canim insallah her sey yolunda gider,benim deicime doguyor senin bu ay hamis kalman,insallah hepimizin yuzu guler.hoş bulduukkk bugün kontrole gittim yumurtam kendiliğinden çatlamaya başlamış.inşallah bu ay olacak ALLAHIN İZNİYLE VE SİZLERİN DUALARI İLE bide ben küpün etkisi olduğunuda düşünüyorum bakalım inşallah bebişimiz gelir bu ay
nedense bende senden bu ay ümitliyim ALLAHın izni ile seninde bebiş bu ay yola çıkacak gibi
canim insallah her sey yolunda gider,benim deicime doguyor senin bu ay hamis kalman,insallah hepimizin yuzu guler.
ben de cok umitliyim
merhaba tuyaneda ben 100 tane daha okudum eksikten düşersin
bende geldim,ben daha dun uye oldum ama bir turlu cikamiyorum siteden,her bölumu ayri ayri guzel,ama en cok senin topigini begendim,yeniymis galiba,hayirli ugurlu olsun arkadasim.bende dayanilmaz bi özlem icindeyim,baskalrinin cocuklarini sevmek istemmiyom artiiiiiiiiik......
aaaa bunu yeni gördum dua edilecekler arasina beni de al lutfeeeen
slm kızlar nasılsınız acaba boş hayalmi kuruyorum yoksa olabilirmi bilmiyorum hasta olmama 10 güne yakın bi zaman var ama üç gündür midem çok kötü buşlanıyo dün gece baş dönmesinden düşcektim neredeyse olabilirmi kızlar ya yoksa kullandığıum progestanın yan etkisimiii(
Hosbulduk arkadasim sagol....bizdeki sorun henuz belli degil deyip gecistirmek istemiyorum,kandirmak istemiyorum sizi ama simdi anlatmayada kendimi hazir hissetmiyorum,yani artik ruhum kaldirmiyo anlatmayi ama su kadarini söyleyim sorun ciddi,,,,,,,
kadersiz nasılsın canım?
merhaba canım ..daha hamile belitileri için çok erken canım bence ilacın etkisi yane hamile olsan bile bu kadar erken kendini belli etmez diye sanıyorum
yaa ben ne iyi ettimde buraya uye oldum,,inanki herhangi bir yakinimmis gibi hissettirdin kendini bana,duygulandim valla,,,ama dedigin gibi umidimi hic kaybetmemeye calisiyorum,sayende dahada umitlendim tekrar sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?