Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Pekı tarnsfer ıŞlemınden sonra hastanedemı yatıcaksın yanı ne zaman haber alabılcez senden nevom kız...

nevbaharcım doktor işlem yaparken mutlaka dua etmelisin ben bütün aşılamalarda
hep ayetel kürsiyi ve fatihayı okudum çok güzel geçiyo inan hiç heyecanın korkun kalmıyo canım

Pekİ tarnsfer İŞlemİnden sonra hastanedemİ yatıcaksın yanİ ne zaman haber alabİlcez senden nevom kız...

3 saat hastanede yattıktan sonra hastayı taburcu ediyorlar ama şehir dışından gelen hastalar 1 gece veya 2 gece kalıyorlar öyle biliyorum :hulya:

Pekİ tarnsfer İŞlemİnden sonra hastanedemİ yatıcaksın yanİ ne zaman haber alabİlcez senden nevom kız...

sanırım 2,5 saat filan yatırıyolar... benim adam beni eve getirdikten sonra işe giderse hemen yazarım...yok gitmezse bulduğum ilk fırsatta yazarım...

nevbaharcım doktor işlem yaparken mutlaka dua etmelisin ben bütün aşılamalarda
hep ayetel kürsiyi ve fatihayı okudum çok güzel geçiyo inan hiç heyecanın korkun kalmıyo canım

esmaül hüsnayı da okicam inşallah.......hayırlısı.....

Ayy ben bıle heyecan yaptım yaa... Hadı hayırlısı ınŞallah canım. Dualarımız senınle olcak ınŞallah...

nevom ilk 2 gün sakın bize haber verecem diye kalkma yatağından sakınnnn dikkat et kendine ilk 2_3 gün çok önemli çünkü tamammı

güle güle kedersiz görüşürüz
iyiyiz tuyaneda sen nasılsın hoşgeldin

iyiyim bende küp deniyorum biliyosunuz bugün sondu 3 gün sabah aç karnına yapılıyo yumurtam dünden çatlamaya başlamıştı bugün kritik gün dedi doktorum bakalım hayırlısı ama ben küpün etkisi olduğuna da inanıyorum çünki gelişmemiş dedi cumartesi dün büyümüş çatlamaya başlamış bile dedi hayırlısı artık bu ay gelsin bebişimiz yaaaa

tuyaneda inşallah bu ay mucizene kavuşursun canım birde bu küp dediğin nasıl bişey biraz anlatırmısın
ilk defa duydum merak ettim

tuyaneda inşallah bu ay mucizene kavuşursun canım birde bu küp dediğin nasıl bişey biraz anlatırmısın
ilk defa duydum merak ettim

inşallah canım önce karnını sıcak su ve sabunla ovuyo 10 dakka falan sonra havluyla sarıyo sırtını dönüyosun beline 3yere toprak küpler varya onunla bez parcası var kolanya döküyo ıslatıyo bezi yakıyo üzerine hemen küpü kapatıyo 5 er dakka tutuyo 3 sabah üst üste aç karnına yapıyo yapan komşumda o yolla hamile kalmış bakalım deniyoruz inşallah rabbim ol derse olur....

KÜp neydİ edacım İlk defa duydumda...

bende komşumdan duydum önemsemedim sonra bu sitede bi formda bu yolla hamile kalanlar olduğunuda okudum deniyorum işte ama etkisi var çünki cumartesii gittim doktora gelişmemiş dedi yumurtam için pazartesi gel dedi gittim kocaman olmuş çatlamaya başlamış dedi bugün için kritik gün dedi bakalım inşallah olur....olursa çok az acısı var sizde denersiniz...

arkadaşlar bu soğan kürüne başlamanın bir zamanı vardı unuttum bilen varsa hatırlatır mı?

Anladım canım saĞolasın... ılk defa duydum ınŞallah faydasını gÖrÜrsÜn canım... Amın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…