Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyyy patla anam sen bana patlaaaa

yok kimseye yol mol
Ozamana kadar inşallah düzelirsiniz kendine çeki düzen verir senin değerini anlar canım böle şeylere konuşmaya gerek kalmaz

zaman ne göstercek bakalım sevdam bende istemen tabii

duru inşallah herşey yoluna girer merak etme oluyo böyle şeyler dönem dönem geçiyo
sonra eşinde hem senden hem oğlundan vazgeçecek değil ya toplar kendini bir orta yol bulursunuz canım inşallah eviniz eski mutlu günlerine en yakın zamanda döner

allah korusun duru allah kimsenin yuvasını bozmasın ipek haklı sen böyle ön yargılı olusan adamın her yaptığı batar.bazende bişeyleri olduğu gibi kabullenmek lazım tabi her şeyi deil (istisnalar kaideyi bozmaz)allah kimsenin yuvasını bozmasın,kimseyi evlatsız bırakmasın,kimseyi aç ve açıkta bırakmasın,dermansız dert vermesin,ailesini çolunu çocuğunu, annesini ,babasını kardeşlerini korusun ve kollasın AMİN

bütün kalbimle amin

amin durucum sagol iyi dileklerin için msn veririm isteyen arkadaşlara gösteririm kendimi itinayla
yemegi koydum geldim
kedersizim sakallı iple bir paspas yaptım cokta güzel değil ama fotosunu cekip sana msn den yollım sende koy topiğe olar mı

ne oldu sıkıyamı geldin kaçıyon hemen

kaçmıyom işler bana bakıyoo ben işlere adapte olamadım gittiii

bende bırakmam ki

sizde de sevgi vardır eminim ..her evlilikte oluyo anlaşmamzlıklar ..önemli olan her iki tarafında saygısını bitirmemesi ..

kızlar siz haklı çıkın inşallah
son söz can çıkar huy çıkmaz

amin kamercim aminnn

tostimm koy buraya resmini sonra kaldırırsın

ben şimdi ekleyemiyom tosti iş yerinde msn açık değil ama nurcan sana vrsin ekle benii
Demek paspas yaptınn maşşallahh herkes marifetli burdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…