kuzuma beniiiiiiiim sağolasııııııın teşekürederiiiiim.iyiiim valla napim biraz korkuyorum ama %30 sadece gerisi hep içimdeler diye düşünüyorum.belirtim yok allah korusun dış gebelikten korkuyorum bazen o aklıma geliyo.okudum geçen sancı olursa oluyomuş.bende de günde 3 kez bir sancı giriyo bazen bir dkk uzatsa ölürüm herladeee..nefesim kesiliyo vallaaaa..dilerim rabbimden kötü bişey olmuyodur içimdeeee..
:1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kötü şeyler aklına getrme canım ALLAH a bol bol dua et rabbim inşallah sesini duyar o güzel yüzünü güldürür...hem o sancılar iyiye işaret benden sana sölemesiyerimseniben
sağol canım açıklaman için umarım dediğin gibi bende memnun kalırım ..tabiki o bebişler içinde olma güdüsü bile çok güzellllll..
:dance:vallamı diyosun kıııııızhihoyyyt sositososito bak kandırmıyon dimi beniiiiiiii..abu inşallaaaaaaaaah canım arkadaşım inşallaah yerleşmee sancıları olsun varya çekerim ben hiç acımaz ozaman histemem bileeeeee:lepi::dance::dance:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:zemuszemussositososito
YOK KIZ NE KANDIRMASI HEM İÇİMDEN GELENLER HEMDE TECRÜBELERİME DAYANARAKTAN SÖYLÜYORUM KISA VE ANİ SANCILAR YERLEŞMEYE YER ARADIKLARI İÇİN OLUYOR ...ALLAHIM NE OLUR SEN BİZİM SESİMİZİ DUY VE SUNA ARKADAŞIMA HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLAT(LAR) VER SEN ONU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMA YARABBİM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
etipuf umuz da gelmdi ne oldu acaba doktor olayı inşşalah hayırlı haberlerle gelir
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LoveSA, iipekk34, kedersiz56, NURSİMA, sevdanehri54
Günaydın kızlar nasılsınız ben hastaneden yeni geldim şeker yüklemesi
yapıldı geçmişi okuyorum bi yandan yeni gelen arkadaşalrımız olmuş hepsi hoşgelmiş
AMİNNNNNNnnnnYOK KIZ NE KANDIRMASI HEM İÇİMDEN GELENLER HEMDE TECRÜBELERİME DAYANARAKTAN SÖYLÜYORUM KISA VE ANİ SANCILAR YERLEŞMEYE YER ARADIKLARI İÇİN OLUYOR ...ALLAHIM NE OLUR SEN BİZİM SESİMİZİ DUY VE SUNA ARKADAŞIMA HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLAT(LAR) VER SEN ONU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMA YARABBİM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
etipuf geldiiiiiiiiiiiiNASIL GEÇTİ MUAYNEN BEBİŞİ GÖRDÜNMÜ CANIM
etipuf nasıl geçti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?