Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar burda herkesin birbirine dua okuması beni çok etkiledi. Ne kadar güzel bir şey ya. Sizin gibi güzel insanları Rabbim elbet güldürür inş.

arkadaşlar burda herkesin birbirine dua okuması beni çok etkiledi. Ne kadar güzel bir şey ya. Sizin gibi güzel insanları Rabbim elbet güldürür inş.

gerçekten aynı durumdaki insanların duasının daha güçlü olduğuna, her zamankinden daha çok inanıyorum artık....baksana tedaviye bile gerek kalmıyo nerdeyse....

İNŞALLAH CANIM PEKİ SEN ANLATIRMISIN KENDİNİ BEBEĞİN VARMI BEBEKMİ İSTİYORSUN TANIMAK İSTERİZ SENİ...olumunekankayizsmile

smnr hoşgeldin sende bizim dualarımıza katılabilirsin sıran gelince seve seve sanada okuruz
ben manevi olarak bu başka arkadaşlarıma dua okuma işinden çok haz alıyorum

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkuyluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200
umudunukaybetme...100 OKUDU
toplam3970.....kalan 274

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....450 okudum 144 tane daha okucam toplam 4444 tane oluyor....
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....300 tane OKUDU 400tane daha okuyacak benim 1000 teneden düşüyorum....
umudunukaybetme100 OKUDU
toplam 4444

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200
jollita........200
toplam.....4444

YENİ BİR SMİLİYE DAHA
salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni salakcinni

sana nasıl yardımcı olabiliriz canım
mesela sorunun var mı yoksa sebepsiz mi
bu yolda uğraşan herkese Rabbim emeğinin karşılığını verir inşallah...

canım kısaca anlatacak olursam 3 yıllık evliyim 11 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. Üniversite 3. sınıfta evlendiğim için bebek sahibi olmak uygun bir zaman değildi. 11 aydan beri korunmayı bıraktım artık işler yoluna girdi sıra evimizin neşesine geldi ama Rabbim daha zamanı var ki nasip etmedi. Doktora gittik eşimde tüm sonuçlar çok çok iyi çıktı. Ben de sadece polikistik over başlangıcı var dendi. Onun dışında rahimde, tüplerde ya da hormonlarda sorun yok. Polikistik over için ilaç kullanıyorum ayrıca 10 aydır da folik asit. Geçen adet döneminde ilk defa klomen kullandım. Şimdi 2 şubatı bekliyorum ama pek umudum yok.

canim bunlari nasil yapim ben bunlardan once bir sogan kurunu uygulayacagim diyorum

CANIM SOĞAN KÜRÜYLE BERABERDE KULLANABİLİRSİN bal+polen+çöreotu+tarçın KARIŞIMINI BİR KAVANOZ BAL AL İÇİNE polen çörekotu tarçın koy sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ye eşinde yesin çok faydalı vitamin deposu zararı yok yane hade bakalım AZMİN sonu SABRIN sonu SELAMET :CüvCüv:

2 ŞUBAT ADET TARİHİNMİ CANIM... UMUTSUZLUĞA KAPILMA AMA. ALLAHIM NASİP EDER İNŞALLAH. BAK BENİM BİR BUÇUK SENE OLDU AMA HER AY UMUTLANIYORUM NAPİYİM UMUTSUZ YAŞANMIYO...:kedi::kedi:

[sıze="2"]canım olur inş sanada soğan kürü önerebiliriz pkolu bayanlarda çok etkili bir kür geçen bir arkadaşımızda soğan kürü vesilesiyle hamile kaldı (oda pkoluydu)[/sıze]

jollıta sana bıŞey dıyımmı Çok geÇmeden sen hamıle kalacaksın ınŞ Öyle hısettım bırden

evet 2 şubat adet günüm ama şu ana kadar her şey normal görünüyor yani hamilelik adına hiç bir şey hissetmiyorum. Soğan kürünü biliyorum ama çalıştığım için uygulayamıyorum.

jollİta sana bİŞey dİyİmmİ Çok geÇmeden sen hamİle kalacaksın İnŞ Öyle hİsettİm bİrden

OYY AĞZINDAN BAL DAMLIYO CANIM BENİMMM:1hug::1hug::1hug: İNŞALLAH AMA KİSTİM NE OLCAK BAKALIM... O ORDAYKEN HAMİLE KALABİLİRMİYİMKİ... HAYIRLISIYSA İNŞALLAH...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

umudunukaybetme bunu da eşin için yap canım....

ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?

Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
ıbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…