ama sen alıntı yapıp yorum yapmışsın ordada gözüküyo..sen silince gitmiş canım resim yok
sen silince gitmiş canım resim yok
damla hoşgeldin nasılsın
hoşgeldin canım hayırlısı inşallah
ne güzel ablanın gelmesi senin içinde moral olmuştur ..canım az kaldıı müjdeli haberi almaya ..beklemek zor biliyorum ama beklenen beklemeye değerr
ayy gözün aydın canımiyi yapmış ablan biraz sitresini alır senin zaman daha çabuk geçer, amin inşallak muradına kavuşacaksın hadi hayırlısısağol canım iyiyim ablam geldi hafta sonu kayseriden yanımda şimdi daha iyiyim 6.gün canım cuma test günü allahım sen hayırlısını ver yarabbim cümlemizin yüzünü güldür inşallah
mesaj düzenleme paneline girip sil canım ..biraz çabuk olursan iyi olacak çünkü yarım saat içinde sildin sildin yoksa orda kalacak resim
ayy gözün aydın canımiyi yapmış ablan biraz sitresini alır senin zaman daha çabuk geçer, amin inşallak muradına kavuşacaksın hadi hayırlısı
herkese afiyet olsun kızlar bende kesin çıktım
sanada afiyet olsun canımherkese afiyet olsun kızlar bende kesin çıktım
Damlaselen hoşgeldin canım demek ablan geldi ne güzel insana bu durumlarda ailesi olunca daha da güçleniyo sanki bana öle gelmişti annemin yanımda olması
Durucum o avatar sana yakışmış sağol
Evet evet nurcanım formumdan düşmim bu gidişle zaten eski kiloma gelicem
teşekkür sevvdamm
saçların sarımı şimdi
Damlaselen hoşgeldin canım demek ablan geldi ne güzel insana bu durumlarda ailesi olunca daha da güçleniyo sanki bana öle gelmişti annemin yanımda olması
Durucum o avatar sana yakışmış sağol
Evet evet nurcanım formumdan düşmim bu gidişle zaten eski kiloma gelicem
Yaaa niye herkeşş çıkıyooo hazır patron yok bugünn
bende çıktım kızlarr
evet canım sarı röfleli diplerim çoktan geldi ama yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?