günaydın canım nasılsın
Nasılsınız bakalım kızlar...
Bu gÜn bursada hava Çok gÜzel gÜneŞlİ falan İnsanın İÇİde gÜzel oluyor...
Bu arada nevbaharın herŞey yolunda dİmİ yanİ geÇmİŞİ okumadım hala gÜzel haberİ verebİlİr yanİ olumsuz bİŞey yok...
iyiyim çok şükür saol canım sen nasılsın
Nurcancım herŞey gÜzel olucak İnŞallah...
GÜzel kalbİnİn İstedİĞİ tÜm gÜzellİkler olucak İnŞallah... Amİn...
burdada hava açık ama çıkıp dolaşmadıktan sonra ne anlamı varki boshayallersmile
nevonun çok şükür olumusuz bişey olmadı iyi gidiyor şimdilikbize inş güzel haberler vercek :CüvCüv:
dediğin gibi gçene senede olmuştu . işte arada bir geliyorlar bana sempatiksalakcinni
canım ya sende bir rahat geçiremedin şu hamileliğini az daha dayana canım geçecek bugünler inş
iyi diyelim iyi olalım canım moralim neden bozuk her zamanki konular
bir türlü doğru karar veremiyorum tedaviye başlasammı başlamasammı tüpmü aşımı olsun
bir yandan diyorum biraz ara vereyim çok şişiriyo bu tedaviler beni hava verilmiş gibi acaip bi görüntüm var sonum nereye varıcak aynaya bakmak istemiyorum karnımı bir görseniz hamile gibiyim yediğim içtiğim aynı diyetisyen ne verdiyse onu yiyorum sadece sporu bıraktım bu kadarmı fark eder bir sporla ya anlamadım gitti diyorum ara vereyim şu şişliklerim insin öyle başlıyım tedaviye çünkü her tedaviyle dahada şişiyorum bi diyorum başlamışken devam et zaman kaybetme çok moralim bozuk çok
iyi diyelim iyi olalım canım moralim neden bozuk her zamanki konular
bir türlü doğru karar veremiyorum tedaviye başlasammı başlamasammı tüpmü aşımı olsun
bir yandan diyorum biraz ara vereyim çok şişiriyo bu tedaviler beni hava verilmiş gibi acaip bi görüntüm var sonum nereye varıcak aynaya bakmak istemiyorum karnımı bir görseniz hamile gibiyim yediğim içtiğim aynı diyetisyen ne verdiyse onu yiyorum sadece sporu bıraktım bu kadarmı fark eder bir sporla ya anlamadım gitti diyorum ara vereyim şu şişliklerim insin öyle başlıyım tedaviye çünkü her tedaviyle dahada şişiyorum bi diyorum başlamışken devam et zaman kaybetme çok moralim bozuk çok
canım benim çıkıp dolaşsana kocişinle birlikte şöyle bi hava alın burda da hava güneşli
bende bi çıkıym diyorum öğlende biraz kafam dağılsın
herkese günaydın kızlar
etipufum canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider, zor zamanları atlattın sayılır az kaldı
ipeğim moralini bozma canım
benim de bugün karnım ağrıyo ve şişkinlik var
sanki adet olacam gibi
napim artık içimde nolduysa oldu
eşimle konuştuk
bu sefer olmazsa martta umreye gidiyoruz inşallah
olaya şimdi burasından bakıyorum
iki şekilde benim için hayırlı olacak yani
orda bol bol dua ederim hepimize
b planı hazır bizde
canım ya hepimizin derdi aynı doğru karar verememek maddi yönden tedavi olamamak dertsiz insan yok babamın hep bir lafı vardır küçük bir çocuğa sorun onun bile derdi vardır istediği oyuncağı yoktur yada istediği kıyafeti alamıyordur yane 7 den 70 e herkesin bir derdi vardır ..RABBİM bu sıkıntılarımızdan bir an önce kurtarsın bizleri
istersen tedavi için acele etme canım bahara doğru yaparsın hem şimdi havalarda çok soğuk biraz bedenen ve ruhen rahatlat kendi öyle başla tedaviye
ama RABBİM büyük be ipeğim belkide hiç tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden gelir bebişin
şu bebişlerizim hepimize süpriz yapıp kendiliğinden gelse ne güzel olurdu boshayallersmile
canımm o beirtiler olması çok doğal inşalaah güzel haberler olacak olmasada ne güzel yine hayırlı işler yapıcaksınız ne güzelllopuyorumnanaktan
sen bize bakma moralini yüksek tut...
herkese günaydın kızlar
etipufum canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider, zor zamanları atlattın sayılır az kaldı
sanki adet olacam gibi
eşimle konuştuk
b planı hazır bizde
herkesee günaydınlarrrr nasılsınız kızlarr morall bozukluğuuu yokkk umut dolu olalımmm lütfenn
etipufumm yaaa çok üzülüyorumm yaa mafoldumben hamile kalmak için çabalıyoruz hamile kalıncada bu şekilde de çekmek zor olurr yaa.Aman dikkat et kanama gelmiş diyosun ne olur strese gelme yorulma keşke elinde olsada işten çıksanama maddiyatt iştee..
ipeğimmm karamsarlık yokk aklinialirimsmile yeni bir hafta yeni umutlar tefricilerimiz yasinlerimiz dularımızz okunuyo ne güzell bakk bizim için daha da inanmalıyız bebişimizin geleceğinee canım
günaydın canım arkadaşımolumunekankayizsmileherkese günaydın kızlar
sanki adet olacam gibi
eşimle konuştuk
b planı hazır bizde
aah aah kedersizim ne güzel olurdu doktorlara tahlillere bakarsan benim durumum ciddi değil ne bileyim troit hormonlarım ilaçlarla normal seviyede yok efendim insüli direnci ciddi boyutta değil ee peki ben niye davul gibiyim beni her gördüklerinde kilo almaman lazım diyolar ben ağustostan beri 8 kilo aldım birde dediğim gibi havayla şişirilmiş gibi 70 kiloda duryorum öyle şeker ilacını kestiler ondanmı spordanmı anlamadım ama çok kafama takıyorum gidip her iki doktorumla da konuşmak istiyorum ama eşimdende çekiniyorum
bu konuya bakışı belli zaten benim sıkıntım varken onunda moralimi bozmasını istemiyorum gizlice gideyim diyorum onuda yapamam ben ondan gizli hiçbişey yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?