- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ben çıkmıyorum burdayım
kocişi gelmiştir yoksa çıkmazdı
görüşürüz bacım
hıım yaptırcanmı
bende çok heves ediyorum ama benim saçlar koyu renk olduğu için güzel olmaz zaten beyazlarda çıktı
kocişi gelmiştir yoksa çıkmazdı
görüşürüz bacım
hıım yaptırcanmı
bende çok heves ediyorum ama benim saçlar koyu renk olduğu için güzel olmaz zaten beyazlarda çıktı
Ozaman sana soru sorayım zor olanından
Biz işyeri aldık kasım ayında burası dekorasyona girdi baya işi var yani yüksek bedel.araştırdığıma göre bu maliyete eklenicekmiş.ama nasılYani kasımda işledim bina olarak,aralıkta faturalar var direk 252 hesaba aktarıcam hadi aktardım amortismanı bu sene toplam maliyetten hesapladım ama ocak ayındada faturalar gelecek ozaman ne olacak..hemm programın binayı işledikten sonra onun üzerine başka fatura eklettirmiyo Bilgin varmı bu konuda
kızlar bazı arkadaşlar facedende görüşüyo galiba sizin iin bi sakıncası yoksa banada verseniz merak ediyorum bende sizleri
Ozaman sana soru sorayım zor olanından
Biz işyeri aldık kasım ayında burası dekorasyona girdi baya işi var yani yüksek bedel.araştırdığıma göre bu maliyete eklenicekmiş.ama nasılYani kasımda işledim bina olarak,aralıkta faturalar var direk 252 hesaba aktarıcam hadi aktardım amortismanı bu sene toplam maliyetten hesapladım ama ocak ayındada faturalar gelecek ozaman ne olacak..hemm programın binayı işledikten sonra onun üzerine başka fatura eklettirmiyo Bilgin varmı bu konuda
saçların koyu renk ama sen koyu tenli değilsin bence çok yakışır
canım benim kendi saç rengim açık kahve falann sanırım (unuttum artık hangi renk) ilk önce saçı çikolata kahve falan yapıp sonra üzerine röfle yapıyolar merak etme canım o yüzden seninkide gayet olurrr
yapılmakta olan yatırmlarda takip etsen
birde sevdam program neden izin vermiyoki sizin iş devam ediyo
yyatırım yapıldıkça masraf oldukça maliyete eklemen gerekmiyomu
veririz canım nolcek
anammmm matematik gibimmm yaaa
denemeyi çok istiyorum bakalım
yeni evlenmiştik arkadaşımın nişanında gölge yaptırmıştım amaninnn benim herif kudurdu zebra gibi olmuşum git saçını boyat işe öyle gitme bir sürü laf dedi onun dışında herkes beğenmişti
sevom alt hesap açsaydın binalara 2010 yılı 2011 yılı şeklinde
afiyet olsun bacılarım bende yimek yiyim
görüşürüüzzz
hımm işlemin hepsi bitincemi eklicem binaya ozaman amortisi ne olacak
yaa diyoki bu demirbaş kod daha önce işlem yapılmış diyo
benim ilk aklıma yapılmakta olan yatırımlar geldi sizin binada işler bitmediği içinya oda mantıklı gelmemişti ama binayı ikiye bölmüş gibi ama olmazsa öle yapıcam beyin fırtınası iyi geliyo böle bak benim düşünemediğimi başkası söyleyebiliyomersi şekerimm
bide mali müşavir var ona ulaşabilsem onada sorcam bu konuları iyi bilir.
valla sevom neden öyle bi şey diyoki anlamadım sen işlem yapamıyorum deyince aklıma
yatırımlar geldi ama amortismanı düşünmedim bir araştırma yapalım yapılmakta olan yatırımlarla ilgili
sevom şöyle bir araştırdığıma göre yatırım bitip binalara aktarım yaptıktan sonra
amortisman ayırmaya başlıyosun sen birde kendi müşavirinize sor ama bana mantıklı geldi
çünkü sizin iş bitmedi hala devam ediyosunuz yatırıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?