bu arada test sonucu fakslandı sonuç hiç iyi değil mafoldumben
sayısı 2 milyon mafoldumben
progresyon nedir kızlarr %10(+3), %20 (+2) yazıyo onun karşısında
yıkama işleminden sonra hiç birşey yazmıyo mafoldumben
doktor müsait olunca görüştürceklermiş bakalım doktor ne diyecek bu şartta aşılama hiç uyguın değil
canım sayı düşük çıkmış progresyon nedir bilmiyorum canım .. sanırım dr sizi tüpbebek tedavisine yönlendriecek çünkü aşılama için sperm sayısı düşükbenneyaptımki
büyük ihtimalle dediğin gibi olacak :sinifsinif: ozaman bu ay belki de yaptıramam..ne güzel bu ay başlıcaktım herşey altüst oldu mafoldumben eşim sonucu bilmiyo akşam öğrenince onun daha çok morali bozulacak mafoldumben
kızlar günaydınnnnn..
canım akşam eşine sakın moralsiz olduğunu belli ettirme inan onlar bizlerden daha çok üzülüyorlar özellikle sorun onlardaysa ..ona sen moral ver üzldüğünü belli etme ...
sevdam, esram bana dün çakşır kökü macunu önerdi..onun eşininde sperm sayısı düşüktü 2 ay bu macunu kullandıktan sonra hamiş kaldı benim eşim bugün alıcaktı ama unutmuşklava: seninde eşin kullansın belki bizede şifa olur canım
canım şuan doktorun verdiği ilaçları kullanıyo ekstra halis bal fındık polen çörek otu karşımını yiyo birde onu eklersem olmaz sanırım ilaçlarla ama ilerde denerim onuda kafamçokkarıştı
büyük ihtimalle dediğin gibi olacak :sinifsinif: ozaman bu ay belki de yaptıramam..ne güzel bu ay başlıcaktım herşey altüst oldu mafoldumben eşim sonucu bilmiyo akşam öğrenince onun daha çok morali bozulacak mafoldumben
Şimdi ağrılarımdan daha da korkar oldum bak dediğim gibi gebelik haricinbde birşey olabilirlmaz: bu durumda gebe kalma ihtimalimm mucize olur
sevdacım herşeyde bi hayır vardır canım..ben ne kadar üzülme desemde boş aynı şeyleri ben yaşadım çünkü..eşimin morfoloji sayısı 0 çıkınca beynimden kaynar sular dökülmüştü..
ne yapacağımı şaşırmıştım bütün ümitlerim bitmişdi..ama bak hiç ummadıgım anda hemide normal yolla konuverdi kuzucum...ben iyi örneğim size
canım üşütmüş olabilirsin geçenlerde benimde sağ kasığımda ağrı var demiştim ya dr a gittim bana üşütmüşsün dedi ..sende bence bir dr a görün derim ihmal etme canım
hoşgeldin loveSAmmm ben iyiyim canım seninde iyi olmana çok sevindim bu pozitifliğinlepozitif sonuç alacaksın inşallah :ecrin_bebek:
sağol sunam bakalımm tüp bebeğe geliyom bende bu gidişle dediğin gibi..Artık detaylı bilgi verirsin ilerde nasıl oluyo diye.İnşallah sen güzel haberler getiricen ve mutlu olcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?