kızlar ben kaçar iyi akşamlarrrrr :teytey: :teytey:
canım benim inş kendi kanından canından olacak bebişin ben buna ianıyorum ne olur sende inan stres yapma.. benim gibi yapma sende lütfen ben her iki tedavimdede çok sters yaptım daha başta olmaz dedim ve nihayetinde de öyle oldu stes en büyük düşman kendini neye hazırlarsan öyle olurmuş bu yüzden sende relax ol tamammı :teselli:
kızlar ben kaçar iyi akşamlarrrrr :teytey: :teytey:
beni çok duygulandırdınız size ne kadar teşekür etsem ne kadar dua etsem az ALLAH razı olsun sizden iyiki siz varsınız iyiki hepinizi tanımışım saol canlarım opuyorumnanaktan
GÜnaydın herkese neler oldukİ geÇmİŞİ okuyamadım...
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, Eti_puf+, iipekk34+, jollita
günaydın kızlar
günaydınn kızlarr....
bende ipek gibi geçmişe bir göz attımda çok üzüldüm... lütfen karamsa olamyın... kedersiz sen geçen yılda böyle olmuştun sonra psikiyatriste düşmüştün daha kötü olmuştun... inşallah rabbim sizleride en kısa zamanda anne yapacak...
ben yine çok kötüyüm kızlar... doktorum bu gece gel serum takalım dedi... akşam olmasını bekliyorum... bu arada dünde çok az kanamam oldu çok korktuk neyseki bebek rahme yerleşirken veya aşınmadan kaynaklanan sorundan olabilirmiş... keşke ben şu günleri hayırlısıyla atlatsam sizde hayırlı güzel haberler verseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?