Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım yardımcı olabildimmi bilmem biliyosun muhasebede bazı şeyler karşısına gelmeden bilemiyosun bunları hep gördüm ben vergi derslerinde mali müşavir olurken ama pratikte kullanmayınca akılda kalmıyo ...amortisman yatırım bitince canım arka sayfada yazdım

oldun canım olmazmısın 258 hesap mesela hiç aklımda yoktu sen getirdin aklıma

slm kızlar kocamı yolladım
evin resimlerini cektim hediyemi çektim yaptıgım paspası cektim yolladım kedersize fakat hata vermiş makınadan mı acaba anlamadım eşim onların özellikleriyle oynuyordu sanırım o şekilde oluyordu kedersizim yıne deneyecek olmazsa eşim gelince birde ona gösteririm

zaten annemde hep derki bana kızım sende iltihap mı var bu yüzdenmi çok sancın oluyor diye hatırlatır bana :18: canım yaaaa sorma sevincim kursağımda kaldı kaygana ben köyüme gidicem diye tutturmuş kaynımda köyde ne işin var demiş haliyle maden bebelere bakmıyon abimlere götüreyim demiş malesef cumartesi günü tekrar geliyor kaygana :84: :84: :84: :84: :84: :84:

ay canım ya kabus geri dönüyo desene

şimdi bende kargoyu aradım teslim edilmiş kargo ama bir adam teslim almışş

şifaam sevincin kursağında kaldıı

çok şık güle güle kullan tosticimm minnak gönderdi dimi hediyeni kesesine berekettt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…