Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bugün duru ile ipek uğramadılar hiç.. oysa her sabah ikisi açardı dopiğin kapısını:))

canım sayı düşük çıkmış progresyon nedir bilmiyorum canım .. sanırım dr sizi tüpbebek tedavisine yönlendriecek çünkü aşılama için sperm sayısı düşükbenneyaptımki

canım sayı düşük çıkmış progresyon nedir bilmiyorum canım .. sanırım dr sizi tüpbebek tedavisine yönlendriecek çünkü aşılama için sperm sayısı düşükbenneyaptımki

büyük ihtimalle dediğin gibi olacak :sinifsinif: ozaman bu ay belki de yaptıramam..ne güzel bu ay başlıcaktım herşey altüst oldu mafoldumben eşim sonucu bilmiyo akşam öğrenince onun daha çok morali bozulacak mafoldumben

canım akşam eşine sakın moralsiz olduğunu belli ettirme inan onlar bizlerden daha çok üzülüyorlar özellikle sorun onlardaysa ..ona sen moral ver üzldüğünü belli etme ...

sevdam, esram bana dün çakşır kökü macunu önerdi..onun eşininde sperm sayısı düşüktü 2 ay bu macunu kullandıktan sonra hamiş kaldı benim eşim bugün alıcaktı ama unutmuşklava: seninde eşin kullansın belki bizede şifa olur canım

kızlar günaydınnnnn..

GÜNAYDIN CANIM

canım akşam eşine sakın moralsiz olduğunu belli ettirme inan onlar bizlerden daha çok üzülüyorlar özellikle sorun onlardaysa ..ona sen moral ver üzldüğünü belli etme ...

evet onların morali bizimkilerden daha beter birde kendi kendilerine yaşıyorlar herşeyi bizim gibi değiller.Ben herzaman ki gibi ona destek olacak moral vericem mafoldumben
bakalım doktor ne yapacak :sinifsinif:

offf hakkımızda hayırlısı kızlarrr napalımmm bak tedaviye başlıcakken oltaya takıldık kaldık vardır birşey ne diyelimmm Çok üzgünüm çoook

canım şuan doktorun verdiği ilaçları kullanıyo ekstra halis bal fındık polen çörek otu karşımını yiyo birde onu eklersem olmaz sanırım ilaçlarla ama ilerde denerim onuda kafamçokkarıştı

yine güçlü olacaz yine sabırlı ve yine bu yolda emek vererek yolumuza devam edecez

canım şuan doktorun verdiği ilaçları kullanıyo ekstra halis bal fındık polen çörek otu karşımını yiyo birde onu eklersem olmaz sanırım ilaçlarla ama ilerde denerim onuda kafamçokkarıştı

anladım canım o zaman ilaçlarına ve kürlerine devam ettir :teselli:

sevdacım herşeyde bi hayır vardır canım..ben ne kadar üzülme desemde boş aynı şeyleri ben yaşadım çünkü..eşimin morfoloji sayısı 0 çıkınca beynimden kaynar sular dökülmüştü..
ne yapacağımı şaşırmıştım bütün ümitlerim bitmişdi..ama bak hiç ummadıgım anda hemide normal yolla konuverdi kuzucum...ben iyi örneğim size

Şimdi ağrılarımdan daha da korkar oldum bak dediğim gibi gebelik haricinbde birşey olabilir lmaz: bu durumda gebe kalma ihtimalimm mucize olur

Şimdi ağrılarımdan daha da korkar oldum bak dediğim gibi gebelik haricinbde birşey olabilir lmaz: bu durumda gebe kalma ihtimalimm mucize olur

canım üşütmüş olabilirsin geçenlerde benimde sağ kasığımda ağrı var demiştim ya dr a gittim bana üşütmüşsün dedi ..sende bence bir dr a görün derim ihmal etme canım

evet canım neyin ne zman olacağı belli olmuyo Rabbim birgün bizede verir bir mucize inşallah canım

canım üşütmüş olabilirsin geçenlerde benimde sağ kasığımda ağrı var demiştim ya dr a gittim bana üşütmüşsün dedi ..sende bence bir dr a görün derim ihmal etme canım

evet oalbilir belkide üşüttüm ben gidim doktora bakimm

Günaydııııııııııııııııııın hayırlı hafta başı diliyoruuuuuuuuum...
nasılsınıııız topiğin gülleriiiiii ana kraliçemiiiz kedersiiiziiim nasılsın bacum..

