10 gün boyunca yatıp kalkmama mı lazımdı acaba
günaydınnn kızlar..... 9.30 da doktora gidecem.... dularınıza ihtiyacım var... inşallah keseyi görürüz kızlar...
ooooooooo benim dünürde erkenci... kız dünürcüğüm iki şurda lafın belini bükseydik hemen nere kaçtın...yoksa sennnnnnnnn çalışmalaramı gittin hııııııııı:kedi::kedi::kedi:
valla canım benimde bu sıralar yumurtlama günlerim...hatta dün çok karnım ağrıdı galiba çatladılar.........yani bende çalışıyorum ....:kedi::kedi:
inşallah yeni yıla hep beraber hamile gireceğiz...o minicik yavrularımızla...inşallah...
geldimmmm
günaydınlarrr herkesee nasılsınızz bakalımm
esracımm inşallah herşey yolunda geçecek ve keseciğide görürünüz telaşlanma canım benim
kedersizim sen napıyon bakim belirti varmı opuyorumnanaktan
hele şükür dopiğimin güllerinden biri geldi opuyorumnanaktan
ne yapayım canım işlermi bitirdim oturuyorum öylece pc başında bir yandanda örgümü yaparak konuları okuyorum :hulya:
belirti olmaz olurmu canım ama hamilik değil adet belirtisi kaydirigubbakcemile3
sende varmı bir değişiklikşakkıdı
Şeniz
hamileliktede aynı belirtiler var unutma şekerim :CüvCüv:
valla ben bu hafta berbat durumdaydım.Ya kist falanmı oldum acaba diyede şüphe etmiyo değilim :çok üzgünüm: geçen haftadan beri kasık ve karın bölgemde ağrım var dün evde iş bile yapmadım doğru dürüst hep uzandım yattım uyudumklava: bezgin bir haldeyim.Sanki bir taş var orada a.s
valla yarını bekliyom bi bakim olcakmıyım olmıcakmıyım :ecrin_bebek: sabırsızsın dediniz beklim bari yarını :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?