teşekkür ederim canım.
arkadaşlar burda herkesin birbirine dua okuması beni çok etkiledi. Ne kadar güzel bir şey ya. Sizin gibi güzel insanları Rabbim elbet güldürür inş.
arkadaşlar burda herkesin birbirine dua okuması beni çok etkiledi. Ne kadar güzel bir şey ya. Sizin gibi güzel insanları Rabbim elbet güldürür inş.
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız? :teselli:
eeeeeeeeeeee süper o zaman
bal+polen+çöreotu+tarçın karışımını önerebilirim
sabah akşam aç karnına ye
eşine de keçiboynuzu kürü
inşallah bunlarla olur Allahın izniyle
sana nasıl yardımcı olabiliriz canım
mesela sorunun var mı yoksa sebepsiz mi
bu yolda uğraşan herkese Rabbim emeğinin karşılığını verir inşallah...
canim bunlari nasil yapim ben bunlardan once bir sogan kurunu uygulayacagim diyorum
canım kısaca anlatacak olursam 3 yıllık evliyim 11 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. Üniversite 3. sınıfta evlendiğim için bebek sahibi olmak uygun bir zaman değildi. 11 aydan beri korunmayı bıraktım artık işler yoluna girdi sıra evimizin neşesine geldi ama Rabbim daha zamanı var ki nasip etmedi. Doktora gittik eşimde tüm sonuçlar çok çok iyi çıktı. Ben de sadece polikistik over başlangıcı var dendi. Onun dışında rahimde, tüplerde ya da hormonlarda sorun yok. Polikistik over için ilaç kullanıyorum ayrıca 10 aydır da folik asit. Geçen adet döneminde ilk defa klomen kullandım. Şimdi 2 şubatı bekliyorum ama pek umudum yok.
[sıze="2"]canım olur inş sanada soğan kürü önerebiliriz pkolu bayanlarda çok etkili bir kür geçen bir arkadaşımızda soğan kürü vesilesiyle hamile kaldı (oda pkoluydu)[/sıze]canım kısaca anlatacak olursam 3 yıllık evliyim 11 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. üniversite 3. Sınıfta evlendiğim için bebek sahibi olmak uygun bir zaman değildi. 11 aydan beri korunmayı bıraktım artık işler yoluna girdi sıra evimizin neşesine geldi ama rabbim daha zamanı var ki nasip etmedi. Doktora gittik eşimde tüm sonuçlar çok çok iyi çıktı. Ben de sadece polikistik over başlangıcı var dendi. Onun dışında rahimde, tüplerde ya da hormonlarda sorun yok. Polikistik over için ilaç kullanıyorum ayrıca 10 aydır da folik asit. Geçen adet döneminde ilk defa klomen kullandım. şimdi 2 şubatı bekliyorum ama pek umudum yok.
jollİta sana bİŞey dİyİmmİ Çok geÇmeden sen hamİle kalacaksın İnŞ Öyle hİsettİm bİrden
OYY AĞZINDAN BAL DAMLIYO CANIM BENİMMM:1hug::1hug::1hug: İNŞALLAH AMA KİSTİM NE OLCAK BAKALIM... O ORDAYKEN HAMİLE KALABİLİRMİYİMKİ... HAYIRLISIYSA İNŞALLAH...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?