Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

başım ağrıdı benimde ya kasığım ağrıyodu zaten birde başım başladı hasta gibiyim yatmak istiyorum

geçmiş olsun canım daha fazla okuma bugün ....gözlerini kapat güzel yeşillik ormanlık yerleri masmavi deniz kıyılarını canlandır gözünde azda olsa baş ağrını dindirecek(bak ciddiyim gülme sakın )

ipeğim kasma kendini canım bende bitiremedim nazracaya 185 tane okudum giderken minibüste okuyorum çok iyi oluyo zaten yoğunum pek vakit bulamıyorum

inşallah yolunda gider canım benim...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html

hadi kızlar tedavideki isteklerimizi yazalım listeye eklenmeyen kişiler ekleyin sizde ne kadar çoğunluk olursak okadar iyi olacak

şimdi gidiyorum adımı yazdırmaya

benim başımı bu hesap işleri ağrıttı dediğin gibi kedersizim şimdi şöyle güzel bir deniz kıyısnda olsaydım oooh mis gibi ne güzel ... sevdam kasmıyorum kendimi nasılsa vakit var daha okurum

9 yumurtanın 7 tanesi olgunmuş
şu ana kadar 2 tanesi döllenmiş
diğerlerini takip ediyolarmış
yarın sabah çağırdılar

9 yumurtanın 7 tanesi olgunmuş
şu ana kadar 2 tanesi döllenmiş
diğerlerini takip ediyolarmış
yarın sabah çağırdılar

yarın transfere gidiyorsun demek hade bakalım gözün aydın birtanem
bebişine adım adım yaklaşıyorsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Oyy hadı hayırlısı nevom ınŞallah sende gÜzel haberle dÖnersın yarından sonra... Evet bende merak edıyorum transfer nasıl oluyor acı oluyormu falan...

Yaa ben bu tÜp bebek ve yumurta transferını farklı bılmıyordum ıısıde aynı Şey bılıyordum ama farklı Şeyler sanırım...

inşallah öyle olur canım arkadaşlarım
transfer kaç dakika sürüyo
canım yanar mı
yok canım normal muayne gibi hatta ultrasonda sende izliyorsun rahme yerleştirdikleri zaman 5 dakka bile sürmüyor hiç canın acımıyacak korkma
Yaa ben bu tÜp bebek ve yumurta transferını farklı bılmıyordum ıısıde aynı Şey bılıyordum ama farklı Şeyler sanırım...
canım senin dediğin yumurta transferi (embriyo) ve tüpbebk aynı farklı değil canım

hadi hayırlısı canım benim allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunsun

sağol bi tanemmmmmm inşallah hepimizin bebişleri teker teker gelir....

canım ya heyecanlandım biraz
yerleştirirlerken dua edicem inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…