Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın unutmak istiyorum ama beynim unutmuyoki kafam seyyar olsaydı keşke ara sıra takar çıkartırdım inan bana canım

kızlar ben çıkıyorum nazracacım güzel haberlerini bekliyorum inş. Allaha emanet olun hayırlı akşamlar

bende çıkıyorum canlarım hepiniz Allaha emanet olun msj gönderirken bazı problemler oluşuyo sakın gücenmeyin göndermiyo cevap yazmıyo diyo hepiniz benim için çok değerlisiniz kooooocaman öptüm sizleri

kızlar nekadar konuşmuşunuz yaaww bynkutluay adetmi oldun?hamiş mi?kadersiz doktor sonucun ne oldu? aşılama olacak bi arkadaş vardı özür diliyorum adını unuttum onun durumu ne?bunları soruyorum çünki sayfalarda bulamadım...cevaplarınızı bekliyorum kocaman öptüm hepinizi.....

beni çok duygulandırdınız size ne kadar teşekür etsem ne kadar dua etsem az ALLAH razı olsun sizden iyiki siz varsınız iyiki hepinizi tanımışım saol canlarım opuyorumnanaktan

sen varya seeen süpürgesiz cadının tekisin :teselli:çok üzüldüm çok bedbaht şeyler yazdın üzdün bizleride hak varken gam yoktur unutma canımcım..opuyorumnanaktan

günaydın hayırlı haftalar olsuna.s.
geçmişe şöyle bir göz gezdirdim hiç hoş şeyler yok çok üzüldüm
bende çok moralsizim adetime 10 gün kaldı ondan herhalde

günaydınn kızlarr....
bende ipek gibi geçmişe bir göz attımda çok üzüldüm... lütfen karamsa olamyın... kedersiz sen geçen yılda böyle olmuştun sonra psikiyatriste düşmüştün daha kötü olmuştun... inşallah rabbim sizleride en kısa zamanda anne yapacak...
ben yine çok kötüyüm kızlar... doktorum bu gece gel serum takalım dedi... akşam olmasını bekliyorum... bu arada dünde çok az kanamam oldu çok korktuk neyseki bebek rahme yerleşirken veya aşınmadan kaynaklanan sorundan olabilirmiş... keşke ben şu günleri hayırlısıyla atlatsam sizde hayırlı güzel haberler verseniz...

etipuf inşallah bu günlerini atlatıcaksın canım senin durumunda çok zor bir oh deyip
keyfini çıkaramadın ama geçicek inşallah moralini bozma sakın kendini hiç yorma canım

hepimizin derdi aynı hepimizin ruh hali aynı bir umutlu bir karamsar bende kötü başladım dün bir sıkıntı çöktü içime ağlama isteğimde yok şöyle bir ağlasam açılırım belki ne yapıcam neye karar vericem bilemedim patlıcam sıkıntıdan ooof oooof

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, Eti_puf+, iipekk34+, jollita
günaydın kızlar

dediğin gibi gçene senede olmuştu . işte arada bir geliyorlar bana sempatiksalakcinni
canım ya sende bir rahat geçiremedin şu hamileliğini az daha dayana canım geçecek bugünler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…