana yardımcı olurmusun önce albummü oluşturuluyor ooff yapamadım işte

yokk yaa album olusturmana gerek yok profılınee gırr soldaaaa avatarımıı degıştırr vaaaa orda yaa nickii gıreceksın yada pc de olan resmee bak vee orayaa tıklaaaa sonra degısıklerı kaydet yapp bıttıı

hahaaaa bendeeee kurbanımaaa şall başladımm öruyorumm 3 gunee bıterr inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…