yaa kzılar bi tane yer buldum eşimle konuşayımda gideyim oraya
sizce zayıflamak için fitness,step-aerobik,plates yada eşim izin verirse yüzme hangisi iyi yüzme hariç şimdilik
hemşom bende arkadaşlık isteği yolladımha olur öyle ama ben sizi göremiyom siz istek gönderin ben kabul edrim akşam evdeki bilgisayardan bakarım artık
benimde yemek yok hiç bişi yapmak canım istemiyooo napsamki ben tutuştummm :18: amannn beeeee düşün düşün bişi bulamadaım hoş halimde yok haniben çorbamı blender den geçirip gelirim
bence haftada en az dört gün 45 dakikadan az olmamak şartıyla tempolu yürüyüş
en iyisi ben o şekilde kilo vermiştim
senin kurbanın benim adaşmıydıkızlarr hediyelerim ulaşmış fatoşa
kaygana gelmeden çıkın kocişle dışarda yiyin moral depolamış olursunbenimde yemek yok hiç bişi yapmak canım istemiyooo napsamki ben tutuştummm :18: amannn beeeee düşün düşün bişi bulamadaım hoş halimde yok hani:26:
kızlarr hediyelerim ulaşmış fatoşa
evet fatoşş :)) sağol canımm ..umarımm beğenir fatoşş.senin kurbanın benim adaşmıydıiiii bariiiiii güle güle kullansın kesene bereket canım :92:
bana da kilo tavsiyesi verin ama küfür etmeden valla 48e düştüm yaaayakında kadavra olarak kullanacklae beniiii bööööğ
burda hayat erken bitiyor canım kayseri merkezde oturuyor olsaydım dediğin tamam daakaygana gelmeden çıkın kocişle dışarda yiyin moral depolamış olursun
güle güle kullansın resimleri eklesede görsek kankim neler almış
haydaaa burda hangimizin ağzı bozukki kim kime küfür etmişki sana edilsin canımbana da kilo tavsiyesi verin ama küfür etmeden valla 48e düştüm yaaayakında kadavra olarak kullanacklae beniiii bööööğ
burda hayat erken bitiyor canım kayseri merkezde oturuyor olsaydım dediğin tamam daaama hem ev çarşıya uzak hem tükanlar kapanıooo ilk akşamdan :97: halaaa şanssızlığım devam ediyor
pekmez yüzünden acillik oldum bikez midem hazmetmiyor. pasta böreğe gelince yaparken iştah gidiyo zaten toce yiyo ben bakıyom
inşş beğenirrr eminim beğenirr heleki içinde el emeğin göz nurun varki canım ellerin dert görmesinevet fatoşş :)) sağol canımm ..umarımm beğenir fatoşş.
ya ipeğim yürüyüşe eşim tek izin vermiyo dışarda..spor salonundada ücretler pahalı 3 ay önce 110 demişti indirimli 90 dedi ama şimdi bulduğum spor kompleksi 50 tl falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?