doğru canım haklısın kocişime süpriz yapmayalı çok oldu başbaşa kaldığımız fırsatı değerlendirelim sağol canımo zamn sen önce şu ruh halini at üstünden gir bi duş al çık şöyle güzel giyin
kokular sür pratik ama şık bir sofra hazırla bu akşamı eyifle geçrin evinizde
misafirlerin gelmeden birbirinize mıoral olun
pardon fitness zaten spor salonu aletleri imiş cahilliğin gözü kör olsun
yook canım yok niye ölee düşünelim dedim yaa bende senle aynı kilodaydım son 3 yıldır kullandığım ilaçlar felan kilo aldırdı sen tedaviye başla başına gelirherkes kilo vermeye uğraşırken ben böle araya nane olunca içlerinden edebilerler şifam ama öle deme puhaha.ben kendimi bildim bileli böleyim yaa böcük gibi.öğrencilerim bile diyo hocam ne kaa küçüksünüz diye kednileri hormonlu olduğu için
evet canım sağol yaaa haklısınız bunu tek başıma düşünemedim bilebencede ipek haklı şifacım evde yap bi erken yılbaşı.erkenden savın siz yılbaşını.giyin süslen maksat muahbbet ve renk olsun
evet evet fikir süperrrr ama adetim bitmedi olsun süprizleri özlemiştimgüle güle nurcanımmm
evet şifamm ipek güzel fikir vermiş değerlendir bu günlerini
minnakkk bakk sinir olmaya başladım heeedemek kilo almak istiyonn bizde vermek istiyosss ama alan yokk
evet canım sağol yaaa haklısınız bunu tek başıma düşünemedim bileiyiki varsınız hadi ben kaçtım öptümmmm hepinizi iyi akşamlar izleri seviyorummm size hoş sohbetler iyi akşamlar
aaa hadi göreyimde kalkayım güle güle kullan kimdenmiş :26:benim hedayemdeeee geldiiiiidurun açayımmm
benim hedayemdeeee geldiiiiidurun açayımmm
sağol canım sanadaiyi akşamlar şifacım
haklısın canım adımın namını yaşayımmm şöleee ohhh sefam olsun ohh ohhhhhgüle güle şifacım haydi parti başlasın ha haaaa şifa diye isim takmakla olmuyor işte önce kendine şifa olcan adının hakkını ver bakalım hobaaaa danteller foraaaa
merci çorbik,bezelye,pilav bunlar nasıl bizim mönü bu birde yanında dünden klama tayuk ızgara var salata yada cacuki salla al saa ayemekbenimde yemek yok hiç bişi yapmak canım istemiyooo napsamki ben tutuştummm :18: amannn beeeee düşün düşün bişi bulamadaım hoş halimde yok hani:26:
bende öleyim sorma ya cücük gibiyim herifimin yanında aslan yanında sıçan gibi kalıyorumherkes kilo vermeye uğraşırken ben böle araya nane olunca içlerinden edebilerler şifam ama öle deme puhaha.ben kendimi bildim bileli böleyim yaa böcük gibi.öğrencilerim bile diyo hocam ne kaa küçüksünüz diye kednileri hormonlu olduğu için
sağol canım sanada
haklısın canım adımın namını yaşayımmm şöleee ohhh sefam olsun ohh ohhhhhfazlamı şiştim gazınızla heee yoksaaa neyse sevdamın resimleri görüp kaçcammmm öptümmm
merci çorbik,bezelye,pilav bunlar nasıl bizim mönü bu birde yanında dünden klama tayuk ızgara var salata yada cacuki salla al saa ayemek
bende öleyim sorma ya cücük gibiyim herifimin yanında aslan yanında sıçan gibi kalıyorum,
ama b ibakımada kadının minyonu iyiymiş
kucakta kaybolurmuş şaştım yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?