- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
menün süpermiş afiyet olsun canımmmmerci çorbik,bezelye,pilav bunlar nasıl bizim mönü bu birde yanında dünden klama tayuk ızgara var salata yada cacuki salla al saa ayemek
oooh hediyeler sahipleirne kavuştu ne güzel güzel günlerde kullanın hanımlar...gönderen arkadaşlarımızında ellerine emeğine sağlık keselerindne bin bereket eksik olmasın
hep birlikte sağlık ve huzur içinde yaşayalım canım inşşş iyi akşamlar sanada hemşommmmoh oh yaşa iyiakşamlar hemşo
inşallah canım aminnnn keselerimize bin bereket olsun inşşşoooh hediyeler sahipleirne kavuştu ne güzel güzel günlerde kullanın hanımlar...gönderen arkadaşlarımızında ellerine emeğine sağlık keselerindne bin bereket eksik olmasın
güle güle ii akşamlarsevdanın hediyesii merak ettim ben çıkmadan gösterebilseydi keşke
iyi akşamlar kızlar
ha haaa körler sağırlar tubikle menike birbirini ağırlar dimi dimi .. bizimki topuşuk değil ama uzun annem 185 boyu bizde uzun çöp kısa çöp gibi huhaaa kısayı çeken kazanır ammmaaa çubuk kraker ailesi biz.ama ama tubicik bu yıl balık etli hatunlar modaymış nedek acep
keşke yakın olsaydında birlikte olsaydı canımmenün süpermiş afiyet olsun canımmm
iyi akşamlarrsevdanın hediyesii merak ettim ben çıkmadan gösterebilseydi keşke
iyi akşamlar kızlar
ayyy bende kırılacak ürünler yollamıştım inşallah kırılmamıştır yaaaaçektim fotoları eklicem çok güzell şeyler göndermişşş zevkine bayıldımmm serapcımmm teşekkür ediyorummmmama bazı şeyler kırılmış sağlık olsunnn okadarda sarılmış ama kırılmış..
cicoşlarım çıkma vaktim geldim 5'te bitiyo mesaiii masamdaki bardağımı yıkayım
yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun hepicinizi öptüm
güle güle canım egeyi ve seni kocamannn öptümmmmmmmmmmcicoşlarım çıkma vaktim geldim 5'te bitiyo mesaiii masamdaki bardağımı yıkayım
yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun hepicinizi öptüm
sağol tatlım yerime tat o mis gibi yemeklerini yemiş kadar olurum tekrar afiyet olsunkeşke yakın olsaydında birlikte olsaydı canım
okeyto çıktım fırsat bulursam akşama uğrarımm tekrar güle güle kullan serapın kesesine bereket öptümmneyse pc ye atamadım burda evde artık atıcammm akşama gösteririm
evet canım kendisinin gönlü zenginn ama döktürmüş hani kesesine bereket nurcanın güle güle kullan tatlım bakıyımm albümüneeeben geldimmmmmmmmm hediyelerimii koyacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhediyelerimm geldiii nurcanınn kesesinee bereketttttt harikaaaaaaaa şeylerr almışş banaaaaaa atkısııı şuann boynumdaaaaaaaaaaa aam benn resımlerii albüm yapacamm arkadaşlarr özell sebeplerdenn dolayııı haydin benim özeleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?