Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşime caze verdim dün gece 3 e kadar oynadın bugün gün boyu pc benim dedim zemuszemus

hoşgeldiiiin kedersiiz ooh sayfamız güllerle doluu yuppiii

:roflol::roflol: güzelmiş...

jollita bursadasın sanırım erzincandan oraya gelen bi dr var ama hangi hastanede görev yapıyo bilmiyorum adı mesut polat kadın doğumcu mükemmel bi dr bilgin varmı ona nasılulaşırız acaba yengem 3 kez üst üste düşük yapıyodu almanyadan tr geldi ve o dr almanyadaki dra talimat ve önerilerde bulundu şükür allahın izni onun vesilesi ile bebiş geldi şimdi bursadaymış duydunmu hiç bilgin varmı acabaa

kızlar yarın eşimle özel dr a gidiyoruz inş bu dr bize bir açıklama yapar

bae 40 diye biliyorum canım ben alırsam ona benim sadece onu doğurmadığımı ama benim büyüteceğimi söylerim yani o gerçekle büyür böylece çevre önemli olmaz

arkadaslar lafiniza atlamis gibi olmayimda bende duydugumu söylemek istedim,bi yerde okumustum evlatlik alacak kisinin yasi degil aldigi cocukla arasindaki yas farki baz aliniyomus,Mesela 1 yasinda bir cocuk alacaksan senin en az 20 en fazla 60 veya 50 yasinda olman lazim,,,,gibi yas oranlarindan emin degilim ama yaklasik böyle biseydi...bide erkekler evlat edinirkende bu durum söz konusu ama yas araligi kadininkinden biraz farkliydi,,,,nekadar net bir bilgidir bilmiyorum,belkide Turkiyede daha farklidir bu kanun baska ulkeye aittir,ama arastirilabilir cidden karar verdiginizde,,,,umarim gerek kalmaz buna en yakinda kendi bebisini alirsin arfkadasim kucagina

kızlar yarın eşimle özel dr a gidiyoruz inş bu dr bize bir açıklama yapar

inşallah ama bişi sorcam seni açık göremiyorum hiç kaçırmış olabilirim yanlışım varsa düzelt canım.dr senin eşinin 2 ay önceki tahliline bakmıştı sanırım nasıl olurda istemez yeni bir numune zaten 2 ayda bir kendini yenilermiş spermler dediğim gibi geçmişi çok okumuyorum yanlışım varsa düzelt

inşallah gerek kalmaz inşallaaaaaaaaaaaah bacım 40 yaşına kadar bu hasret bitirir zaten bitirmesede yavrunun geleceğini ne kadar görebilirsin o yaştan sonra poda tartışılır

evet canım hatta 3 ay önceki tahlildi ...nedense başka bir tahlile gerek duymadı sadece sperm sayısı çok düşük ve varikosel yok dedi bu kadar başkada bişey demedi ..zaten suratından belli iyi bir dra benzemiyordu bakalım şansımıza yarınki dr nasıl çıkacak boshayallersmile ALLAHım ne olur bizi daha fazla uğraştırmadan gönder bebişlerimizi :Saruboceq:

eşime caze verdim dün gece 3 e kadar oynadın bugün gün boyu pc benim dedim zemuszemus

kıs kedersiz dua et allah bi yavru nasip etsin sözüm söz sana pc alıp yollıcam unutma bu sözümü kocişinle pc kavgasına düşmezsin hem o zaman seni her saat burda görmüş oluruz kaydirigubbakcemile3

evet canım bursadayım ama doktorun ismini hiç duymadım... hangi hastanedeymişki acaba...

kıs kedersiz dua et allah bi yavru nasip etsin sözüm söz sana pc alıp yollıcam unutma bu sözümü kocişinle pc kavgasına düşmezsin hem o zaman seni her saat burda görmüş oluruz kaydirigubbakcemile3

canım bebişin olsunda pc mc istemem ben.. ben bununla idare ederim hem bu kavgalar tatlı oluyor ben memnunun hayatımdan olumunekankayizsmile

açıkcası benim kafama yatmadı istememesi kruger tahliline bakmadamn nasıl sizi üzebiliyo bu adam ya allahım ne vicdan ancak yemeyi biliyolar yarın bi gidin inşallah ii sonuçlar alırsınız belki size cinsel perhiz verir ve tahlil ister inşallah sonundada herşey normal der bana biri sayı düşük ama canlı yeterli dedi biri sayı değer düşük aşılama olmalı dedi en sonuncuda bu değerlere bakılırsa olma ihtimaki %3 %5 dedi bunu sana özellikle sölüyorum bak en azından sana doğru yada yanlış ama net bişi söleniyo sende oa göre ne yapacağını düşünürsün ya benim gibi olsan napardın şaşkın şaşkın bekliyorum ne olcak diye ay çenem düştü biri beni sustursun ayolkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…