Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Nasılsınız bakalım kızlar...
Bu gÜn bursada hava Çok gÜzel gÜneŞlı falan ınsanın ıÇıde gÜzel oluyor...
Bu arada nevbaharın herŞey yolunda dımı yanı geÇmıŞı okumadım hala gÜzel haberı verebılır yanı olumsuz bıŞey yok...

Nurcancım herŞey gÜzel olucak ınŞallah...
GÜzel kalbının ıstedıĞı tÜm gÜzellıkler olucak ınŞallah... Amın...

burdada hava açık ama çıkıp dolaşmadıktan sonra ne anlamı varki boshayallersmile
nevonun çok şükür olumusuz bişey olmadı iyi gidiyor şimdilik bize inş güzel haberler vercek :CüvCüv:

iyiyim çok şükür saol canım sen nasılsın

iyi diyelim iyi olalım canım moralim neden bozuk her zamanki konular
bir türlü doğru karar veremiyorum tedaviye başlasammı başlamasammı tüpmü aşımı olsun
bir yandan diyorum biraz ara vereyim çok şişiriyo bu tedaviler beni hava verilmiş gibi acaip bi görüntüm var sonum nereye varıcak aynaya bakmak istemiyorum karnımı bir görseniz hamile gibiyim yediğim içtiğim aynı diyetisyen ne verdiyse onu yiyorum sadece sporu bıraktım bu kadarmı fark eder bir sporla ya anlamadım gitti diyorum ara vereyim şu şişliklerim insin öyle başlıyım tedaviye çünkü her tedaviyle dahada şişiyorum bi diyorum başlamışken devam et zaman kaybetme çok moralim bozuk çok

burdada hava açık ama çıkıp dolaşmadıktan sonra ne anlamı varki boshayallersmile
nevonun çok şükür olumusuz bişey olmadı iyi gidiyor şimdilik bize inş güzel haberler vercek :CüvCüv:

canım benim çıkıp dolaşsana kocişinle birlikte şöyle bi hava alın burda da hava güneşli
bende bi çıkıym diyorum öğlende biraz kafam dağılsın

dediğin gibi gçene senede olmuştu . işte arada bir geliyorlar bana sempatiksalakcinni
canım ya sende bir rahat geçiremedin şu hamileliğini az daha dayana canım geçecek bugünler inş

evet canım şu hamilelikte bir ohhh çekemedimm.... valla buda çok zor... çeken bilir ne gecem ne gündüzüm kaldı... afedersiniz artık kan kusuyorum.... Rabbim güzel hamilelikler geçirmeyi nasip etsin... Dilerim sizde en kısa zamadn hamile kalırsınız ama benim gibi çekmezsiniz...Kollarım delik deşik tahlil vermekten serum almaktan... eve giremiyorum yatağımda yatamıyorum... yumurta süt sebze meyve hiç bişey yiyemiyorum... Rabbim kolay hamilelikler nasip etsin...

canım ya hepimizin derdi aynı doğru karar verememek maddi yönden tedavi olamamak dertsiz insan yok babamın hep bir lafı vardır küçük bir çocuğa sorun onun bile derdi vardır istediği oyuncağı yoktur yada istediği kıyafeti alamıyordur yane 7 den 70 e herkesin bir derdi vardır ..RABBİM bu sıkıntılarımızdan bir an önce kurtarsın bizleri
istersen tedavi için acele etme canım bahara doğru yaparsın hem şimdi havalarda çok soğuk biraz bedenen ve ruhen rahatlat kendi öyle başla tedaviye
ama RABBİM büyük be ipeğim belkide hiç tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden gelir bebişin
şu bebişlerizim hepimize süpriz yapıp kendiliğinden gelse ne güzel olurdu boshayallersmile

herkese günaydın kızlar
etipufum canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider, zor zamanları atlattın sayılır az kaldı
ipeğim moralini bozma canım
benim de bugün karnım ağrıyo ve şişkinlik var
sanki adet olacam gibi
napim artık içimde nolduysa oldu
eşimle konuştuk
bu sefer olmazsa martta umreye gidiyoruz inşallah
olaya şimdi burasından bakıyorum
iki şekilde benim için hayırlı olacak yani
orda bol bol dua ederim hepimize
b planı hazır bizde

canımm benimm nolursun morelini bozma... bence biraz ara verin böyle psikolojini bozarken tedaviye başlarsan iyi olmaz... 1-2 ay bekle canım hem ruhen hem bedenen kendini rahat hissettiğin anda başla canım.... inşallah bu sefer vereceğin kararla ve en uygun zamanla bebiş size merhaba diyecektir...

