Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende öyle tahmin ediyorum ama sanırım bi umut arayışı içindeyim inş bi mucize olur be kedersizim ya kırma hevesimi hemenbilmiyorumkismile

ya hamile değilsin demiyorumki canikom hamileysen bile belirtiler için çok erken diyorum (sanki hamile kalmış gibi konuşuyom bende) kaydirigubbakcemile3
ama inş içine doğduğu gibi hamişsindir canım :CüvCüv:

kesinlikle katılıyorum kedersize rabbim önce sabrını inancını sınar sınavdan inancın tam güvenin sonsuz geçersen emin olm rabbim mükafatını veriyo allah hepimize acil şifalar versin sabrımızın mükafatını göstersin inş..hepimize

ya hamile değilsin demiyorumki canikom hamileysen bile belirtiler için çok erken diyorum (sanki hamile kalmış gibi konuşuyom bende) kaydirigubbakcemile3
ama inş içine doğduğu gibi hamişsindir canım :CüvCüv:

inş.hayatım inşallah ama kendimi avutuyorum galiba..biraz CADIARZUCADIARZUuğraştırcak bizim velet anlaşılan

hatunlar şimdilik çıkıyorum bir saat sonra burdayım umarım herkes burda olur öpüyorum kedersiz hemde çok

size iyi geceler kızlar ben çıkıyorum artık kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

gulcedetay tekrar tanıştığıma memnun oldum canım vereliniortakyarın bizim kızlarlada tanışmış olursun olumunekankayizsmile onlarda çok iyi hoş sohbetli insanlardır

amin canım teşekkür ederim allah razı olsun eklemişsin çok sevindim

olsun olsun madem dunurmussunuz erkek buyuk olur hic olmazsa,,,umalimda yas farkini cok acmasin senin zillizemuszemus[/QUOTE]

bu gidişle benim zili oğlana abi diyecek artık gelmeye pek niyeti yok :ecrin_bebek:

iyi geceler bacım yarın görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…