ADET DÜZENSİZLİĞİNE PKO DENİLİYOR SANIRSAM EMİN DEĞİLİM TAM kaydirigubbakcemile3Pkolu neydİ kedersİzİm yaa...
[sıze="2"]sen dr a gittinmi belkide geçmiştir kistin soğan kürü uyguluyordun sende dimi [/sıze]oyy ağzından bal damlıyo canım benimmm:1hug::1hug::1hug: Inşallah ama kistim ne olcak bakalım... O ordayken hamile kalabilirmiyimki... Hayırlısıysa inşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
CANIM SOĞAN KÜRÜYLE BERABERDE KULLANABİLİRSİN bal+polen+çöreotu+tarçın KARIŞIMINI BİR KAVANOZ BAL AL İÇİNE polen çörekotu tarçın koy sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ye eşinde yesin çok faydalı vitamin deposu zararı yok yane hade bakalım AZMİN sonu SABRIN sonu SELAMET :CüvCüv:
kizlar ozellikle eda ve ummuhan sizler icin 100 er tane okudum elimden geldigince tam ve eksiksiz okumaya calistim
eger hatam eksigim olduysa hakkinizi helel edin
umudunukaybetme bunu da eşin için yap canım....
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?
Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
[sıze="2"]sen dr a gittinmi belkide geçmiştir kistin soğan kürü uyguluyordun sende dimi [/sıze]
bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkuyluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
toplam3970????*.....kalan 274
tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....450 okudum 144 tane daha okucam toplam 4444 tane oluyor....
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....300 tane OKUDU 400tane daha okuyacak benim 1000 teneden düşüyorum....
umudunukaybetme100 OKUDU
toplam 4444
nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200
jollita........200
toplam.....4444
BİZDE SENİ SEVİYORUZ ARKADAŞIM olumunekankayizsmilekizlar ben kaciyom
sizi cok seviyorum
ettiginiz dualar icin allah razi olsun sizlerden
ben dualarin gucune bir defa daha sahit oldum bu da sizin sayenizde oldu
iYiKi VARSINIZ CANIM ARKADSLARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?