Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kötü şeyler aklına getrme canım ALLAH a bol bol dua et rabbim inşallah sesini duyar o güzel yüzünü güldürür...hem o sancılar iyiye işaret benden sana sölemesiyerimseniben

sağol canım açıklaman için umarım dediğin gibi bende memnun kalırım ..tabiki o bebişler içinde olma güdüsü bile çok güzellllll..

kötü şeyler aklına getrme canım ALLAH a bol bol dua et rabbim inşallah sesini duyar o güzel yüzünü güldürür...hem o sancılar iyiye işaret benden sana sölemesiyerimseniben

:dance:vallamı diyosun kıııııızhihoyyyt sositososito bak kandırmıyon dimi beniiiiiiii..abu inşallaaaaaaaaah canım arkadaşım inşallaah yerleşmee sancıları olsun varya çekerim ben hiç acımaz ozaman histemem bileeeeee:lepi::dance::dance:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:zemuszemussositososito

sağol canım açıklaman için umarım dediğin gibi bende memnun kalırım ..tabiki o bebişler içinde olma güdüsü bile çok güzellllll..

rica ederim kuşum nedemek seve seveee.yeterki sen üzülmee herşey olucağına varııııır..akışına bırak rabbim bizi yönlendiriyo zaten..bizim üzülmemiz boşuna..:1hug:

YOK KIZ NE KANDIRMASI HEM İÇİMDEN GELENLER HEMDE TECRÜBELERİME DAYANARAKTAN SÖYLÜYORUM KISA VE ANİ SANCILAR YERLEŞMEYE YER ARADIKLARI İÇİN OLUYOR ...ALLAHIM NE OLUR SEN BİZİM SESİMİZİ DUY VE SUNA ARKADAŞIMA HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLAT(LAR) VER SEN ONU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMA YARABBİM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bugÜn durU ve ıpek yoklar yaa hayırdır ınŞallah sızın bır bılgınız varmı bugÜn dr a falanmı gıdeceklerdı

CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM BENİİİİM AMİN AMİN AMİİİİİİİN:Saruboceq: AĞZINI YERİM BEN SENİN BAL DAMLIYO BAAL..İNŞALLAH BE KEDERSİZİM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR..allah razı olsun senden deee hepinizden bu güzel dilek ve dualarınızı inşallah rabbim duyarda bizde şenliği patlatırııız nasibseeeeeeee..:teytey::dance::teytey::dance::1hug:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LoveSA, iipekk34, kedersiz56, NURSıMA, sevdanehri54

Günaydın kızlar nasılsınız ben hastaneden yeni geldim şeker yüklemesi
yapıldı geçmişi okuyorum bi yandan yeni gelen arkadaşalrımız olmuş hepsi hoşgelmiş

Günaydın kızlar nasılsınız ben hastaneden yeni geldim şeker yüklemesi
yapıldı geçmişi okuyorum bi yandan yeni gelen arkadaşalrımız olmuş hepsi hoşgelmiş

TÜNAYDIN CANIM:))
GEÇMıŞ OLSUN UMARIM BıR SORUN ÇIKMAZ CANIM
SEN YOKKEN BıZ ÇOK YAZDIK MESAı SAATıNE KADAR ANCA OKURSUN kaydirigubbakcemile3

AMİNNNNNNnnnn
aminnnnnn
aminnnnn
aminnnnnnn

etipuf geldiiiiiiiiiiii NASIL GEÇTİ MUAYNEN BEBİŞİ GÖRDÜNMÜ CANIM

evt ya bende çok merak ettim

merhaba kızlar.... doktordan az önce geldim... keseyi gördüm kızlar.... bebişin yanında birde kist var..
doktor 3 kutu progestan verdi 15 gün sonra bidaha gel dedi... birde folic asit verdi...

beni merak etmişsiniz... çok mutu oldum... Rabbim hepiizin gönlündekini versin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…