[sıze="2"]bugün herkesten güzel haberler aldık
elhamdülillahhhhhhhhhh
canım ben şimdi çıkim
yine gelirim
kutlamalara devammm
benimki mırın kırın etmesin şimdi.....
[sıze="2"]
okudğumuz duanın gücüyle oluyor bunlar ben öyle inanıyorum [/sıze]
[sıze="2"]evet canım bence de duayla
bi kere niyet ettik ya niyette çok önemli
bulut sırasını yıldıza vermekle hiçbişey kaybetmedi
allah razı olsun....
Kızlar veeeeeeeeeeeee en sonund test yaptım....rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun hamİleyİm...mucİze dedİklerİ bu olsa gerek...rabbİm İsteyen herkese versİn...testİm 1247 Çıktı sonucu doktor ultrasona koydu ve gÖzÜn aydın dedİ ...halen Şoktayım canlarım....rabbİm İsteyen herkese nasİp etsİn mucİze bu İŞteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben de hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim,cok sevindim,insallah 2 hafta sora senin guzel haberini burda kutluycaz,bu gun ne guzel haberler var.cok mutlu oldum senin ve bulutun haberine,darisi bizim basimiza insallahkızlar ben geldim
herşey yolunda
yumurtalar toplandı
tahliller de iyi
transfer olacak inşallah
dualarınızla..
daha geçmişi okuyamadım
bulut hamileyim yazıyo ya
inanamıyorum çoook şükür
tebrik ederim bulut
bak beraber tedaviye başlicaktık senin bebiş kendi geldi
harika harika
hihoyyythihoyyyt
canim nasilsin?her sey guzel olucak,merak etme,sadece bir az sabir.RABBIM bebeyini ve seni korusun.slmm canlarımm... beni soran merak eden herkese teşekkürler... aslında halen düzelemedim halen rahatsızlık çekiyorum ama Rabbim büyük bu günlerde elbet geçecek.... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
canim,nasilsin?agrin falan varmi?[sıze="2"]
yıldız dedinde iyi insan lafın üstüne geir derler aşağıda görüyorum onu [/sıze]
iyiym ben yıldızım heleki arkadaşlarımın haberleriyle dahada iyi oldum
sen nasılsın canım çalışmalara devam ediyorsunuz dimi:jeyyar:
iyiyim bitanem,evet calismalara bugunluk ara verdik,bi de yarin devam,dun olduk,spermin kalitesi dusmesin diye,yumurtamin catladigini hisediyorum,insallah RABBIM yuzumuzu guldurur,gorduyun ruya cikar.hayirlisi.bulutum haberinden sora daha da heveslendim.gel artik gul kokulum,gel.
ben geldiiimmmm herkeze selam
hoşgeldinnnnnnn kaydirigubbakcemile5
hoş bulduukkk bugün kontrole gittim yumurtam kendiliğinden çatlamaya başlamış.inşallah bu ay olacak ALLAHIN İZNİYLE VE SİZLERİN DUALARI İLE bide ben küpün etkisi olduğunuda düşünüyorum bakalım inşallah bebişimiz gelir bu ay
nedense bende senden bu ay ümitliyim ALLAHın izni ile seninde bebiş bu ay yola çıkacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?