iyim balım eşimden fırsat buldukça girmeye çalışıyorum işte kaydirigubbakcemile3
bende öyle tahmin ediyorum ama sanırım bi umut arayışı içindeyim inş bi mucize olur be kedersizim ya kırma hevesimi hemenbilmiyorumkismile
tamam canım özelse anlatmaya bilirsin tabi ama sana şunu söyliyim rabbim dert vermiş beraberinde dermanınıda vermiş hiç ümitsizliğe kapılma sakın ALLAH istedikten sonra hiç birşey engel değil canım yeterki O na güvenelim
hmm benim ki uyuyo gerçi uyanık olsada karışmaz sıkıldım bi bakınayım dedim..
ya hamile değilsin demiyorumki canikom hamileysen bile belirtiler için çok erken diyorum (sanki hamile kalmış gibi konuşuyom bende) kaydirigubbakcemile3
ama inş içine doğduğu gibi hamişsindir canım :CüvCüv:
burda çok güzel dostluklar kurduk canım burda hepimiz bacı kardeş gibi olduk
hatta bugün hamile olan arkadaş benim dünürüm (güya onun oğlu benimde kızım olacak) kaydirigubbakcemile3 ama onun kerata yola çıktı benim zilli gelmeye niyetli değil boshayallersmile[/QU: dance::dance olsun olsun madem dunurmussunuz erkek buyuk olur hic olmazsa,,,umalimda yas farkini cok acmasin senin zillizemuszemus
benimkide saat 23 e kadar otur dedi nerdeyse 10 dakka geçti ama sesi çıkmadı daha heran gelip çatabilir kaydirigubbakcemile
walla onunla yattım bende o uyudu kalktım yoksa yatmaz
ii akşamlar tuyaneda ben okudum 100 tanede fazladan okudum yoplam 300 tane o listeye beni de eklermisiniz bana da onunabilir mi
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
Rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. Sevdanehri..............
2. Iipekk......................
3. Kedersiz........
4. Fsdedp.....................
5. Umudunukaybetme....
6.jollita...................
7.bynkutluay.........
8.gülcedetay.......
[sıze="2"]unutuğum kimse varsa hatırlatın kızlar[/sıze]
size iyi geceler kızlar ben çıkıyorum artık kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
gulcedetay tekrar tanıştığıma memnun oldum canım vereliniortakyarın bizim kızlarlada tanışmış olursun olumunekankayizsmile onlarda çok iyi hoş sohbetli insanlardır
amin canım teşekkür ederim allah razı olsun eklemişsin çok sevindim
tabiki okunur canım benim sen tedaviye başladın mı?
ekledim ama 200 okudu diye ekledim 300mü okudun sen ??
Tuyaneda ben çıkıyorum canım liste işini sana bırakıyorum benimki dellendi yine çok üzgünüm çoook
evet 300 okudum canım
Tuyaneda sen 300 dÜŞ 100 fazladan okudum ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?