maşallahhh sanaaa bitermi hakkat o kadar erken ...sen bu kadar hamaratlımıydınn yawww..
eee resim eklede bakalımm nasıl bişeymiş :81::81::81:
aman bee yazıyorum arkadaşlar 3 dk da zor çıkıyor sayfa sizdede öylemi çok yavaşş
aynen canımmmaman bee yazıyorum arkadaşlar 3 dk da zor çıkıyor sayfa sizdede öylemi çok yavaşş
evet oldukk canımnurcannnnnnnnnnn fahrıyeyleee arkadasss olmuşsunnn hayırlıı olsunnn facedeee:26::26::26::26:
ne alakası var yaa ben neden gösterdim atkıyıheraldee yanii yaptıklarımııı soruncee şaşıracaksınn şimdii olmazz kurbanım gorursee sörpüzüüü kaçarrrryaaa şuu smileyeee bayılıyorummmm
aynen canımmm
evet oldukk canım
ooooo hayırlııı olsunn nasıll olduuuuuuuu
ne alakası var yaa ben neden gösterdim atkıyı
biraz ara veriyim patronlar geldi görüşürüz arkadaşlarrr ipekte aşureye başladı heral gelmedi bugün yoksa bu saatlerde olurduuuaşurree
kolay gelsin canım .biraz ara veriyim patronlar geldi görüşürüz arkadaşlarrr ipekte aşureye başladı heral gelmedi bugün yoksa bu saatlerde olurduuuaşurree
öyle olsun bakalaımbananneee beee göstermeseydinn kim dedii sannaa gösterr dieeeee
yaa varyaa delii olaacammm yaaaaaaaaa benn asuree yapacamm yaa bı baktımm kaynanamdaaa asuree yapmayaa baslamışş çatlıyacakk kıskanclıktan benn nee yapsamm bı bakıyorummm odaa baslamışşşşş off offffff:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kızım delismisin aşure ayındayızz seni kıskanmakla ne alakası var yapacak tabii
herkese günaydınlar hayırlı cumalar
günaydın canım hayırlı cumalaarrrherkese günaydınlar hayırlı cumalar
yaaavv onuu bılıyoruzz dunn aksamm konuştukk asuree fılenn yapasıı yokkkkk duu benn yapacamm dedımm yaaaaa sabahh gıtmışşş hmn malzemee almışşşş odaa baslamışş yapmayaaaa benn hastayımm fılenn dıyoduuu aksammm sabahaa nee degıştııııııııtencereee yokk banaaa tencereee buyukk nee edecemm bennnnnnnnn
sevdaaa hoşgeldınnn cnmm nasılsınn bana ordann buyukkk bı tencereee gonderseneeeeeeee hayrınaaaa
günaydın canım hayırlı cumalaarrr
acelesi yok canım yaparsınn bir kaç gün sonraa ..ben senin yerind eolsam yapmam nasıl olsa kaynana yapmış zaten ama yinede sen bilirsin tabi
iyiyim sen nasılsınn
ya bende onu düşünüyom benimde yokk :26: bende yarın yapıcam komşuma sorarım varsa ondan alırım artıkınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?