Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallahhh sanaaa bitermi hakkat o kadar erken ...sen bu kadar hamaratlımıydınn yawww..
eee resim eklede bakalımm nasıl bişeymiş :81::81::81:

heraldee yanii yaptıklarımııı soruncee şaşıracaksınn şimdii olmazz kurbanım gorursee sörpüzüüü kaçarrrryaaa şuu smileyeee bayılıyorummmm

aman bee yazıyorum arkadaşlar 3 dk da zor çıkıyor sayfa sizdede öylemi çok yavaşş
aynen canımmm
nurcannnnnnnnnnn fahrıyeyleee arkadasss olmuşsunnn hayırlıı olsunnn facedeee:26::26::26::26:
evet oldukk canım

heraldee yanii yaptıklarımııı soruncee şaşıracaksınn şimdii olmazz kurbanım gorursee sörpüzüüü kaçarrrryaaa şuu smileyeee bayılıyorummmm
ne alakası var yaa ben neden gösterdim atkıyı

biraz ara veriyim patronlar geldi görüşürüz arkadaşlarrr ipekte aşureye başladı heral gelmedi bugün yoksa bu saatlerde olurduuu aşurree

biraz ara veriyim patronlar geldi görüşürüz arkadaşlarrr ipekte aşureye başladı heral gelmedi bugün yoksa bu saatlerde olurduuu aşurree

bendee yapacamm aşureeeee akşamm ıslattımmmmmm oglenee dogruuu baslarımm kısss ıpekk bu saatte iştee olacakk nasıl aşureyee başlasınnnn hadee sana byy byyyyyınee gell damammmıııııı

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdamcee,1982kamer,
kıss buu kaçakkk nurcannn yınee nereyeeee gıttııııııı:95::95::95::95::95::95::95::95:

yaa varyaa delii olaacammm yaaaaaaaaa benn asuree yapacamm yaa bı baktımm kaynanamdaaa asuree yapmayaa baslamışş çatlıyacakk kıskanclıktan benn nee yapsamm bı bakıyorummm odaa baslamışşşşş off offffff:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

kızım delismisin aşure ayındayızz seni kıskanmakla ne alakası var yapacak tabii

kızım delismisin aşure ayındayızz seni kıskanmakla ne alakası var yapacak tabii

yaaavv onuu bılıyoruzz dunn aksamm konuştukk asuree fılenn yapasıı yokkkkk duu benn yapacamm dedımm yaaaaa sabahh gıtmışşş hmn malzemee almışşşş odaa baslamışş yapmayaaaa benn hastayımm fılenn dıyoduuu aksammm sabahaa nee degıştııııııııtencereee yokk banaaa tencereee buyukk nee edecemm bennnnnnnnn

herkese günaydınlar hayırlı cumalar
günaydın canım hayırlı cumalaarrr

acelesi yok canım yaparsınn bir kaç gün sonraa ..ben senin yerind eolsam yapmam nasıl olsa kaynana yapmış zaten ama yinede sen bilirsin tabi

günaydın canım hayırlı cumalaarrr

acelesi yok canım yaparsınn bir kaç gün sonraa ..ben senin yerind eolsam yapmam nasıl olsa kaynana yapmış zaten ama yinede sen bilirsin tabi

heee nee demezzsinn benn malzemeleriii dunn akşamdann ıslattım hem onun evı ayrıı benım evımm ayrıııı bendee ıstıyorumm tencereee ıslamadann nasıl yapacaksaa ohh çiğ çiğğ kalacakkkknurcann bu aradaaa ptt kargo kaç gundee teslım edıyooo bı bılgın varmıı cnmmmmmm:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…