Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nazracam seni merak ettik istanbula gittin sandık canım ..4 yumurtan olmuş benim doktorum bana ne kadar az yumurta olsa o kadar kalite oluyor demişti...canım o tür tahlilerden pek anlamıyorum düşük veya yüksek diyemiyecem ...aklına kötü şeyler getirme canım herşey güzel gelişecek inş dularımız sizinle

herkese selam benimde 2 günüm kaldı gebelik testine bu 2.ci aşılamam.isteyen herkese nasip etsin mevlam anneliği.....

dualrınızı esirgemeyin...
dualrım tüm isteyen anneler için ....
canım hoşgeldin inş sonucun pozitif olur özlemini çektiğin bebişin seninledir inş :Saruboceq:RABBİM kimsenin emeğini boş çevirmesin

canım nasılsın ben okudum canım aldıklarımı
ALLAH kabul etsin canım hemen OKUDU diye ekliyorum seni

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............102 OKUDU
nevo.............500
tuyaneda......100 OKUDU
yıldız............200
jollita............200 OKUDU
nazraca.........250
s.tuğba..........720 OKUDU
bynkuyluay......200 OKUDU
melon......200 OKUDU
umudunukaybetme...100 OKUDU
toplam3972.....kalan 272

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 OKUDU
sevda ......300 OKUDU
kedersiz.....500 OKUDU
nevo..........500
tuyaneda....450 okudum 144 tane daha okucam toplam 4444 tane oluyor....
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....700 OKUDU
umudunukaybetme100 OKUDU
toplam 4444

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500 OKUDU
sevda........300
nevo.........500 OKUDU
tuyaneda..100 OKUDU
yıldız........200
jollita........200
toplam.....4444

ALLAH kabul etsin canım hemen OKUDU diye ekliyorum seni [/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

tamam canım

Umarım Şİfa buluruz canım bende uyguluyorum soĞan kÜrÜnÜ. Çİkolata kİstİ var bendede İnŞallah allahım Şİfa bulmamızı nasİp eder...

neolur neolur banada banada anlatin tam olrak su sogan kurunu madem uyguluyormusun sen bilrisin arkdasim adet olduktan kac gun sonra basliycan daha dogrusu nezman basliycan ve nasil hazirliycan nezman icicen lutfen banada soyle ben anlamdim bunu birde incir kuru varmis onuda pesine yapmaliymisin o nasil oluyoronu nasil yapican neolur iice bir anlat :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oleeey kedersiz bugün bizimleeee
dedem aynı kızlar bir değişiklik yok allah çektirmesin
ALLAH yardimcisi olsun canim,acil sifalar dilerim.
her sey guzel olucak canim merak etme,RABBIM yuzumuzu guldurur insalllah
günaydınn kızlar....
ben bugün çalışmaya başladım... ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum....
Rabbim yardımcım olsunda bugünleri atlatayım...
canim,dualarimiz seninle,insallah bu gunleri atlatip bebeyini sag-salim kucagina alirsin
insallah,neden girmeyesin ki.insallah her sey dilediyimiz gibi olur,hayirli evlatlar nasip eder RABBIM
yarın canım 9.30
dua edin bana nolur
zaten ediyosunuz biliyorum
canim,hadi hayirlisi,insallah 15 gun sora senden mujdeyi aliriz,bana dediyin gibi stress yapma,her sey yolunda gidicek,RABBIM yardimcin olsun,

merhaba canim,ben edam ve zuhal icin bitirdim tefriceyi.bulutunkini de cumaya kadar bitiririm insallah

günaydınn ipekcimm.. çok şükür iyi diyelim iyi olalım.... sen nasılsın... dedenin durumu nasıl oldu....

bende iyiyim etipufum sabah sabah yardımcımın yaptığı saçmalıklarla uğraşıyorum
dedemde bildiğiniz gibi bi değişiklik yok

günaydınn kızzlarr

nazracam üzülme inşallah o 4 yumurtan gelişir ve işlemlerin yapılır.O dediğin tahlili ben bilmiyorum canım bilmiyorumkismile sen her zaman umutlu tedaviye devam et karamsarlığa girme

nevom bugün transfer oluyo zemuszemus en geç 13/02/2010 tarhinde güzel haberleri alıcaz inşallah :Saruboceq:

ipeğim sen nasılsın ne yaptı yardımcın sabah sabah birşeyleri yanlışmı yapmış

benim yardımcım sağolsun biraz başına buyruk defalarca bana kontrol ettirmeden iş yapma diyorum kafasına göre yapıyo sonra kontrollerde çıkıyo işte böyle hatalar ne yapıcam bilmem bağırıyorum güzellikle anlkatıyorum ama bildiğini okuyo

etipufum ben iyiym canım bugün nasılsın bakalım sen daha iyisindir inşallah :ecrin_bebek:
maalesef oluyo öyle ipeğim sonucunada biz katlanmak zorunda kalıyoruz

sorma sevdam ya sonuçta dönülmez hatalar değil düzeltilir ama müdür zaten benimle uğraşıyo
kulağına gittimi sanki dünyanın en büyük hataları gibi davranacak

haklısın canımm sonuçta sorumlu olan kişi sensin orda yapılan hata sana kalıyo başkaları yüzünden.Kimseye duyurmadan halledersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…