Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim insallah her sey yolunda gider,benim deicime doguyor senin bu ay hamis kalman,insallah hepimizin yuzu guler.
nedense bende senden bu ay ümitliyim ALLAHın izni ile seninde bebiş bu ay yola çıkacak gibi

ben de cok umitliyim

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkuyluay......100 OKUDU
toplam3870.....kalan 674

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....100 +100 OKUDU
umudunukaybetme100
toplam 4350.....kalan94

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300
nevo.........500
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200
jollita........200

toplam 4444

Son düzenleme:
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. Sevdanehri..............
2. iipekk......................
3. kedersiz........
4. fsdedp.....................
5. umudunukaybetme....
6.jollita...................
7.bynkutluay.........
8.gülcedetay.......

unutuğum kimse varsa hatırlatın kızlar

Son düzenleme:
bende geldim,ben daha dun uye oldum ama bir turlu cikamiyorum siteden,her bölumu ayri ayri guzel,ama en cok senin topigini begendim,yeniymis galiba,hayirli ugurlu olsun arkadasim.bende dayanilmaz bi özlem icindeyim,baskalrinin cocuklarini sevmek istemmiyom artiiiiiiiiik......

gel gel hoşgeldin bacım vereliniortaksende bizdensin galiba bizim gibi bebek özlemi çekenlerden dimi sengözlerimebaksanab

ne kadarlık evlisin canım sorun ne sizde :hulya:

aaaa bunu yeni gördum dua edilecekler arasina beni de al lutfeeeen

aldım bile hemde seve sevekaydirigubbakcemile5

bugün arkadaşımızın hamile haberini aldık hemde 5 sene sonra geldi bebişi bu duanın gücüyle rabbim bizede verecek inş :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız acaba boş hayalmi kuruyorum yoksa olabilirmi bilmiyorum hasta olmama 10 güne yakın bi zaman var ama üç gündür midem çok kötü buşlanıyo dün gece baş dönmesinden düşcektim neredeyse olabilirmi kızlar ya yoksa kullandığıum progestanın yan etkisimiii (

bulut arkadaşım çok tebrik ederim gözünüz aydın allah hayırlısıyla kucağına alıp o mis kokusunu duymayıda nasip etsin çok sevindim hadi darısı bizlerin başına:Saruboceq:

Hosbulduk arkadasim sagol....bizdeki sorun henuz belli degil deyip gecistirmek istemiyorum,kandirmak istemiyorum sizi ama simdi anlatmayada kendimi hazir hissetmiyorum,yani artik ruhum kaldirmiyo anlatmayi ama su kadarini söyleyim sorun ciddi,,,,,,,

merhaba canım ..daha hamile belitileri için çok erken canım bence ilacın etkisi yane hamile olsan bile bu kadar erken kendini belli etmez diye sanıyorum

tamam canım özelse anlatmaya bilirsin tabi ama sana şunu söyliyim rabbim dert vermiş beraberinde dermanınıda vermiş hiç ümitsizliğe kapılma sakın ALLAH istedikten sonra hiç birşey engel değil canım yeterki O na güvenelim

yaa ben ne iyi ettimde buraya uye oldum,,inanki herhangi bir yakinimmis gibi hissettirdin kendini bana,duygulandim valla,,,ama dedigin gibi umidimi hic kaybetmemeye calisiyorum,sayende dahada umitlendim tekrar sagol

merhaba canım ..daha hamile belitileri için çok erken canım bence ilacın etkisi yane hamile olsan bile bu kadar erken kendini belli etmez diye sanıyorum

bende öyle tahmin ediyorum ama sanırım bi umut arayışı içindeyim inş bi mucize olur be kedersizim ya kırma hevesimi hemenbilmiyorumkismile

yaa ben ne iyi ettimde buraya uye oldum,,inanki herhangi bir yakinimmis gibi hissettirdin kendini bana,duygulandim valla,,,ama dedigin gibi umidimi hic kaybetmemeye calisiyorum,sayende dahada umitlendim tekrar sagol

burda çok güzel dostluklar kurduk canım burda hepimiz bacı kardeş gibi olduk
hatta bugün hamile olan arkadaş benim dünürüm (güya onun oğlu benimde kızım olacak) kaydirigubbakcemile3 ama onun kerata yola çıktı benim zilli gelmeye niyetli değil boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…