şimdi baktımda yatırımlara işlemi devam edenler evet oraya olabilir işlem bitince 252 hesaba aktarılacak ama anlamadığım konu amortisman oluyo neyse ulaştım müşavire oda araştırcakçok sağol bacımmm
eşim geldi resimleri ekliyemedimm hata verip duruyoo
canım yardımcı olabildimmi bilmem biliyosun muhasebede bazı şeyler karşısına gelmeden bilemiyosun bunları hep gördüm ben vergi derslerinde mali müşavir olurken ama pratikte kullanmayınca akılda kalmıyo ...amortisman yatırım bitince canım arka sayfada yazdım
kızlar bana tubişin hediyeleri hala gelmedi
kızlar bana tubişin hediyeleri hala gelmedi
ben geldi sanıyordum ipegim resimleri sen koydun sanıyordum
zaten annemde hep derki bana kızım sende iltihap mı var bu yüzdenmi çok sancın oluyor diye hatırlatır bana :18: canım yaaaa sorma sevincim kursağımda kaldıay tövbe de buda yakıştırdı rahim ağzı kanseride ne demek saçmalama yani tıkalı kanallar,çift rahim ,rahim içi iltihapları kronik enfeksiyon vs.gibi ciddi rahatsızlıklardan bahsettim aman senden uzak olsunda kaynanan bırak ne yaparsa yapsınlar sen başa sakince çalışmalara...bak diğer topikte okudum hanım tüp bebek yaptırmış olmamışve dondurulmuş tedavisi için g
ün sayıyoduki kendiliğindne hamile kaldı hemde doktorlar doğal yolla asla olmaz dmeiş çalış çalış durmak yok yatmaya devam
hoşgeldin kamerim gencim iii sen nabersin cicim
aaa kargoyu arayın eğerki gelip bulamayıp gitmişse 3 gün bekletiyolar şubede sonra geri gönderiliyo..
neyle göndermiş öğren ara canım
zaten annemde hep derki bana kızım sende iltihap mı var bu yüzdenmi çok sancın oluyor diye hatırlatır bana :18: canım yaaaa sorma sevincim kursağımda kaldıkaygana ben köyüme gidicem diye tutturmuş kaynımda köyde ne işin var demiş haliyle maden bebelere bakmıyon abimlere götüreyim demiş malesef cumartesi günü tekrar geliyor kaygana :84: :84: :84: :84: :84: :84:
sağol ama sevincim 1 hafta sürecek tekrar geliyiiiii kayganaayy ne okudum geçmiştee şifaaaa kaygana gitmişşşş hadi gözün aydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?