Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mesaj düzenleme paneline girip sil canım ..biraz çabuk olursan iyi olacak çünkü yarım saat içinde sildin sildin yoksa orda kalacak resim

damla hoşgeldin nasılsın

hoşgeldin canım hayırlısı inşallah

ne güzel ablanın gelmesi senin içinde moral olmuştur ..canım az kaldıı müjdeli haberi almaya ..beklemek zor biliyorum ama beklenen beklemeye değerr

sağolun arkadaşlar allah sizlerden razı olsun evet ablam gelince daha iyi oldu eşim yoğun çalışıyo çok geç geliyo sıkılıyodum ablam geldi allah razı olsun her işimi yapıyo çok eviyorum onuuu çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sizleride çok çooooookkk seviyorum allahım tez vakitte hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

sağol canım iyiyim ablam geldi hafta sonu kayseriden yanımda şimdi daha iyiyim 6.gün canım cuma test günü allahım sen hayırlısını ver yarabbim cümlemizin yüzünü güldür inşallah
ayy gözün aydın canımiyi yapmış ablan biraz sitresini alır senin zaman daha çabuk geçer, amin inşallak muradına kavuşacaksın hadi hayırlısı

tamam kızlar panik yokk kamerin alıntısına baktım resmi tıkladım ,resim mesim yookk :92:

Damlaselen hoşgeldin canım demek ablan geldi ne güzel insana bu durumlarda ailesi olunca daha da güçleniyo sanki bana öle gelmişti annemin yanımda olması

Durucum o avatar sana yakışmış sağol

Evet evet nurcanım formumdan düşmim bu gidişle zaten eski kiloma gelicem

teşekkür sevvdamm
saçların sarımı şimdi

sağol canım sende hoşgeldin aynen katılıyorum canım morali düzeliyo insanın neşesi geliyo o kadar çok kafaya takıp düşünmüyosun allah başımızdan eksik etmesin

kızlar bazı arkadaşlar facedende görüşüyo galiba sizin iin bi sakıncası yoksa banada verseniz merak ediyorum bende sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…