Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa kzılar bi tane yer buldum eşimle konuşayımda gideyim oraya
sizce zayıflamak için fitness,step-aerobik,plates yada eşim izin verirse yüzme hangisi iyi yüzme hariç şimdilik

bence haftada en az dört gün 45 dakikadan az olmamak şartıyla tempolu yürüyüş
en iyisi ben o şekilde kilo vermiştim

Duru nereye kayboldun canım :26: işlerinmi yoğunlaştı kolaylıklar canım

bence haftada en az dört gün 45 dakikadan az olmamak şartıyla tempolu yürüyüş
en iyisi ben o şekilde kilo vermiştim

ya ipeğim yürüyüşe eşim tek izin vermiyo dışarda..spor salonundada ücretler pahalı 3 ay önce 110 demişti indirimli 90 dedi ama şimdi bulduğum spor kompleksi 50 tl falan

kızlarr çıkıyorum ben fatoş resimleri ekler artık ..yemek yapıcamm ..hoşçakalınn ..iyi akşamlar

benimde yemek yok hiç bişi yapmak canım istemiyooo napsamki ben tutuştummm :18: amannn beeeee düşün düşün bişi bulamadaım hoş halimde yok hani :26:
kaygana gelmeden çıkın kocişle dışarda yiyin moral depolamış olursun
kızlarr hediyelerim ulaşmış fatoşa

güle güle kullansın resimleri eklesede görsek kankim neler almış

bana da kilo tavsiyesi verin ama küfür etmeden valla 48e düştüm yaaayakında kadavra olarak kullanacklae beniiii bööööğ

kaygana gelmeden çıkın kocişle dışarda yiyin moral depolamış olursun

güle güle kullansın resimleri eklesede görsek kankim neler almış
burda hayat erken bitiyor canım kayseri merkezde oturuyor olsaydım dediğin tamam daa ama hem ev çarşıya uzak hem tükanlar kapanıooo ilk akşamdan :97: halaaa şanssızlığım devam ediyor

pekmez yüzünden acillik oldum bikez midem hazmetmiyor. pasta böreğe gelince yaparken iştah gidiyo zaten toce yiyo ben bakıyom

bana da kilo tavsiyesi verin ama küfür etmeden valla 48e düştüm yaaayakında kadavra olarak kullanacklae beniiii bööööğ
haydaaa burda hangimizin ağzı bozukki kim kime küfür etmişki sana edilsin canım aşkolsun yaniii benim evlendiğim kilodasın olsun canım alırsın tekrar başta sağlık olsun

o zamn sen önce şu ruh halini at üstünden gir bi duş al çık şöyle güzel giyin
kokular sür pratik ama şık bir sofra hazırla bu akşamı eyifle geçrin evinizde
misafirlerin gelmeden birbirinize mıoral olun

herkes kilo vermeye uğraşırken ben böle araya nane olunca içlerinden edebilerler şifam ama öle deme puhaha.ben kendimi bildim bileli böleyim yaa böcük gibi.öğrencilerim bile diyo hocam ne kaa küçüksünüz diye kednileri hormonlu olduğu için

evet fatoşş :)) sağol canımm ..umarımm beğenir fatoşş.
inşş beğenirrr eminim beğenirr heleki içinde el emeğin göz nurun varki canım ellerin dert görmesin bir kere önemseyip değer verdin özenle paketledim gördüm tüm bunları canım yüreğine sağlık hiç tereddüt bile etme bayılır hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…