BENDE ÇOK İYİM YENİ ARKADAŞIMIZ GELMİŞ ESSRA HOŞGELMİŞSİN TATLIM..sende bendensin anlaşılan..
Sevda canım üzme kendinii canınız sağolsun..ne mucizeler gerçekleşti sizinde oluur.varsın tüp bebek olsun okadar büyütme kafandaaa.lütfen hem bak korktuğun şey başına gelirmiş bende hep tüp bebek hayır diyodum ama işte görüyosun mecbur kalınca oluyo güzelim..EŞİNEDE SÖYLERKEN LÜTFEN STRES YAPMAA ONLAR ÇOK ETKİLENİYOLAR ALLAH KORUSUN OLANIDA YOKETME STRESTEN SPERM KALİTESİ BİLE DÜŞEBİLİYO TEKRARDAN..üzme sen tatlı canını vardır allahın bir bildiği hadi toparla kendiniii:1hug:

hoşgeldin loveSAmmm ben iyiyim canım seninde iyi olmana çok sevindim bu pozitifliğinle pozitif sonuç alacaksın inşallah:ecrin_bebek:

sağol sunam bakalımm tüp bebeğe geliyom bende bu gidişle dediğin gibi..Artık detaylı bilgi verirsin ilerde nasıl oluyo diye.ınşallah sen güzel haberler getiricen ve mutlu olcazz

hoşgeldin loveSAmmm ben iyiyim canım seninde iyi olmana çok sevindim bu pozitifliğinle pozitif sonuç alacaksın inşallah:ecrin_bebek:

kuzuma beniiiiiiiim sağolasııııııın teşekürederiiiiim.iyiiim valla napim biraz korkuyorum ama %30 sadece gerisi hep içimdeler diye düşünüyorum.belirtim yok allah korusun dış gebelikten korkuyorum bazen o aklıma geliyo.okudum geçen sancı olursa oluyomuş.bende de günde 3 kez bir sancı giriyo bazen bir dkk uzatsa ölürüm herladeee..nefesim kesiliyo vallaaaa..dilerim rabbimden kötü bişey olmuyodur içimdeeee..

:1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol sunam bakalımm tüp bebeğe geliyom bende bu gidişle dediğin gibi..Artık detaylı bilgi verirsin ilerde nasıl oluyo diye.İnşallah sen güzel haberler getiricen ve mutlu olcazz

güzlime beniiiiiiiim yapma nolur..valla korkulacak bişey yok bitanem.onun abartıldığı tek şey parasııı güven banaa..maddi sıkıntın yoksa tüp bebek merkezine git gel yapıcaksın mesela yakın olucaksın okadar..bazı merkezlerin konaklama yerleride oluyo..sen onu araştırırsııın aynı aşılama olarak düşün yumuşlarını büyütüp toplayacaklaaar ama sonraaaaaaaaaa BEBİŞLERİNİ İÇİNE YERLEŞTİRİRKENKİ AN VARYAAA İYİ Kİ YAPMIŞIM GENE DELSİNLER POPOMU DİYECEKSİİİİNNN..ben hamiş kalayım buraya resmini bile koyucam allah nasib ederseeee..görürsünüz ozaman kedersiz de gördüüü tosunlarıı..merak etme inşallaah gerek bile kalmayacaaak tüpçüyee.kaç kşi kapısından geri döndüler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…