canım benim çıkıp dolaşsana kocişinle birlikte şöyle bi hava alın burda da hava güneşli
bende bi çıkıym diyorum öğlende biraz kafam dağılsın

eşimde kendini eve kapattı şuanda uyuyor gece saat 3 e kadar oyun oynadı kafam böyle dağılıyor diyo

herkesee günaydınlarrrr nasılsınız kızlarr morall bozukluğuuu yokkk umut dolu olalımmm lütfenn

etipufumm yaaa çok üzülüyorumm yaa mafoldumben hamile kalmak için çabalıyoruz hamile kalıncada bu şekilde de çekmek zor olurr yaa.Aman dikkat et kanama gelmiş diyosun ne olur strese gelme yorulma keşke elinde olsada işten çıksan ama maddiyatt iştee..

ipeğimmm karamsarlık yokk aklinialirimsmile yeni bir hafta yeni umutlar tefricilerimiz yasinlerimiz dularımızz okunuyo ne güzell bakk bizim için daha da inanmalıyız bebişimizin geleceğinee canım

canımm o beirtiler olması çok doğal inşalaah güzel haberler olacak olmasada ne güzel yine hayırlı işler yapıcaksınız ne güzelllopuyorumnanaktan
sen bize bakma moralini yüksek tut...

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, jollita, kedersiz56+, nevbahar76+, sevdanehri54+

aah aah kedersizim ne güzel olurdu doktorlara tahlillere bakarsan benim durumum ciddi değil ne bileyim troit hormonlarım ilaçlarla normal seviyede yok efendim insüli direnci ciddi boyutta değil ee peki ben niye davul gibiyim beni her gördüklerinde kilo almaman lazım diyolar ben ağustostan beri 8 kilo aldım birde dediğim gibi havayla şişirilmiş gibi 70 kiloda duryorum öyle şeker ilacını kestiler ondanmı spordanmı anlamadım ama çok kafama takıyorum gidip her iki doktorumla da konuşmak istiyorum ama eşimdende çekiniyorum
bu konuya bakışı belli zaten benim sıkıntım varken onunda moralimi bozmasını istemiyorum gizlice gideyim diyorum onuda yapamam ben ondan gizli hiçbişey yapmam

canımm o beirtiler olması çok doğal inşalaah güzel haberler olacak olmasada ne güzel yine hayırlı işler yapıcaksınız ne güzelllopuyorumnanaktan
sen bize bakma moralini yüksek tut...

inşallah hayırlısı olsun canım
hepimiz için
bugün nazraca için çok dua edelim
Allahım inşallah tahlili güzel çıkar
kızlar bu havayı yakında birileri dağıtacak yeniden umut olacak
göreceksiniz
ben olmasam bile burdan güzel haberler alacaz.....

geçecek geçecek diyorum kızlar ama hiç geçmiyo... ne yediğim ne içtiğim belli ne gecem ne gündüzüm...mafoldumben mafoldumben mafoldumben evet olsun diye neler yaptık neler şimdide Rabbim verdi çok şükür... nankörlük etmek istemem rabbim şifamı versin inşallahh... böyle çok kötüyüm gittikçe zayıflıyorum... midem felaket artık kollarımda yer kalmadı...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın canım arkadaşımolumunekankayizsmile
adet olacakmış gibi belirtiler normal canım hatırlarsan vefasız bir arkadaş öyle sölemişti onunda öyle olmuştu ..ne güzel inş hayırlısıyla önce hamile kal sonrada ümreye gidersin canım ALLAH hepimize gitmeyi nasip etsin :Saruboceq:

valla ipeğim gizli olmuyo gerçekten hemen açığa çıkıyo çünkü :1ninca:
en iyisi onları ikna etmek bu da çok zor
ben şimdi yeni bi taktik buldum biraz ağlıyorum zırlıyorum
o da dayanamıyo bunun morali hakkaten bozuk diye oflayarak yapıyo dediğimi :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…