Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bencede ipek haklı şifacım evde yap bi erken yılbaşı.erkenden savın siz yılbaşını.giyin süslen maksat muahbbet ve renk olsun

doğru canım haklısın kocişime süpriz yapmayalı çok oldu başbaşa kaldığımız fırsatı değerlendirelim sağol canım

pardon fitness zaten spor salonu aletleri imiş cahilliğin gözü kör olsun

fitnes ne demek bende bilmiyodum canım sayende öğrrendim ...canım 90 lira 100 lira çok gerçekten 50 lira uygunmuş ....benim eşimde tek başıma yürüyüşe çıkmama izin vermiyodu
şimdi forum istanbul bize çok yakın karşılıklı akşamları oraya gidip orada yürüyorum ona izin veriyo dışarıda olmadığım için

yook canım yok niye ölee düşünelim dedim yaa bende senle aynı kilodaydım son 3 yıldır kullandığım ilaçlar felan kilo aldırdı sen tedaviye başla başına gelir inşş tedaviye gerek kalmadan bebişin gelirr yok bende geçici öğretmenlik yaptığımda bende senin gibi öğrenciler arasında kaybolurdum öğrenciler hakikaten sulak yerde büyümüşler beaaa pek hormonlular

güle güle nurcanımmm

evet şifamm ipek güzel fikir vermiş değerlendir bu günlerini

minnakkk bakk sinir olmaya başladım heee demek kilo almak istiyonn bizde vermek istiyosss ama alan yokk

bencede ipek haklı şifacım evde yap bi erken yılbaşı.erkenden savın siz yılbaşını.giyin süslen maksat muahbbet ve renk olsun
evet canım sağol yaaa haklısınız bunu tek başıma düşünemedim bile iyiki varsınız hadi ben kaçtım öptümmmm hepinizi iyi akşamlar izleri seviyorummm size hoş sohbetler iyi akşamlar

ha ha haaa bak şifacım demiştim şimdi sevda bana saydırıyor içinden.hemmm sevdam sen maden onca para verip yakıcan o kalorileri hımm dur bakim bi 5 kiloluk kalorine talibim yavrum anlaşalım mı

güle güle nurcanımmm

evet şifamm ipek güzel fikir vermiş değerlendir bu günlerini

minnakkk bakk sinir olmaya başladım heee demek kilo almak istiyonn bizde vermek istiyosss ama alan yokk
evet evet fikir süperrrr ama adetim bitmedi olsun süprizleri özlemiştim öpüyorum çıktımmmmmmm

güle güle şifacım haydi parti başlasın ha haaaa şifa diye isim takmakla olmuyor işte önce kendine şifa olcan adının hakkını ver bakalım hobaaaa danteller foraaaa

iyi akşamlar şifacım
sağol canım sanada
güle güle şifacım haydi parti başlasın ha haaaa şifa diye isim takmakla olmuyor işte önce kendine şifa olcan adının hakkını ver bakalım hobaaaa danteller foraaaa
haklısın canım adımın namını yaşayımmm şöleee ohhh sefam olsun ohh ohhhhh fazlamı şiştim gazınızla heee yoksaaa neyse sevdamın resimleri görüp kaçcammmm öptümmm

Son düzenleme:
benimde yemek yok hiç bişi yapmak canım istemiyooo napsamki ben tutuştummm :18: amannn beeeee düşün düşün bişi bulamadaım hoş halimde yok hani :26:
merci çorbik,bezelye,pilav bunlar nasıl bizim mönü bu birde yanında dünden klama tayuk ızgara var salata yada cacuki salla al saa ayemek

bende öleyim sorma ya cücük gibiyim herifimin yanında aslan yanında sıçan gibi kalıyorum ,
ama b ibakımada kadının minyonu iyiymiş
kucakta kaybolurmuş şaştım yine ya

oooh hediyeler sahipleirne kavuştu ne güzel güzel günlerde kullanın hanımlar...gönderen arkadaşlarımızında ellerine emeğine sağlık keselerindne bin bereket eksik olmasın

ha haaa körler sağırlar tubikle menike birbirini ağırlar dimi dimi .. bizimki topuşuk değil ama uzun annem 185 boyu bizde uzun çöp kısa çöp gibi huhaaa kısayı çeken kazanır ammmaaa çubuk kraker ailesi biz.ama ama tubicik bu yıl balık etli hatunlar modaymış nedek acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…