- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ben duyuyorum hamileler rüyalarında çoğu zaman kötü şeyler görürmüş canım evham yapma bunları içini ferah tut normalmiş yani bunlar gebelik sitresi gibi düşün bide seninkisi katmerlisi, bir duası var dı onun ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar söylesin okur ferah ferah uyursun meleğinle.
hayır olsun inşallahfatoşcum inşallah bulursun cüzdanını geçmiş olsun
tostim allah razı olasun ağzına sağlık canım
ipeğim ne oldu neden canın sıkkın
sevdam aşuremi yaptın allah kaubul etsin
nurcikim sende yapmışsın allah kabul etsin
kamercim seninde patrona ne diyim
o zman anlatıyom
şimdi nurcan senle benim anneannemin evindeyiz mutfağında sana diyorumki üzülme nurcanım az sabır et olcak diyorum (bebiş için) sende bana üzgün olarak daha ne kadar sabır etcem diyosun sonra mutfağa eşim giriyo hemde iç çamaşırı ile (beyaz bu arada) abuuu diyorumki eşime hiç utanma yokmu sende nurcan bu arada utanıp kafayı çeviriyoeşm diyo ne olcak canım
sonra benim dayımın kızı genç yaşta vefat etmişti onu görüyorum ama biz hala nurcanla beraberiz oda bize gülümsüyo gerisini hatırlamıyorum hayır olsun diyorummmm
Yaa okadar mahçup oldumki tuğbişe konuşamadım telde o bişeyler söylüyo ben bi yandan eşim bişeyler diyo bi yandan esram yazıyo hiçkimsenin dediğinden bişey anlamadım valla Tuğbiş dediki sen seyhanmısın leyla mısın (tabi bunuda yanlış anlamadıysam öle didi)
ipeğimm sıkma canını kötü rüya görmen normal hamilesin ya bende çok görürdüm hayra yor canım sıkıntı yapma olurmu
hayrolsun canım erkeği çıplak görmek iyidir hatta bebeğe işarettir ki ölüde diri getirir derlerHadi hayırlısıyla tez vakitte inşallahhh
hayır olsun canımfatoşcum inşallah bulursun cüzdanını geçmiş olsun
o zman anlatıyom
şimdi nurcan senle benim anneannemin evindeyiz mutfağında sana diyorumki üzülme nurcanım az sabır et olcak diyorum (bebiş için) sende bana üzgün olarak daha ne kadar sabır etcem diyosun sonra mutfağa eşim giriyo hemde iç çamaşırı ile (beyaz bu arada) abuuu diyorumki eşime hiç utanma yokmu sende nurcan bu arada utanıp kafayı çeviriyoeşm diyo ne olcak canım
sonra benim dayımın kızı genç yaşta vefat etmişti onu görüyorum ama biz hala nurcanla beraberiz oda bize gülümsüyo gerisini hatırlamıyorum hayır olsun diyorummmm
ipeğim duruşma derken anlamadım ama sıkıntı yapma sakın bebeğide etkileyeceksin ıhlamur varsa yanında bi iç sakinleştirir
valla rüyanda resmen benim düşünceleri görmüşsün ..daha ne kadar bekleyip sabredecm diye kendi kendimi yiyiorum bu aralarfatoşcum inşallah bulursun cüzdanını geçmiş olsun
o zman anlatıyom
essahmı diyon loohayrolsun canım erkeği çıplak görmek iyidir hatta bebeğe işarettir ki ölüde diri getirir derlerHadi hayırlısıyla tez vakitte inşallahhh
canım eğerki okadar tedirgin olduysan git bebeğini gör için rahat etsinn
valla rüyanda resmen benim düşünceleri görmüşsün ..daha ne kadar bekleyip sabredecm diye kendi kendimi yiyiorum bu aralarama sen sabret olacak demişin rüyandaa :81: inşallahh canımm daha fazla beklersem ince hastalıktan ölecem herhalde
oyyy dilinize kurban ..inşallah bacılarım inşallahhbende baktım haber filan yazıyodu
inşallah sevdam nurcanımdan güzel bir haber gelcek
cinayet duruşması canım son celse karar verilecek savunma yapıcaklar
valla rüyanda resmen benim düşünceleri görmüşsün ..daha ne kadar bekleyip sabredecm diye kendi kendimi yiyiorum bu aralarama sen sabret olacak demişin rüyandaa :81: inşallahh canımm daha fazla beklersem ince hastalıktan ölecem herhalde
ellerine sağlık anancım allah kabul etsinbende ilk defa yaptımm ve düşündüğüm gibi zor değildi .yaptım hemen hemde sobanın üstünde
ipeğim hamileyken normalmiş kötü rüyalar görmek yatmadan felak ve nas sureslerini oku yat canım merak etme riskli zamanları atlattın cok şükürherşey dört dörtlük olamaz tabi sabah sabah aksilik olunca canım sıkıldı gün içinde
olsa bu kadar sıkılmazdım sanırım birde iki gecedir kötü şeyler görüyorum rüyamda
evham yapmaya başladım ayda bir kontrol ne kadar uzun bir zamanmış
hayır olsun inş. ama rüya benım içime güzel şeyler dogurdufatoşcum inşallah bulursun cüzdanını geçmiş olsun
o zman anlatıyom
ipeğim eşin ne iş yapıyodu
nurcanım bah rüyama girdin var bunda bir hayır
hatırlrsan geçmişte bir arkadaş vardı hani hamile oluınca terk etmişti hepimiz kızmıştık eşide öğretmnedi onuda rüyamda görmüştüm ben hatta oturduğu yeri tarif etmiştim aynen demişti sonra hamile kaldı
essahmı diyon looayhhh umutlarım yeşerdi :97:
hiç bi şikayetim olmadığı için çekiniyorum sorucak neden erken geldin diyecek
ben hiiiiç dicem komik olacak
öyle ama ipeğimm, 1 haftadır bişey yiyemiyorumm kilo veriyorum hızlakız saçma saçma konuşma allah göstermesin
hatırlrsan geçmişte bir arkadaş vardı hani hamile oluınca terk etmişti hepimiz kızmıştık eşide öğretmnedi onuda rüyamda görmüştüm ben hatta oturduğu yeri tarif etmiştim aynen demişti sonra hamile kaldı
ellerine sağlık anancım allah kabul etsin
ipeğim hamileyken normalmiş kötü rüyalar görmek yatmadan felak ve nas sureslerini oku yat canım merak etme riskli zamanları atlattın cok şükür
hayır olsun inş. ama rüya benım içime güzel şeyler dogurdu
allah korusun kedersizim sabrın sonu selamet benım iyi kalpli arkadaşımın allah yüzüne bakacak inş. ben cok inanıyorum
essahmı diyon looAyhhh umutlarım yeşerdi :97:
hiç bi şikayetim olmadığı için çekiniyorum sorucak neden erken geldin diyecek
ben hiiiiç dicem komik olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?