Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben çıkmıyorum burdayım

Ozaman sana soru sorayım zor olanından

Biz işyeri aldık kasım ayında burası dekorasyona girdi baya işi var yani yüksek bedel.araştırdığıma göre bu maliyete eklenicekmiş.ama nasıl Yani kasımda işledim bina olarak,aralıkta faturalar var direk 252 hesaba aktarıcam hadi aktardım amortismanı bu sene toplam maliyetten hesapladım ama ocak ayındada faturalar gelecek ozaman ne olacak..hemm programın binayı işledikten sonra onun üzerine başka fatura eklettirmiyo Bilgin varmı bu konuda

kocişi gelmiştir yoksa çıkmazdı
görüşürüz bacım

hıım yaptırcanmı
bende çok heves ediyorum ama benim saçlar koyu renk olduğu için güzel olmaz zaten beyazlarda çıktı

canım benim kendi saç rengim açık kahve falann sanırım (unuttum artık hangi renk) ilk önce saçı çikolata kahve falan yapıp sonra üzerine röfle yapıyolar merak etme canım o yüzden seninkide gayet olurrr

yapılmakta olan yatırmlarda takip etsen

birde sevdam program neden izin vermiyoki sizin iş devam ediyo
yyatırım yapıldıkça masraf oldukça maliyete eklemen gerekmiyomu

kızlar bazı arkadaşlar facedende görüşüyo galiba sizin iin bi sakıncası yoksa banada verseniz merak ediyorum bende sizleri

veririz canım nolcek

anammmm matematik gibimmm yaaa

saçların koyu renk ama sen koyu tenli değilsin bence çok yakışır

denemeyi çok istiyorum bakalım

yeni evlenmiştik arkadaşımın nişanında gölge yaptırmıştım amaninnn benim herif kudurdu zebra gibi olmuşum git saçını boyat işe öyle gitme bir sürü laf dedi onun dışında herkes beğenmişti

kıskanmıştır duru

sevom alt hesap açsaydın binalara 2010 yılı 2011 yılı şeklinde

ya oda mantıklı gelmemişti ama binayı ikiye bölmüş gibi ama olmazsa öle yapıcam beyin fırtınası iyi geliyo böle bak benim düşünemediğimi başkası söyleyebiliyo mersi şekerimm
bide mali müşavir var ona ulaşabilsem onada sorcam bu konuları iyi bilir.

hımm işlemin hepsi bitincemi eklicem binaya ozaman amortisi ne olacak

yaa diyoki bu demirbaş kod daha önce işlem yapılmış diyo

valla sevom neden öyle bi şey diyoki anlamadım sen işlem yapamıyorum deyince aklıma
yatırımlar geldi ama amortismanı düşünmedim bir araştırma yapalım yapılmakta olan yatırımlarla ilgili

benim ilk aklıma yapılmakta olan yatırımlar geldi sizin binada işler bitmediği için
daha kullanmaya başlamadığınız için o hesapta da amortisman nasıl işliyo bilemedim
daha önce benimkilerde hiç böyle yatırım yapan olmadı

258. YAPILMAKTA OLAN YATIRIMLAR
İşletmede, yapımı süren ve tamamlandığında ilgili maddi duran varlık hesabına aktarılacak olan, her türlü madde ve malzeme ile işçilik ve genel giderlerle ilgili harcamaların izlendiği hesaptır.

İşleyişi :
Yapılmakta olan yatırım projelerine direkt ve endirekt şekilde gelen harcamalar bu hesaba borç: tamamlanan yatırım bedelleri ilgili maddi duran varlık hesabına borç kaydedilerek, bu hesaba alacak kaydedilir.

sevom şöyle bir araştırdığıma göre yatırım bitip binalara aktarım yaptıktan sonra
amortisman ayırmaya başlıyosun sen birde kendi müşavirinize sor ama bana mantıklı geldi
çünkü sizin iş bitmedi hala devam ediyosunuz yatırıma

valla sevom neden öyle bi şey diyoki anlamadım sen işlem yapamıyorum deyince aklıma
yatırımlar geldi ama amortismanı düşünmedim bir araştırma yapalım yapılmakta olan yatırımlarla ilgili

şimdi baktımda yatırımlara işlemi devam edenler evet oraya olabilir işlem bitince 252 hesaba aktarılacak ama anlamadığım konu amortisman oluyo neyse ulaştım müşavire oda araştırcak çok sağol bacımmm

evet canım 258 en mantıklısı ben de hemen baktım ona bakalım en son oda baksın da ona göre işliyeyimm

damlaselen güle güle canım

nurcan hoşgeldin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…