Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ınŞallah tedavıdekı arkadaŞların hepsı gÜzel haberler alırlar herŞey yolunda gıder.

ıpeĞımm tamam gıt bır hava al senın ıÇın en ıyı karar ne dÜŞÜn canımm benımm

inşallah güleriz hemde katıla katıla sonumuz hüsran olmasında allahn izniyle:Saruboceq:

inşallahhhhhh

İnŞallah tedavİdekİ arkadaŞların hepsİ gÜzel haberler alırlar herŞey yolunda gİder.

İpeĞİmm tamam gİt bİr hava al senİn İÇİn en İyİ karar ne dÜŞÜn canımm benİmm

ah sevdam ne zormuş beklemesi gerçekten...iyi ki varsınız da geçiyo zaman...

hamilelere baktıkça özeniyorum inanırmısın

:CüvCüv:
bis de oluruz inşallah kısss:1hug:

aynen bizde öyleyiz canım bende özeniyorum onlar gibi karnım şişsin istiyorum bebişime alışveriş yapsam diyorum.Eşim hamile görünce sen demi böyle olucaksın diyo akannehir pek ümidim olmasada inşallahh diyorumm elden başka ne gelir dualardan başka yerimseniben

özenmek ne kelime ortadan ikiye bölünüyorum ben ama fesatça değil tabiki o karınlarını gere gere yürümeleri yokmu çok imreniyorum çok kıskanıyorum sırf bu yüzden dr giderken dua ediyorum asllahım inşallah hamile birini görmem diye allah imrendiklerimize hasret bırakmasın arkadaşlar inşallah

kadının bi tanesinin her tarafı sakat bi oğlu varmış kadında oğlunu dr.a götürmüş halini arzetmiş oğlumun düzelmesini istiyorum dr .bey deyince dr. kadından soyunmasını istemiş aman dr. ne diyosunuz hasta olan oğlum ben değilim demiş dr.da farkındayım ama bunu düzeltene kadar yenisini yapsak daha kolay demiş

benide korkutan hüsran olması bişey değil evlatlık almak içinde yaşım tutmuyo Rabbim sevindirir inşallah bugün 10 yıldır dermanım kalmadı artık

inşallah allahın izniyle kalbini tam tut çok dua et.bu arada evlatlık için kaç yaş olması gerekiyo bunu ilkkez duydum.benimde olmazsa ilerde aklıma o geliyo ama bizim toplum çok laflı olduğuı için nasıl saklarım diye düşünüyorum şimdiden

valla güleyimmi ağlayayımmı şaşırdım ama neyseki fıkraymış hain doktoooooooooooorr:roflol::roflol:

bae 40 diye biliyorum canım ben alırsam ona benim sadece onu doğurmadığımı ama benim büyüteceğimi söylerim yani o gerçekle büyür böylece çevre önemli olmaz

ya çok ünlü yazarlardan bi tanesi diyodu ki çocuğu olmadığı dönemler hamilelerin karnına yumruk atası geliyomuş....benim de aklıma hep bu geliyooo:roflol:

:roflol::roflol: güzelmiş...

olur inşallah canım Allahın hazinesinde bol eşlerimiz bizden daha metanetli valla nasıl beceriyolarsa bunu

emin ol değiller onlar daha duygusal ama yaradılışlarından olsa gerek soğuk kanlı yaklaşıyolar en azından benim eşim öle içinde fırtınalar kopuyo ama yansıtmamaya çalışıyo hernekadar beceremesede:roflol:

bae 40 diye biliyorum canım ben alırsam ona benim sadece onu doğurmadığımı ama benim büyüteceğimi söylerim yani o gerçekle büyür böylece çevre önemli olmaz

40 mı anam o zamanı bekleyene kadar bize olanda olur zaten hiçbişey olmasa bu dert bitirir zaten rabbim mucize versin hepimize

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kedersiz56, gulcedetay+, jollita, nazraca+, nevbahar76+, s.tugba+, sevdanehri54+, tuyaneda+, umudunukaybetme+
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: bende geldimm :lepi: :lepi:

millet doğurup çöplere atıyo sokaklara bırakıyo inanın bu tür vakkaları her gördüğümde hıçkırıklara boğuluyorum allahım bizide gör diye rabbim isyan ettirmesin lal etsin dilimi ama üzülüyorum ya

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nevbahar76, gulcedetay, jollita, kedersiz56+, nazraca, s.tugba+, sevdanehri54+, tuyaneda, umudunukaybetme+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…