- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
şu hamile listemiz gün gelir 1 sayfaya bile sığmaz belli mi olur
Rabbim tüm isteyenlere versin, ellerimizi boş çevirmesin
evlerimizi şenlendirsin ....
inşallah güleriz hemde katıla katıla sonumuz hüsran olmasında allahn izniyle:Saruboceq:
inşallah güleriz hemde katıla katıla sonumuz hüsran olmasında allahn izniyle:Saruboceq:
İnŞallah tedavİdekİ arkadaŞların hepsİ gÜzel haberler alırlar herŞey yolunda gİder.
İpeĞİmm tamam gİt bİr hava al senİn İÇİn en İyİ karar ne dÜŞÜn canımm benİmm
hamilelere baktıkça özeniyorum inanırmısın
benide korkutan hüsran olması bişey değil evlatlık almak içinde yaşım tutmuyo Rabbim sevindirir inşallah bugün 10 yıldır dermanım kalmadı artık
kadının bi tanesinin her tarafı sakat bi oğlu varmış kadında oğlunu dr.a götürmüş halini arzetmiş oğlumun düzelmesini istiyorum dr .bey deyince dr. kadından soyunmasını istemiş aman dr. ne diyosunuz hasta olan oğlum ben değilim demiş dr.da farkındayım ama bunu düzeltene kadar yenisini yapsak daha kolay demiş
inşallah allahın izniyle kalbini tam tut çok dua et.bu arada evlatlık için kaç yaş olması gerekiyo bunu ilkkez duydum.benimde olmazsa ilerde aklıma o geliyo ama bizim toplum çok laflı olduğuı için nasıl saklarım diye düşünüyorum şimdiden
kadının bi tanesinin her tarafı sakat bi oğlu varmış kadında oğlunu dr.a götürmüş halini arzetmiş oğlumun düzelmesini istiyorum dr .bey deyince dr. kadından soyunmasını istemiş aman dr. ne diyosunuz hasta olan oğlum ben değilim demiş dr.da farkındayım ama bunu düzeltene kadar yenisini yapsak daha kolay demiş
olur inşallah canım Allahın hazinesinde bol eşlerimiz bizden daha metanetli valla nasıl beceriyolarsa bunu
bae 40 diye biliyorum canım ben alırsam ona benim sadece onu doğurmadığımı ama benim büyüteceğimi söylerim yani o gerçekle büyür böylece çevre önemli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?