ya kızlar şu kan tahlilini beklemek gerekmese keşke
sonucu hemen verseler ne güzel olurdu
eşimle gitmicem tahlile beni daha çok strese sokuyo
canım arkadaşım var onla gitcem
ben biraz çıkıyorum kızlar dışarı çıkıcam şöyle bir sultanahmet havası alıyım iyice bir düşünüp ne istediğime karar vereyim akşam eşimle öyle konuşurum
bişi kalmadı kız 8 gün inşallah sevinçten 4 hatta 8 köşe olarak evine dönersin bizde bu kez mutluluktan ağlarız hatta gitmene 1 2 gün kala bol bol okuyalım allah büyüktür..bu arada ben delirme yolunda hızla ilerliyorum hayaller kuruyorum artık son hayalim şu kızlar
sitemizin yönetimi bizlerin hep bir arada olması için tanışma adı altında bi etkinlik düzenlilyo topiğin tüm güzelleri orada ve hepimiz 3 5 7 aylık hamileyiiiz tüm sohbetimiz hamilelikten nasıl geçtiğinden ibaret hatta bazılarmızda olmıcak diyodunuz umutsuzdunuz diye gülüveriyo bu günlerimize ne dersiniz gerçekten deliriyor olabilirmiyim:roflol::roflol:
slm bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmm.allahım hepimize bu duyguyu tattırır inşallah
bende tek gitmiştimm :sinifsinif: kimseye haber vermemiştim belki süpriz yaparım diye ama olmadı kısmettt.
canım 7 şubatta da öğrnebilirsin hesaplamama göre 12.gün oluyo CADIARZU
canım bak az önceki yazıyı oku lütfen böyle yapmicaz olmazzzzzz...
ben eve nasıl dönecem bilmiyorum anma hayırlısı neyse o olsun hakkımda
inşallah tabi dediğin gibi dönerim eve olmazsa da umreye karar verdik...
kısssslaaaar bende geldiim nasılsınız bugün herkesi neşeli buldum ne güzel bugün bende iyiyim kan tahlilimi verdim öğlen sonu almaya gidicem
kısssslaaaar bende geldiim nasılsınız bugün herkesi neşeli buldum ne güzel bugün bende iyiyim kan tahlilimi verdim öğlen sonu almaya gidicem
oda çok güzel bi karar allah gönlüne göre versin inşallah o mübarek yerlerde el açarsın rabbime oralarda herkese nasip olmuyo maşallah ne güzel herşeyden umutlusun karamsar değilsin inşallah herşey senin ve burdaki tüm arkadaşlarımız için hayırlı olur ..ama acayip sabırsızım bi gelse şu 9 şubat 14 şubatıda size bayram ilan etsek inşallah tabi herşeyden önce hayırlısı
nazraca sana yasin ukudum inşallah tahlilin iyi çıkmıştır sonucu ne zaman alacaksın
hoşgeldin evet nevo saolsun hepimizin aile terapisi oldu onun yansıması olduk bizde..inşallah tahlilin çok çok çok ii çıkar temiz güzel sonuçlar alırsın :Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin evet nevo saolsun hepimizin aile terapisi oldu onun yansıması olduk bizde..inşallah tahlilin çok çok çok ii çıkar temiz güzel sonuçlar alırsın :Saruboceq::Saruboceq:
Allah razı olsun arkadaşım Rabbim gönlünün güzelliğine layık hayırlı evlatlar versin sana 3.5 ta alıcam canım akşam hatta gece 11de randevum istanbula gidip gidemiyceğim belli olcakmış daha ne kadar büyütebilirlerki yumurtaları
hepimize bi tanem hepimize
inşallahhhhh güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle
arka arkaya alıversek güzel haberler ne güzel olur dimi bazen bu günleri düşünüp gülebilecekmiyiz acaba diye soruyorum kendime
arka arkaya alıversek güzel haberler ne güzel olur dimi bazen bu günleri düşünüp gülebilecekmiyiz acaba diye soruyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?