aynen öyle canım boshayallersmile bir sayısalı tuttursam delikafadulden fazla birşey istemiyom bir ev birde araba parası olsun yeter :roflol: :roflol:
başım ağrıdı benimde ya kasığım ağrıyodu zaten birde başım başladı hasta gibiyim yatmak istiyorum
selam herkese bugün yoğunum baya geç geldim geçmişi okumaya çalıştım
bulut hamileymişsin tebrikler canım bak tedaviye bile gerek kalmadan hamile oldun.Herşeyin bir zamanı varmış demekki...darısı bizlerin başına
nevomm canım bak herşey yoluna girdi inşallahh böyle devaö edecek
etipufum geldin demek daha iyi olursun inşallah kızların da dediği gibi rapor alamıyomusun..bilirim bizim işlerde devamsızlık zor oluyo ama..
smnr hoşgeldin aramıza canım
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, doktorum, duygu7979, iipekk34+, kedersiz56+, nnagihann
yeni kişilerde ziyarete gelmiş sizler nasılsınız kızlarr
ben yemek yiiyp geleyim
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
hadi kızlar tedavideki isteklerimizi yazalım listeye eklenmeyen kişiler ekleyin sizde ne kadar çoğunluk olursak okadar iyi olacak
ne dediler nevom ne zaman transfer
9 yumurtanın 7 tanesi olgunmuş
şu ana kadar 2 tanesi döllenmiş
diğerlerini takip ediyolarmış
yarın sabah çağırdılar
yarın canım 9.30
dua edin bana nolur
zaten ediyosunuz biliyorum
yarın transfere gidiyorsun demek hade bakalım gözün aydın birtanem
bebişine adım adım yaklaşıyorsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yaa ben bu tÜp bebek ve yumurta transferİnİ farklı bİlmİyordum İİsİde aynı Şey bİlİyordum ama farklı Şeyler sanırım...
yok canım normal muayne gibi hatta ultrasonda sende izliyorsun rahme yerleştirdikleri zaman 5 dakka bile sürmüyor hiç canın acımıyacak korkmainşallah öyle olur canım arkadaşlarım
transfer kaç dakika sürüyo
canım yanar mı
canım senin dediğin yumurta transferi (embriyo) ve tüpbebk aynı farklı değil canımYaa ben bu tÜp bebek ve yumurta transferını farklı bılmıyordum ıısıde aynı Şey bılıyordum ama farklı Şeyler sanırım...
hadi hayırlısı canım benim allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunsun
yok canım normal muayne gibi hatta ultrasonda sende izliyorsun rahme yerleştirdikleri zaman 5 dakka bile sürmüyor hiç canın acımıyacak korkma
canım senin dediğin yumurta transferi (embriyo) ve tüpbebk aynı farklı değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?