Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayır canım önce hamile kalim
sonra nikimi değiştirip
umreye gidecem :roflol:

ipeğim neden spouru bıraktın canım keşke yine başlasan en azından tedaviye kadar tekrar başla spora
yediklerine dikkat etmene rağmen neden şişyorsun anlamadım bende şeker ilacını tekrar içmeye başlsan hem zyıflatıyor hemde hamile kalmayada yardımcı oluyormuş öyle biliyorum

canım ya dr. ne zaman geçer diyo bu durum

canım ya üzülme ne olur çok riskli bir dönemdesin bebişin için çekmeye değmezmi bide öyle düşün canım az daha sık dişini :teselli:
bide olayın şu tarafından bak ne güzel kilo almıyorsun iştebilmiyorumkismile

hep beraber umreye gidelim
havaalanında tanışırız olumunekankayizsmile

ahhh ahhh keşkeee anamıda alsak gitsekk çok istiyo hacca gitmek ama yanında gidecek biri yok babamın hiç öyle işlerle işi olmaz abim desen daha genç falan o ritimde değil.Kadıncağızda umreye bari gideyim diyo ve para biriktirmeye başladı.Keşke 2 kadın gidebilsekte hacca gitsek ama olmuyo bilmiyorumkismile

ipeğimm o şişkinlik bende de var ama ben bi yandan yiyorum iştahım açık yani.Ama boş şişkinlik hele o karını hiç. sorma ilaçlardan kaynaklanıyop bence..bende 70 im canım

Rabbim babanın içine bi istek getirsin de anneciğinle beraber gitsinler
en güzeli....inşallah gider görürüz oraları...

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, emerald., Eti_puf+, iipekk34+, jollita, kedersiz56+, Objektif, sevdanehri54+, umudunukaybetme+

canım ya dr. ne zaman geçer diyo bu durum

off etipufumm inşallahh geçecekk yaa ama doktorlar hiçbirşey yapamıyomu yaa mafoldumben

sadece çok çok kötü olunca serum takıyorlar... en az 1 ay daha böyle olurmuş canlarım... inşallah sizlerin ahmilelikleri çok ama çok güzel geçsin... eminim en kısa zamanda sizde hamile kalacaksınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…