Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkuyluay......100okudu 100 daha okuyacak
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
toplam3972.....kalan 272

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....450 okudum 144 tane daha okucam toplam 4444 tane oluyor....
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....300 tane OKUDU 400tane daha okuyacak benim 1000 teneden düşüyorum....
umudunukaybetme100 OKUDU
toplam 4444

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200
jollita........200
toplam.....4444

bende buralardayım sana ulaşamadım bi türlü bu arada herşey yolunda şuan rabbimin mucizesi bu keseyi geçen hafta gördük önümüzdeki hafta sonu için randevu verdi kalp atışlarını dinlemek ve tahlililer yapmak için . hem çok mutluyum hem çok tedirginim. okadar çok üzüldüm ağladım ki günlerce şuan herşey normal olduğuna bile sevinemiyorum korkudan. herşey ALLAH tan rabbim e binlerce şükürler olsun ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin inş

Son düzenleme:
selam herkese bugün yoğunum baya geç geldim geçmişi okumaya çalıştım
bulut hamileymişsin tebrikler canım bak tedaviye bile gerek kalmadan hamile oldun.Herşeyin bir zamanı varmış demekki...darısı bizlerin başına

nevomm canım bak herşey yoluna girdi inşallahh böyle devaö edecek

etipufum geldin demek daha iyi olursun inşallah kızların da dediği gibi rapor alamıyomusun..bilirim bizim işlerde devamsızlık zor oluyo ama..

smnr hoşgeldin aramıza canım

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, doktorum, duygu7979, iipekk34+, kedersiz56+, nnagihann

yeni kişilerde ziyarete gelmiş sizler nasılsınız kızlarr

ben yemek yiiyp geleyim

kızlar listede karışık bişey yok bynkuyluay arkadaşımız ümmühan için100okudu 100 daha okuyacak benim için 300 okudu ben kendime 1000 tane aldım ama işlerimden dolayı bitiremiyeceğimden olayı 400 tanede benden verdim.bukadar ayrıca listeyi kadersiz akşam çıkması lazım diye okumak isteyen arkadaşları ekleyeyim diye teslim etti karışacak bi durum yok yani

sevdam hoşgeldin gecikince tahmin ettim yoğun olduğunu bizim işler başladı artık

evet canım vergi ödemelerini yapıyorum ayrı ödemeleri yapıyorum kafamçokkarıştı bıktım para pul hesap kitaptan artık ohaoldumsmile rüyamda bile hespa yapıyom artık sırnaşık şey

benim bir avantajım var sevdacım ben beyannameleri yapıyorum yardımcım tahakkuk alıyo
o iş olmadığı için zaman kazanıyorum birde ben biraz hızlı çalışırım evişlerindede öyleyimdir hemen olsun bitsin isterim

kızlar malesef rapor alamıyorum...zaten 1 hafta izin aldım diye patronun surat yerlerde... ve işlerde okadar birikmişki... anlatamam... daha göz açmadım... o yüzden sizlerede pek yazamadım nolursunuz bugünlükte kusuruma bakmayın.. ama inşallah yarından itibaren hep burda olacam...

etipufum sen iyi ol bize yeter kimsenin suratını tavrınıda kafana takma senin sağlığın bebişin
sağlığı hangi işten daha önemsiz söylermisin rahat ol keyfinden hastanede yatmadın herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…