Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, gulcedetay+, jollita, nazraca+, nevbahar76+, s.tugba+, sevdanehri54+, tuyaneda+, umudunukaybetme+
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: bende geldimm :lepi: :lepi:
:roflol::roflol: güzelmiş...
kızlar şimdiliik çıkıyorum eşim nöbete gidicek yemek koymam lazım öpüyorum sizleri
bae 40 diye biliyorum canım ben alırsam ona benim sadece onu doğurmadığımı ama benim büyüteceğimi söylerim yani o gerçekle büyür böylece çevre önemli olmaz
kızlar şimdiliik çıkıyorum eşim nöbete gidicek yemek koymam lazım öpüyorum sizleri
kızlar yarın eşimle özel dr a gidiyoruz inş bu dr bize bir açıklama yapar
inşallah güzel şeyler duyarsınız herşey bundan sonra çok güzel olur
umudumuzla olacak
kızlar ben de çıkıyorum şimdi gene gelirim
hoşçakalııınn
arkadaslar lafiniza atlamis gibi olmayimda bende duydugumu söylemek istedim,bi yerde okumustum evlatlik alacak kisinin yasi degil aldigi cocukla arasindaki yas farki baz aliniyomus,Mesela 1 yasinda bir cocuk alacaksan senin en az 20 en fazla 60 veya 50 yasinda olman lazim,,,,gibi yas oranlarindan emin degilim ama yaklasik böyle biseydi...bide erkekler evlat edinirkende bu durum söz konusu ama yas araligi kadininkinden biraz farkliydi,,,,nekadar net bir bilgidir bilmiyorum,belkide Turkiyede daha farklidir bu kanun baska ulkeye aittir,ama arastirilabilir cidden karar verdiginizde,,,,umarim gerek kalmaz buna en yakinda kendi bebisini alirsin arfkadasim kucagina
inşallah ama bişi sorcam seni açık göremiyorum hiç kaçırmış olabilirim yanlışım varsa düzelt canım.dr senin eşinin 2 ay önceki tahliline bakmıştı sanırım nasıl olurda istemez yeni bir numune zaten 2 ayda bir kendini yenilermiş spermler dediğim gibi geçmişi çok okumuyorum yanlışım varsa düzelt
eşime caze verdim dün gece 3 e kadar oynadın bugün gün boyu pc benim dedim zemuszemus
arkadasim yaaa,ben kendi derdime dustum sana soramadim bisey hayirdir nooldu,gecmisi okumaya sabredemedim,burdaysan cvp yazarsin hemen diye...
jollita bursadasın sanırım erzincandan oraya gelen bi dr var ama hangi hastanede görev yapıyo bilmiyorum adı mesut polat kadın doğumcu mükemmel bi dr bilgin varmı ona nasılulaşırız acaba yengem 3 kez üst üste düşük yapıyodu almanyadan tr geldi ve o dr almanyadaki dra talimat ve önerilerde bulundu şükür allahın izni onun vesilesi ile bebiş geldi şimdi bursadaymış duydunmu hiç bilgin varmı acabaa
kıs kedersiz dua et allah bi yavru nasip etsin sözüm söz sana pc alıp yollıcam unutma bu sözümü kocişinle pc kavgasına düşmezsin hem o zaman seni her saat burda görmüş oluruz kaydirigubbakcemile3
evet canım hatta 3 ay önceki tahlildi ...nedense başka bir tahlile gerek duymadı sadece sperm sayısı çok düşük ve varikosel yok dedi bu kadar başkada bişey demedi ..zaten suratından belli iyi bir dra benzemiyordu bakalım şansımıza yarınki dr nasıl çıkacak boshayallersmile ALLAHım ne olur bizi daha fazla uğraştırmadan gönder bebişlerimizi :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?