Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol canımm ..

öyle ama ipeğimm, 1 haftadır bişey yiyemiyorumm kilo veriyorum hızla
:96:

senin temiz kalbine ve rüyana güveniyorum canım inşallah yakında gerçek olur ozaman dile benden ne dilersen
canım bu kadar üzme kendini harab etme ...kilo vermen senin için kayıp değil ama
bu nedenle kilo verme

duruuu ne diyosunn yaaa böyle hemen kestirip atıyormusunnn hade kendini ,eşini yuvanı düşünmüyorsun Egecik ne olacakk

sevda ve ipek ben sizi cok merak ediyorum ya duruyu kedersizi gördüm
msn falan varsa verinde görem sizi merakım gitsin acık gösterin kendinizi :86:
ipeğin msnesi var ama camı yok bende bir kere gördüm resmini eklemişti topiğe sen yoktun demekki başkada görmedimm ..

sevda valla sayende açııldım
canım benim işyerindeki pcde hiç resmim evden girip gösterebilirim ancak
dualar işe yarıcak senin avukata ihtiyacın kalmıcak allah evinin hzurunu en kısa zamanda
daim etsin canım

bende seni görmedim amaaa sende göster kendini bizde gösteririz söz

oldumu şimdi hiçç Bu kadar zahmetli yollar geçirdikten sonra pes etmek olurmu Iyi ozaman bende bırakırım toceyi Toplu bırakma yaparız Herkesin saadetine engel olursun sonra

temizliği bitirdim eve kendi vucut kokumu sıktım eşim cok begeniyor diye
heryer ben kokuyor
sırada yemek var mantılı nohut yemegi yapcam 12 de gelir aşkböcüğüm

amanda kocişe hazırlık yaparmış allah bozmasın nazarlardan korusun eviniz bebişlerle dolsun

öyle ama ipeğimm, 1 haftadır bişey yiyemiyorumm kilo veriyorum hızla
:96:

senin temiz kalbine ve rüyana güveniyorum canım inşallah yakında gerçek olur ozaman dile benden ne dilersen

nurcanım bak sıkıntı yapmıuşın girdin rüyama lütfen sıkıntı yapma canım olcak bana inan ve güvenn
sağlık dilerim hayırlı evlat dilerim kocişinle ağzının tadı bozulmasın dilerim evine bereket nur yağsın dilerim dah ne diliyim kuzum

ggııızzzz duru bide beni görüver hayrına bacım bak tipimi tarif ediyim 1.58 boy 56 gibi bir kilo esmer, kara kaş kara göz fıstık bir hatunum

amin inşallah dualar işe yaraıyooo

yok anam ben görmiiiiiiiiiiiim bir müddet

tosti temiz kalplimişin walla bende dün düşündüm görmediklerim var diye sen çok yaşa emi

bilki huri melek biri geldiyse rüyana bilki o benimm canımmmmmm

siz bırkırsanız bende bırakırım her türlüüüüü

duruuu ne diyosunn yaaa böyle hemen kestirip atıyormusunnn hade kendini ,eşini yuvanı düşünmüyorsun Egecik ne olacakk

ben ona tepki veriyorum acık susuyor sonra coşuyor eğer kendine çeki düzen vermezse egecik in aklı ersin gerçekten bırakcam ama bu söylediğim hemen değil biraz daha zamanı var

doğru zahmeti en çok ben çektim karnımda iki ameliyat izi var biri miyom biri doğum o kadar ilaç aldım doktora gittim insülin oldum ooooooooo yaş oldu 38 (2011de olcam)

aynısnı sana iade ediyorumm

zaten beni her gün görücen de ne olucak kanki.. işlerin ters gider valla beni hergün görsen
zaten ters gidiyo belki görsem tam tersi olur

siz bırkırsanız bende bırakırım her türlüüüüü
ben bırakmam valla siz bırakın

herşey düzelir inşallah canımm ..Allah kimsenin yuvası yıkmasın

duru hiç olmadı bu düşündüklerin kafanda bu düşünce olursa ufacık bir şey de önyarglarınla hareket edersin ne demenk eğer düzelmezse bırakırım kızdırma beni içimdeki sıkıntı sana patlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…