günaydın canım arkadaşımolumunekankayizsmile
adet olacakmış gibi belirtiler normal canım hatırlarsan vefasız bir arkadaş öyle sölemişti onunda öyle olmuştu ..ne güzel inş hayırlısıyla önce hamile kal sonrada ümreye gidersin canım ALLAH hepimize gitmeyi nasip etsin :Saruboceq:
geçecek geçecek diyorum kızlar ama hiç geçmiyo... ne yediğim ne içtiğim belli ne gecem ne gündüzüm...mafoldumben mafoldumben mafoldumben evet olsun diye neler yaptık neler şimdide Rabbim verdi çok şükür... nankörlük etmek istemem rabbim şifamı versin inşallahh... böyle çok kötüyüm gittikçe zayıflıyorum... midem felaket artık kollarımda yer kalmadı...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hep beraber umreye gidelim
havaalanında tanışırız olumunekankayizsmile
geçecek geçecek diyorum kızlar ama hiç geçmiyo... ne yediğim ne içtiğim belli ne gecem ne gündüzüm...mafoldumben mafoldumben mafoldumben evet olsun diye neler yaptık neler şimdide Rabbim verdi çok şükür... nankörlük etmek istemem rabbim şifamı versin inşallahh... böyle çok kötüyüm gittikçe zayıflıyorum... midem felaket artık kollarımda yer kalmadı...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hep beraber umreye gidelim
havaalanında tanışırız olumunekankayizsmile
bu arada sevdam hoşgeldin sıhhatler olsun:jeyyar:
ahhh ahhh keşkeee anamıda alsak gitsekk çok istiyo hacca gitmek ama yanında gidecek biri yok babamın hiç öyle işlerle işi olmaz abim desen daha genç falan o ritimde değil.Kadıncağızda umreye bari gideyim diyo ve para biriktirmeye başladı.Keşke 2 kadın gidebilsekte hacca gitsek ama olmuyo bilmiyorumkismile
ipeğimm o şişkinlik bende de var ama ben bi yandan yiyorum iştahım açık yani.Ama boş şişkinlik hele o karını hiç. sorma ilaçlardan kaynaklanıyop bence..bende 70 im canım
Rabbim babanın içine bi istek getirsin de anneciğinle beraber gitsinler
en güzeli....inşallah gider görürüz oraları...
canım ya dr. ne zaman geçer diyo bu durum
canım ya üzülme ne olur çok riskli bir dönemdesin bebişin için çekmeye değmezmi bide öyle düşün canım az daha sık dişini :teselli:
bide olayın şu tarafından bak ne güzel kilo almıyorsun iştebilmiyorumkismile
off etipufumm inşallahh geçecekk yaa ama doktorlar hiçbirşey yapamıyomu yaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?