Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

10 gün boyunca yatıp kalkmama mı lazımdı acaba

bence okadar yatmak pozitf sonuç almana etkisi olmuyacak ben her iki tüpbebek tedavisnde 12 gün boyunca yattım ama hiç bir işe yaramadı yani yatalk gibi yatmanın bir etkisi yok bence

kızlar hayırdır hepiniz erkencisiniz...nereye kaçtınız...bugün çok yoğundum...ama aklım hep sizdeydi...sizlerle sohbet etmek bana iyi geliyor...moralim düzeliyor....esra ve arnavut canlarım inşallah güzel haberler alacaksınız...ilk hamişlerimiz olacaksınız..veeeeeee arkanızdan bizler...inşallah....

ooooooooo benim dünürde erkenci... kız dünürcüğüm iki şurda lafın belini bükseydik hemen nere kaçtın...yoksa sennnnnnnnn çalışmalaramı gittin hııııııııı:kedi::kedi::kedi:
valla canım benimde bu sıralar yumurtlama günlerim...hatta dün çok karnım ağrıdı galiba çatladılar.........yani bende çalışıyorum ....:kedi::kedi:

inşallah yeni yıla hep beraber hamile gireceğiz...o minicik yavrularımızla...inşallah...

günaydınnn kızlar..... 9.30 da doktora gidecem.... dularınıza ihtiyacım var... inşallah keseyi görürüz kızlar...

valla dünür erkenci olan bende değilim asıl sen geç kaldın ben dün akşam seni çok bekledim neyse:hulya:
bu aralar pek çalışmıyoruz yumurtlayalı çok oldu kaydirigubbakcemile2adetimi bekliyorum bugün yarın gelirler:hulya:
sen bol bol çalış dünür kardeş damadımız kızımızdan küçük olmasın kaydirigubbakcemile3

kızlar etipufun tavsiyesiyle bugün eşim çakşır kökü macunu alıcak inşallah bizede şifa olur

geldimmmm
günaydınlarrr herkesee nasılsınızz bakalımm
esracımm inşallah herşey yolunda geçecek ve keseciğide görürünüz telaşlanma canım benim
kedersizim sen napıyon bakim belirti varmı opuyorumnanaktan

hele şükür dopiğimin güllerinden biri geldi opuyorumnanaktan
ne yapayım canım işlermi bitirdim oturuyorum öylece pc başında bir yandanda örgümü yaparak konuları okuyorum :hulya:
belirti olmaz olurmu canım ama hamilik değil adet belirtisi kaydirigubbakcemile3
sende varmı bir değişiklikşakkıdı

Son düzenleme:

Şeniz

hamileliktede aynı belirtiler var unutma şekerim :CüvCüv:
valla ben bu hafta berbat durumdaydım.Ya kist falanmı oldum acaba diyede şüphe etmiyo değilim :çok üzgünüm: geçen haftadan beri kasık ve karın bölgemde ağrım var dün evde iş bile yapmadım doğru dürüst hep uzandım yattım uyudum klava: bezgin bir haldeyim.Sanki bir taş var orada a.s

o taş sandığın bebek olmasın sakın yerimsenibenvalla olurmu olur neden olmasınki bebişin bu ay geldimi yoksa ayy inşallah tedaviye falan gerek kalmadan bebişin sana süpriz yapmıştır bu ay

valla yarını bekliyom bi bakim olcakmıyım olmıcakmıyım :ecrin_bebek: sabırsızsın dediniz beklim bari yarını :kedi:

bu arada test sonucu fakslandı sonuç hiç iyi değil mafoldumben

sayısı 2 milyon mafoldumben
progresyon nedir kızlarr %10(+3), %20 (+2) yazıyo onun karşısında

yıkama işleminden sonra hiç birşey yazmıyo mafoldumben

doktor müsait olunca görüştürceklermiş bakalım doktor ne diyecek bu şartta aşılama hiç uyguın değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…