Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çektim fotoları eklicem çok güzell şeyler göndermişşş zevkine bayıldımmm serapcımmm teşekkür ediyorummmm ama bazı şeyler kırılmış sağlık olsunnn okadarda sarılmış ama kırılmış..

oooh hediyeler sahipleirne kavuştu ne güzel güzel günlerde kullanın hanımlar...gönderen arkadaşlarımızında ellerine emeğine sağlık keselerindne bin bereket eksik olmasın
inşallah canım aminnnn keselerimize bin bereket olsun inşşş :92:

güle güle kullan sevdacım serapın da ksesine bereket ayh kırılmışmöı yazık üzülür şimdi kızcağız

ipekcim iyi akşamlaaaar

cicoşlarım çıkma vaktim geldim 5'te bitiyo mesaiii masamdaki bardağımı yıkayım
yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun hepicinizi öptüm

sevdanın hediyesii merak ettim ben çıkmadan gösterebilseydi keşke
iyi akşamlar kızlar
güle güle ii akşamlar

hmm balık etlimi ne etsek yauu ekmi yaptırsak ama fazlalıkta yokki ordan alıp başka yere yamatalım amaaan salla ne yapalım idare etsinler işte bizde hamsi etliyiz nolcek
menün süpermiş afiyet olsun canımmm
keşke yakın olsaydında birlikte olsaydı canım

ayyy bende kırılacak ürünler yollamıştım inşallah kırılmamıştır yaaaa üzüldüm yaaa neyse kalan sağlar senindir güle güle kullan serapında kesesine bereket

ben geldimmmmmmmmm hediyelerimii koyacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhediyelerimm geldiii nurcanınn kesesinee berekettttttharikaaaaaaaa şeylerr almışş banaaaaaa atkısııı şuann boynumdaaaaaaaaaaa aam benn resımlerii albüm yapacamm arkadaşlarr özell sebeplerdenn dolayııı haydin benim özeleeeeee

evet canım kendisinin gönlü zenginn ama döktürmüş hani kesesine bereket nurcanın güle güle kullan tatlım bakıyımm albümüneee

hani ben göremedim:26:fatoş sevoda akşam eklicekmiş geç saate kalmaz inşallah..kırışmışlarmı ay canım ya üzüldüm bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…