katil dermişim...avukat canım
sağol canımm ..ellerine sağlık anancım allah kabul etsin
ipeğim hamileyken normalmiş kötü rüyalar görmek yatmadan felak ve nas sureslerini oku yat canım merak etme riskli zamanları atlattın cok şükür
hayır olsun inş. ama rüya benım içime güzel şeyler dogurdu
allah korusun kedersizim sabrın sonu selamet benım iyi kalpli arkadaşımın allah yüzüne bakacak inş. ben cok inanıyorum
ggııızzzz duru bide beni görüver hayrına bacım bak tipimi tarif ediyim 1.58 boy 56 gibi bir kilo esmer, kara kaş kara göz fıstık bir hatunum
canım bu kadar üzme kendini harab etme ...kilo vermen senin için kayıp değil amaöyle ama ipeğimm, 1 haftadır bişey yiyemiyorumm kilo veriyorum hızla
:96:
senin temiz kalbine ve rüyana güveniyorum canım inşallah yakında gerçek olur ozaman dile benden ne dilersen
duruuu ne diyosunn yaaawoouuuuwwwwww avukatımı buldum bennnnnn yuppiiiiiiiii
ipekk kocişin benim avukatım olur dimiiiiii hani benim koceyi bırakcam yaa
nurcanım bak tostim de hayra yordu
walla bu rüyanın üstüne sıkı çalışmanı temnni ederim
temizliği bitirdim eve kendi vucut kokumu sıktım eşim cok begeniyor diye
Heryer ben kokuyor
Sırada yemek var mantılı nohut yemegi yapcam 12 de gelir aşkböcüğüm
ipeğin msnesi var ama camı yok bende bir kere gördüm resmini eklemişti topiğe sen yoktun demekki başkada görmedimm ..sevda ve ipek ben sizi cok merak ediyorum ya duruyu kedersizi gördüm
msn falan varsa verinde görem sizi merakım gitsin acık gösterin kendinizi :86:
gerçekten ben öle biliyom bi ara bende eşimi aynı öle gördüm başkalarının yanına geldi çıplak halde bende duru gibi demiştim hattaDuru bunun iki yorumu var ilki dediğim gibi ikinciside adamları öle görmek istediğimiz için
diyeceksinki ben bebeğimi ösledim onu görmek istiyom
canım benim işyerindeki pcde hiç resmim evden girip gösterebilirim ancaksevda ve ipek ben sizi cok merak ediyorum ya duruyu kedersizi gördüm
dualar işe yarıcak senin avukata ihtiyacın kalmıcak allah evinin hzurunu en kısa zamandawoouuuuwwwwww avukatımı buldum bennnnnn yuppiiiiiiiii
sevda ve ipek ben sizi cok merak ediyorum ya duruyu kedersizi gördüm
woouuuuwwwwww avukatımı buldum bennnnnn yuppiiiiiiiii
temizliği bitirdim eve kendi vucut kokumu sıktım eşim cok begeniyor diye
heryer ben kokuyor
sırada yemek var mantılı nohut yemegi yapcam 12 de gelir aşkböcüğüm
öyle ama ipeğimm, 1 haftadır bişey yiyemiyorumm kilo veriyorum hızla
:96:
senin temiz kalbine ve rüyana güveniyorum canım inşallah yakında gerçek olur ozaman dile benden ne dilersen
ggııızzzz duru bide beni görüver hayrına bacım bak tipimi tarif ediyim 1.58 boy 56 gibi bir kilo esmer, kara kaş kara göz fıstık bir hatunum
haklısın canım bazen dua etmeyi unutuyorum yatarken bundan sonra okurum mutlaka ....bende çok inanıyorum bu yıl hamile listemiz kabardı epey inşallah 2011 in başında
diğerleride listeye geçecek inşallah bütün arkadaşlarımın özlemi bitecek
gerçekten ben öle biliyom bi ara bende eşimi aynı öle gördüm başkalarının yanına geldi çıplak halde bende duru gibi demiştim hattaDuru bunun iki yorumu var ilki dediğim gibi ikinciside adamları öle görmek istediğimiz için
diyeceksinki ben bebeğimi ösledim onu görmek istiyom
sevda ve ipek ben sizi cok merak ediyorum ya duruyu kedersizi gördüm
bilki huri melek biri geldiyse rüyana bilki o benimm canımmmmmm
ipeğin msnesi var ama camı yok bende bir kere gördüm resmini eklemişti topiğe sen yoktun demekki başkada görmedimm ..
Sevda valla sayende açııldım
Canım benim işyerindeki pcde hiç resmim evden girip gösterebilirim ancak
dualar işe yarıcak senin avukata ihtiyacın kalmıcak allah evinin hzurunu en kısa zamanda
daim etsin canım
bende seni görmedim amaaa sende göster kendini bizde gösteririz söz
oldumu şimdi hiççBu kadar zahmetli yollar geçirdikten sonra pes etmek olurmu Iyi ozaman bende bırakırım toceyi Toplu bırakma yaparız Herkesin saadetine engel olursun sonra
duruuu ne diyosunn yaaaböyle hemen kestirip atıyormusunnn hade kendini ,eşini yuvanı düşünmüyorsun Egecik ne olacakk
bende seni görmedim amaaa sende göster kendini bizde gösteririz söz
oldumu şimdi hiççBu kadar zahmetli yollar geçirdikten sonra pes etmek olurmu Iyi ozaman bende bırakırım toceyi Toplu bırakma yaparız Herkesin saadetine engel olursun sonra
aynısnı sana iade ediyorummnurcanım bak sıkıntı yapmıuşın girdin rüyama lütfen sıkıntı yapma canım olcak bana inan ve güvenn
sağlık dilerim hayırlı evlat dilerim kocişinle ağzının tadı bozulmasın dilerim evine bereket nur yağsın dilerim dah ne diliyim kuzum
zaten ters gidiyo belki görsem tam tersi olurzaten beni her gün görücen de ne olucak kanki.. işlerin ters gider valla beni hergün görsen
ben bırakmam valla siz bırakınsiz bırkırsanız bende bırakırım her türlüüüüü
siz bırkırsanız bende bırakırım her türlüüüüü
herşey düzelir inşallah canımm ..Allah kimsenin yuvası yıkmasınben ona tepki veriyorum acık susuyor sonra coşuyor eğer kendine çeki düzen vermezse egecik in aklı ersin gerçekten bırakcam ama bu söylediğim hemen değil biraz daha zamanı var
doğru zahmeti en çok ben çektim karnımda iki ameliyat izi var biri miyom biri doğum o kadar ilaç aldım doktora gittim insülin oldum ooooooooo yaş oldu 38 (2011de olcam)
kötü örnek oldun bacılarına :97:allah allah yaaa kızım sizlere nıoliiiiiiiiii
yol büyüğünnnnn su küçüğünnn
ben ona tepki veriyorum acık susuyor sonra coşuyor eğer kendine çeki düzen vermezse egecik in aklı ersin gerçekten bırakcam ama bu söylediğim hemen değil biraz daha zamanı var
doğru zahmeti en çok ben çektim karnımda iki ameliyat izi var biri miyom biri doğum o kadar ilaç aldım doktora gittim insülin oldum ooooooooo yaş oldu 38 (2011de olcam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?