Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet evet bizim komşuda hep kötü rüya görüyo oda hamile

hayır olsun inşallah
oy neşem yerine geldi
ipeğimm sıkma canını kötü rüya görmen normal hamilesin ya bende çok görürdüm hayra yor canım sıkıntı yapma olurmu

tamam canım

hayır olsun canım

valla rüyanda resmen benim düşünceleri görmüşsün ..daha ne kadar bekleyip sabredecm diye kendi kendimi yiyiorum bu aralar ama sen sabret olacak demişin rüyandaa :81: inşallahh canımm daha fazla beklersem ince hastalıktan ölecem herhalde

kız saçma saçma konuşma allah göstermesin

cinayet duruşması canım son celse karar verilecek savunma yapıcaklar

ipeğim eşin ne iş yapıyodu

nurcanım bah rüyama girdin var bunda bir hayır
hatırlrsan geçmişte bir arkadaş vardı hani hamile oluınca terk etmişti hepimiz kızmıştık eşide öğretmnedi onuda rüyamda görmüştüm ben hatta oturduğu yeri tarif etmiştim aynen demişti sonra hamile kaldı

bende ilk defa yaptımm ve düşündüğüm gibi zor değildi .yaptım hemen hemde sobanın üstünde
ellerine sağlık anancım allah kabul etsin

ipeğim hamileyken normalmiş kötü rüyalar görmek yatmadan felak ve nas sureslerini oku yat canım merak etme riskli zamanları atlattın cok şükür

hayır olsun inş. ama rüya benım içime güzel şeyler dogurdu

allah korusun kedersizim sabrın sonu selamet benım iyi kalpli arkadaşımın allah yüzüne bakacak inş. ben cok inanıyorum

katil dermişim ...avukat canım

temizliği bitirdim eve kendi vucut kokumu sıktım eşim cok begeniyor diye
heryer ben kokuyor
sırada yemek var mantılı nohut yemegi yapcam 12 de gelir aşkböcüğüm

kız saçma saçma konuşma allah göstermesin
öyle ama ipeğimm, 1 haftadır bişey yiyemiyorumm kilo veriyorum hızla
:96:

senin temiz kalbine ve rüyana güveniyorum canım inşallah yakında gerçek olur ozaman dile benden ne dilersen

ggııızzzz duru bide beni görüver hayrına bacım bak tipimi tarif ediyim 1.58 boy 56 gibi bir kilo esmer, kara kaş kara göz fıstık bir hatunum

haklısın canım bazen dua etmeyi unutuyorum yatarken bundan sonra okurum mutlaka ....bende çok inanıyorum bu yıl hamile listemiz kabardı epey inşallah 2011 in başında
diğerleride listeye geçecek inşallah bütün arkadaşlarımın özlemi bitecek

essahmı diyon loo Ayhhh umutlarım yeşerdi :97:

gerçekten ben öle biliyom bi ara bende eşimi aynı öle gördüm başkalarının yanına geldi çıplak halde bende duru gibi demiştim hatta Duru bunun iki yorumu var ilki dediğim gibi ikinciside adamları öle görmek istediğimiz için

hiç bi şikayetim olmadığı için çekiniyorum sorucak neden erken geldin diyecek
ben hiiiiç dicem komik olacak

diyeceksinki ben bebeğimi ösledim onu görmek istiyom

sevda ve ipek ben sizi cok merak ediyorum ya duruyu kedersizi gördüm
msn falan varsa verinde görem sizi merakım gitsin acık gösterin kendinizi :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…