gunaydınnn hoşgeldınnnnnnn
bakınn sizee ne dıyecemm kendıııı profılımee baktımm vee ardındaann buu kım düşünüpp durdummm nee salakım yaa bennnn
hoşbulduk canım bişi sorcam şu profil resmini nasıl ekliyoruz bana yardımcı olurmusun önce albummü oluşturuluyor ooff yapamadım işte
ne debeleniyon burdayımmnurcannn geldinn nereyeee gittinn sölee bakemmmmm:95::95::95::95:
günaydınnnn
kamercim resim eklemek istiyorsan .önce kullanıcı paneline giriyorsun sol tarafta seçenekler var avatar resmini değiştir diye bir yer olacak oraya tıklıyorsun .. 2. aşamada: gözat şeçeneği çıkacak pcde olan resimler çıkacak birini seçiyorsun sonra değişiklikleri kaydete tıklıyorsun umarım analatabilmişmdir
tubişim kurbanın hediyesi hazır demek valla bende bugün son olarak bebiş için bişeyler almayı düşünüyorum .gerçi hamile değil kurbanım ama olsun , elbet olacak Allahın izni ile
eşinde uyanıkmış bacımm.aynı sevo gibi
ne debeleniyon burdayımm
yaptın kamer oldu
yeğeninmii .çok tatlı maşallahh
maşallahhh sanaaa bitermi hakkat o kadar erken ...sen bu kadar hamaratlımıydınn yawwwhahaaaa bendeeee kurbanımaaa şall başladımm öruyorumm 3 gunee bıterr inşallahhhhhh
maşallahhh sanaaa bitermi hakkat o kadar erken ...sen bu kadar hamaratlımıydınn yawww..
eee resim eklede bakalımm nasıl bişeymiş :81::81::81:
yaptın kamer oldu
yeğeninmii .çok tatlı maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?